Gasca de Constanta *119*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct

Cornelia am pus colet...caci pana ajung la mine fetele

In asteptarea clasamentului final "I love DC"

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

salutaree!

Io...disperata, zici ca vine nunta....ma agit ca vin si musafiri la plaja de vineri, si nu stiu incotro sa ma impart ( curatenie, copii, mers la cumparaturi)...nebuneli!

Va las pentru cateva zile, sper sa revin intreaga pe miercurea viitoare!
Sa va regasesc intrege( la trup, suflet, neuroni), da?!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaF spune:

Buna fetelor

Am si eu o intrebare la voi.
Ati fost la circul Medrano Magnifico din Mamaia de langa Centrul expozitional?
Imi puteti spune cum a fost, daca merita vazut, la ceora este spectacolul si care a fost pretul biletelor?
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adabalan spune:

Salutare!!

Cristina, eu am fost aseara la circ cu baietelul meu, spectacolul incepe la 20.30, pretul biletelor e 40 lei-adult, 3o-lei copil, indiferent de varsta in tribuna, si 50 lei cu 40 de lei la loja. Spetacolul...hmm...asa si asa, baietelul meu se plictisise la un moment dat, spre deosebire de anul trecut la Medrano cand a stat cu gura cascata si era mai mic, avea 2 ani si 7 luni. Nu se compara cu Medrano, desi n-am inteles exact care e legatura cu Medrano...e acelasi circ si spectacolul se numeste Magnifico?? ..ma rog...oricum nu m-au dat pe spate numerele si una peste alta am cheltuit 100 de lei. Medrano de anul trecut a facut toti banii!!! Sincer, daca ma intrebi acum dupa ce am vazut spectacolul, sunt niste bani irositi. Dar ce nu facem noi pentru copii?

Sa aveti o zi racoaroasa!
Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamsadamy

Am uitat...IOnelia de ce nu apelezi in cazuri deastea la cunostinte?Era gratarelul stropit cu vinul ala al tau bun de care eu beneficiez prin intermediari? Cool nu?

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy100

era stropit cu bere si nu a avut cine sa o bea si un bax de cola si mormane de cuburi de gheata!

crix iei motul?
eu am fost lata nici nu am putut dormi duminica seara...dar m-a uns pe suflet bucuria copiilor.

vinerea trecuta am vaccinat-o pe bia cu infanrix ala cu 5 vaccinuri si doctorita mi-a comunicat ca trebuie sa cumpar si vaccinul ror si varilrixul
adevarul e ca si alex a facut ror dar de varsat de vant nu si cand a facut varsat ne-a cam chinuit o saptamana.
mirarea mea a fost ca ror stiam ca e gratuit.este?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare minunatelor!

Crix spor la treaba! Ai nevoie de ajutoare?
Tania putere in orice decizie vei lua!

Va doresc o seara placuta!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

am trecut sa va spun noapte buna...

Camelia, maree nevoie, ca-s cam singura. Soata mea e pe baricade, il vad cam la 24 de ore, de cele mai multe ori vine dupa miezul noptii. I-am zis azi ca sper sa fie macar duminica cu noi, cand vor fi invitatii...asa ca eu gandesc, eu propun, eu hotarasc, eu actionez...

Pai dupa cum prezint situatia sunt aproape de Jone, macar ea stie ca soata e prin lume... . Vai Jone, deci rupta, zici??!! Ma sperii, mai ales c aeu am musafiri ce vor sta la mine de vineri pana pe marti-miercuri.

Despre circ, n-am fost Cristina. Mergi tu si poate ne spui. Cine vrea mai mult, mami sau copilu'? Ada s-a sacrificat pentru copil, dar a avut cu ce sa compare, noi n-am fost nici anul trecut.

Dana, azi ai fost plecata? Zi si tu ce mai fac copii, cum reusesti sa-i animezi? Alexia mea e ciudoasa rau ca imi ocupa Ana destul de mult timp.

Va pup!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

cristina ai grija cu alexia.eu o implic pe alex si am grija sa subliniez ca ea a fost prima fata si mai mult timp iubita.pe ea o iubesc de 5 ani jumatate intr-una pe cand pe bianca doar de un an o iubesc.
si ii mai spun ca ea (alex) e asha mare ptr ca am crescut-o cu mult dragoste si multi pupici si ca aveam timp mai mult sa ma joc cu ea pe cand acum cu 2 copii nu prea mai am timp de joaca. :d
si cand e vorba de certat le cert pe amandoua indiferent cine face (ha! ha! ca bia si multe prostii face)

si referitor la musafiri...or fi ei musafiri dar fii ferma si sa stii ca un sef bun e cel care deleaga sarcinile nu cel care le face el pe toate.deci ok sefa?intelegi pe unde bat? :D

azi am fost la balaceala.dimineata la ghiol si seara la mare.
maine am zi grea ar trebui sa ma duc cu masina la ITP.
credeti ca s-or speria aia cand or vedea ce e la mine in masina?nisip, jucarii de plaja, mormane de servetele si sticle, sper sa apuc dimineata sa fac curat de ochii soacrei cum se zice.

tania ( te-am lasat la urma ca sa te incurajez)...deci tania nu te lasa.daca tacem de gura din cauza asta toata lumea ne calca in picioare.
de exemplu:aici la eforie ne-am trezit ca ne creste pretul gradintei de la 9 ron la 12 ron...sotul meu a zis sa imi vad de treaba ca ei dicteaza si daca ne convine ducem copilul daca nu il tinem acasa.
eu si cu alte vreo 2 mamici (care oricum suntem oile negre) am zguduit un pic cu telefoanele si pe la inspectorat si pe unde s-a mai putut ca sa se faca sedinta sa vedem cum s-a ajuns in situatia asta si mai ales de ce nu s-a facut sedinta sa fim intrebate?
mai pe scurt s-a scazut la 10 ron deci ceva am rezolvat si copii nostri nu au primit mancare adusa prin catering (sper ca asa se scrie ca sunt franta la ora asta) ci a fost adusa bucatareasa in incinta gradinitei.
deci ceva se misca daca vorbim si nu tacem si inghitim.

asha ca tania cand stii ca ai dreptate la lupta!eventual mai da cate un telefon si pe la televiziuni ca ei sunt avizi de stiri din astea.

pupam ( ma duc sa imi car corpul in pat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Cami,Cornelia,Crixia,Jone..pentru gandurile bune...Deocamdata las totul la...spate si gandul meu a luat-o ...spre uk...Abia asteppt ziua cand vom pleca...ganduri, sentimente, imagini...la intoarcere o sa vi le spun/arat
Vorba lui Jone...imi car corpul spre pat.....asa-s de epuizata....
Pup miss-minunatele!
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Cristina, Ada...va asteptam mai des...la gasca!

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput