Gasca de Constanta *119*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui
....sper sa apara cat mai curand Dana sau nasa...sper

hocus-pocus hai c-am aparut...deocamdata doar in Constantza, dar ajungem si la Navodari...curand !!!

acum am ajuns acasa, am plecat ieri dimi cu T&T pana la neptun si ne-am cazat acolo, mai plecam sambata si revenim miercuri, deci undeva saptamana viitoare sigur, daca reusesc vinerea asta te sun sau maine -mai mult ca sigur dupa ora 17, maxim 18 sunt la scandinavia si maine si vineri (poate veniti voi si va duc eu acasa)...

citesc si revin...mai am ceva de citit in paralel si mi-e somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Hei,
Am intrat sa va salut, sa va urez numai bine celor care v-ati sarbatorit zilele de nastere, si sa va zic ca in ultima vreme suntem tot pe drumuri...noroc ca toate drumurile duc spre o piscina asa ca ne mai racorim putin
Tania, iti tin pumnii, sper sa reusesti, mai ales ca ai dreptate!
Dana, margelele fucsia au ramas la mine...
Fina, am rezolvat cu lucrurile...noroc cu Anduta a Taniei ca a venit ea la mine
Crix, petrecere frumoasa duminica si ascult-o pe Jone pt ca are dreptate. Din dorinta de a fi o gazda buna vei ajunge la epuizare...
Happymumy, sper ca esti bine, amanam tabara pt anul viitor pentru ca Bodo incepe a doua serie la scoala de vara - nu a vrut sa renunte la cursurile de quilling si bratari si apoi nu as fi vrut sa-l terorizeze Ada si in tabara asa ca o lasam pe vara viitoare cand va fi si ea putin mai mare si mai responsabila.
Aseara am fost la circul acvatic Belluci, in Neptun, cam scump pentru ce prezinta ei acolo. Nu se compara cu Medrano de anul trecut.
Cel mai incantat a fost Bodo, pt ca prezentau o poveste despre pirati iar cei mici nu prea aveau cum sa inteleaga intriga.
Pe fetite si chiar si pe mine ne-a fascinat sirena.
Ma bag la somn ca maine sunt la serviciu...
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

CristinaF- saptamana viitoare ii duc pe ai mei la circul magnifico si fac o recenzie aici (sunt cam critica, sa stii ) ...dar poate scrii mai des si socializezi cu noi, ca nu suntem doar info-cta...suntem fete de gashca, miss, minunate, doamne-mamici cu responsabilitate !

am vizionat recent spectacolul circului aquatico din neptun...cel cu piratzii!!! destul de dragutz, mai degraba pentru copilashi mai maricei decat ai mei, Nana a fost incantata, Tibi a refuzat sa se uite (de frica) asa ca aproape un sfert de spectacol a stat lipit de mine (cred ca erau 40 de grade!!!) intr-un final am iesit pana afara, ne-am racorit si culmea a inceput sa-i placa si a urmarit pana la final...prima parte e o poveste cu si despre piratzi, cu numere de circ (modeste ca si complexitate), glume, efecte vizuale si sonore...pauza-10 min, iar apoi in partea a doua prezentare de animale: 2 pelicani, 1 pinguin, 1 leu de mare, 1 hipopotam, 1 vultur...per total ne-a placut! un circ vesel care te binedispune...pararea mea!!!
costuri: bilet adult 30 lei, copil intre 2-14 ani 25 lei, punga pop corn 5 lei, acadea 2 lei, apa 4 lei, vata de zahar 5 lei
spectacolul a inceput de la ora 21, in unele zile au 2 spectacole pe zi
durata spectacol: cca 1 ora si jumatate

Dadi succes in instantza, ideea e ca daca se creaza un precedent, avetzi sanshe mari...sau poate suntetzi voi deschizatori de drumuri ... trebuie avocat bun, motivat si bafta multa!!!
probabil ca vom apuca sa traim normal in romania, pana la urma nici nu putem pleca totzi...deocamdata unii fura, altii pleaca si restul la shaiba!!! LNB...

Crixia- vine sarbatoare mare la voi...si la noi, ca doar avem Maria in familie...succes cu pregatelile de motz si aniversare frumoasa...sa ne povesteshti ce alege dez(motzata) de pe tava!
noi, program incarcat vara...toata ziua plecatzi, cand la plaja la mare, cand la lac...am ramas restantzieri cu o gramada de alte treburi, intalniri, dar amanam totul la iarna

Adinutza, nu-i problema...le recuperez eu cumva, vineri dimi ash fi libera la cafea (a se citi cu T&T dupa mine)...hihihi, imi aduc aminte de o replica de demult...ce doritzi? coffee, tea, me???

as mai scrie, dar ma bag la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

CristinaF- saptamana viitoare ii duc pe ai mei la circul magnifico si fac o recenzie aici (sunt cam critica, sa stii ) ...dar poate scrii mai des si socializezi cu noi, ca nu suntem doar info-cta...suntem fete de gashca, miss, minunate, doamne-mamici cu responsabilitate !

am vizionat recent spectacolul circului aquatico din neptun...cel cu piratzii!!! destul de dragutz, mai degraba pentru copilashi mai maricei decat ai mei, Nana a fost incantata, Tibi a refuzat sa se uite (de frica) asa ca aproape un sfert de spectacol a stat lipit de mine (cred ca erau 40 de grade!!!) intr-un final am iesit pana afara, ne-am racorit si culmea a inceput sa-i placa si a urmarit pana la final...prima parte e o poveste cu si despre piratzi, cu numere de circ (modeste ca si complexitate), glume, efecte vizuale si sonore...pauza-10 min, iar apoi in partea a doua prezentare de animale: 2 pelicani, 1 pinguin, 1 leu de mare, 1 hipopotam, 1 vultur...per total ne-a placut! un circ vesel care te binedispune...pararea mea!!!
costuri: bilet adult 30 lei, copil intre 2-14 ani 25 lei, punga pop corn 5 lei, acadea 2 lei, apa 4 lei, vata de zahar 5 lei
spectacolul a inceput de la ora 21, in unele zile au 2 spectacole pe zi
durata spectacol: cca 1 ora si jumatate

Dadi succes in instantza, ideea e ca daca se creaza un precedent, avetzi sanshe mari...sau poate suntetzi voi deschizatori de drumuri ... trebuie avocat bun, motivat si bafta multa!!!
probabil ca vom apuca sa traim normal in romania, pana la urma nici nu putem pleca totzi...deocamdata unii fura, altii pleaca si restul la shaiba!!! LNB...

Crixia- vine sarbatoare mare la voi...si la noi, ca doar avem Maria in familie...succes cu pregatelile de motz si aniversare frumoasa...sa ne povesteshti ce alege dez(motzata) de pe tava!
noi, program incarcat vara...toata ziua plecatzi, cand la plaja la mare, cand la lac...am ramas restantzieri cu o gramada de alte treburi, intalniri, dar amanam totul la iarna

Adinutza, nu-i problema...le recuperez eu cumva, vineri dimi ash fi libera la cafea (a se citi cu T&T dupa mine)...hihihi, imi aduc aminte de o replica de demult...ce doritzi? coffee, tea, me???

as mai scrie, dar ma bag la

mi-a fost dor de cum scrii...
Si mi-este dor sa ne reintalnim cu toatele...dar nu mai am timp...abia in septembrie cand ne intoarcem
Poate maine pe fuga ..la cofee/tea/beer???
Pup miss-minunatele si o zi la fel ca voi!

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

sunt iar acasa...la adapost de soare...huni-s hraniti si vor (asteapta)balaceala din cada

In asteptarea clasamentului final "I love DC"

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

hello la fete!

io mi-s solita, de bine ce am plecat duminica de la tara, unde am lasat copiii, de luni dau consultatii/tratamente prin telefon ca i-a apucat pe rand greata, varsaturi, stare gen proasta mama ei de viata cica m-am eliberat sa mai ajut cu ingrijirea socrului... apropo, caut si eu cearsafuri impermeabile, acum cativa ani i-am luat bunicului de la SH, dar la cele de la gara si tomis III n-am gasit, mai stiti magazine SH si in alte zone?

mai vin cu o rugaminte la voi, daca aveti ceva lucruri de bebe de dat pt o familie cu posibilitati modeste, mamica a facut al treilea copil, nu s-a indurat sa faca chiuretaj si a nascut o frumusete de baiat de 3,8 kg, dar nu prea au nici de unele.

dadi, distractie placuta in uk! la restul te gandesti cand vii

toata lumea

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Vladis daca gasesti acel tip de cearceaf impermeabil/absorbant si-i mare cat un pat pls cumpara-mi si mie si vin eu in CT sa-l iau,TE ROG.
Insanatosire grabnica puiutzilor tai.
Dana ,Taniaastept reactiile puiutzele purtatoare de bijuuri

In asteptarea clasamentului final "I love DC"

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

buna seara doamnelor,
se pare ca numai seara apuc sa intru pe net.
Azi zi plina ptr mine si alexandra, bianca a ramas acasa...jale mare...cica nu i-a tacut gurita de la 12 pana la 18 cand am aparut noi.
dar era prea cald sa o car pe drum cu mine.
in rest ...hârâiala cu vecinii.niste idioti.cica au trait linistiti pana am aparut eu.si cica ma aranjeaza ei pe mine! ha ha!
cretini care nu le ajunge ce au.noi oameni draguti am tacut si ne-am vazut de ale noastre drept urmare li s-a urcat la cap.
poveste lunga.si inca incerc sa ma calmez.
nasol ca am ajuns acasa dupa ora 6 si daca nu apuc sa mananc pana la ora asta nu fac decat sa beau apa.:D
deci vecinii m-au prins in niste toaneeeee de zile mari.fara zahar si cofeina in sange!
am mai avut un strop de putere sa imi urc copii in masina si sa ii duc la o balaceala pe cinste.
ratze!nu copii!

si inca ceva: ati mai vazut-o pe adriana cu razvan?

va pup si somn usor domnitelor!

ps.eu nu mai am nimic de bebe mic :( am dat tot ce am avut pana acum.

Mergi la inceput

salut!!!
o sa facem baie in mare si in lac pana la epuizare, acum am finalizat operatziunile spalat cetatzenii mici, bagat la maritza rufele ude si nisipoase, spalat je...mai am de facut ordine prin casa si bagajele, ca maine plecam la 2 mai si ne intoarcem miercuri (o sa fac pauza de net, doar telefonul il iau cu mine si cartzi de citit...turista nene)...sper sa rezist fara tehnologie!

azi am umblat toata ziua pe caldurile de foc, cred ca am baut peste 5 litri de apa prin carciumi(3 sticle de jumate la scoica unde m-am intalnit si cu Madam Dana ), vreo 2 litri jumate la conferintza si inca unul dupa amiaza la lac, apoi pe seara inca unul la bourbonul de la rex (Uka lipseai la apel, dar l-am vazut pe fratzior)...in fine ...mai bine bere, clar!!!
ce vreau sa sesizez este ca si la scoica si la bourbonul de la rex-mamaia e sistem de ventilatzie cu vapori de apa...mmmmm, ce minunat !!!te bagi sub jet si te racoresti...inventzie buna, zau asa

urgentza!!!!m-a sunat maica-mea panicata ca la shtiri au zis ca in grecia si nordul bulgariei e un roi de tzantzari ce transmit virusul nu stiu cum il cheama din care dai in encefalita si mori(??!! cred ca asa a zis, eu cu cuvintele medicale nu le am)...stie cineva ceva????concluzia ei suna ciudat, cel putzin pentru mine...cica sa nu mai plec cu cei mici la 2 mai ca e aproape de bulgari si sa nu ne pishte vreun tzantzar virusat...degeaba i-am zis ca poate si la cta sa ne pishte, a tzinut-o pe a ei, ca a zis la shtiri si ca expun copiii la pericole...
oricum s-a suparat pe mine cand am inceput sa rad.
ajunsa acasa am discutat cu sotz problema (el e mai priceput in ale medicinii) si a inceput si el sa rada...bashca ca o sunasem in prealabil si pe pediatra s-o intreb si mi-a spus ca e in mijlocul lor, al tzantzarilor, adik in delta...
ashea...ce sa zic, ma sperie gandul, dar logic vorbind poate ne pishte si in casa....oricum, ideea e urmatoarea: stitzi ceva pe subiectul asta sau e doar vrajeala de shtiri??? luminatzi-ma si pe mine, please ...ca e supi foc mami pe mine

revin...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Dana ,Taniaastept reactiile puiutzele purtatoare de bijuuri

maine intru in posesia lor si-tzi comunic reactzia mandrei...restul cadouri pentru prietenele ei...

Vadis, Dodo - am citit mai demult aici despre cearceafuri impermeabile http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=94063 si am mai zarit pe undeva (tot scris) ca se gasesc si in real

Vladis, nici eu nu mai am nimic de bebe, dar o sa-i intreb pe cei carora le-am dat hainutze ramase mici lui Tibi, daca nu le-au dat la randul lor, cu mare placere...sa-i traiasca BB, sa fie sanatos!
cand fac inventarul la toamna, ii pot da eu hainutze de 3 ani, chiar imi doresc sa gasesc un baietzel, de la al meu raman multe lucrushoare si nu am pe cineva constant, le ofer cui se nimereshte si are nevoie...

jone- ce vecini ai!!! si-ai mei unii sunt capiatzi, mai ales tovarashii (fosilele, adik) ... am citit eu de Nastasie (Adriana cu Razvan) la alt topic...scia ca e insarcinata (asta acum 2-3 luni)...daca la aceasta Adriana te referi (?!)

Mergi la inceput