La dovlecelu' vesel ! *2*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Mary, avem cam acelasi numar de mesaje..ma tot uitam cand la mine cand la tine si ma enervam, credeam ca-mi fuge un ochi

Io p-asta cu fumatu n-o inteleg nici sa ma bati. In viata mea n-am fumat, mi se pare nasol tare si gustul si mirosul. Cand eram tanara nici nu suportam sa sarut un tip care mirosea a tigara . Acum nu mai sunt tanara deci Dragos fumeaza ca un turc

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

ce tare!

Nici mie nu-mi placea la altii sa simt gust de tigara. Nici la mine de altfel, motiv pentru care niciodata nu am putut fuma fara sa beau ceva langa, o cafea, un vin, etc .

Mely felicitari pentru stelute!

Maria hai ca iar m-ai distrat cu hainele! Sper ca ne faci o poza, nu ne lasi numai asa!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

aoleo, sunt de acord, mirosul de tigara e infect, dar si mai rau e mirosul de scrumiera si ala al degetelor dupa ce stingi tigara. bleah...
nici eu nu am fumat in sarcina, dar in prima zi cand am ramas acasa cu cei doi printi...era singura mea scapare si legatura cu viata...ieseam pe balcon intre muscatele mele, ca daca nu, cred ca as fi luat-o razna...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Raluk,asa sunt si eu,nu pot fuma daca nu beau ceva pe langa.
Cand nu am suc/cafea/3 in 1...imi fac cacao cu lapte

Deci io azi chiar am avut zi de plictiseala...uitasem cum e sa n-ai ce face,efectiv sa te doara capul de atata ne-ocupatie
Alex e la mama,Razvi a bagat somn lung,a mancat si acum are treaba cu tac'su prin baie

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

www.asos.com//Firetrap/Firetrap-Dark-Wash-Denim-Carrot-Jeans/Prod/pgeproduct.aspx?iid=916847" target="_blank">uite astia sunt pantalonii si www.asos.com//Asos/Asos-Panelled-Yoke-Maxi-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1009708" target="_blank">asta e rochia.

mely ce fain ca te scoate sot la inghetata. asa-i ca-i bine sa fii ranita?

techila fata draga, dar tu chiar esti vitezomanu' Gica.

cat despre tigari...am fumat muuuulti ani....de prin clasa a 10-a pana la vreo 30 de ani cu ceva ani pauza cand am incercat sa ma las. in ultimii doi ani fumam ocazional, la bairame, cafea, etc. nu stiu cum puteam, in schimb, sa ma scol dimineata si sa-mi aprind tigara, direct in dormitor. asa faceam in facultate. fumama seara inainte de culcare si dimineata chiar inainte sa ma spal pe ochi. ce dreaq aveam in cap...ba cred ca stiu...NIMIK!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
asa faceam in facultate. fumama seara inainte de culcare si dimineata chiar inainte sa ma spal pe ochi. ce dreaq aveam in cap...ba cred ca stiu...NIMIK!

cred ca toti fumatorii inveterati faceam asa in facultate . ba, plus, mai si dormeam cu scumiera in camera

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
asa faceam in facultate. fumama seara inainte de culcare si dimineata chiar inainte sa ma spal pe ochi. ce dreaq aveam in cap...ba cred ca stiu...NIMIK!

cred ca toti fumatorii inveterati faceam asa in facultate . ba, plus, mai si dormeam cu scumiera in camera

daaaaaaaaa...pe noptiera langa cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:

daaaaaaaaa...pe noptiera langa cap!

Si sa dea naiba daca simteam ceva mirosDormeam cele cateva ore ca valiza in gara

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza

Uka, I hear u girl, nici mie nu-mi place in w/e in mamaia...iar cu pestii morti, am auzit azi dimineatza la radio ca au curatat noaptea toata apa...
nici eu nu am intels-o pe asta cu tigarile...au incercat colegii mei sa ma corupa, am tras de doua ori, m-am inecat de fiecare data si am lasat-o balta...

Hepi, sora mea de suferinta sunt la fel cu curatenia...mi se pare ca nu termin bine intr-o parte si se face la loc in alta parte....inainte asa bine era ca faceam dintr-un capat in altul intr-o zi, hai doua daca imi luam pauze lungi si dese ....nu era chiar luna, dar era curat, igienic and stuff....
eu mai fac cand o adorm pe Ebru afara, cand nu e canicula...si atunci pot sa fac galagie....altfel, daca doarme in patut, trebuie sa fac d-astea pe silent...bai, praf, vase....

Techilo, dar tu esti harnica rau mami! te admir, zau! eu nu ma mobilizez sa fac zilnic asa, peste tot....
acum mi-am facut un plan de bataie...sa fac o curatenie generala cand va intra sotz in concediu...atunci o sa fie si soacra-mea in concediu si o sa stea mai mult pe la noi, si vreau sa iau fiecare camera in parte s-o fac luna, si apoi sa incerc s-o mentin cat mai curata pt o perioada cat mai lunga....am ambitie

Iulia,dar ce casoaie aveti voi acolo mamicoooo! pai cand ati facut-o asa mare nu v-ati gandit??? eu de fiecare data cand vad o casa asa mare ma gandesc cum or face curat....si atunci imi dau seama ca probabil le vine femeie la curatenie...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ba iulia o sa fac ca in reclama aia la pronto: "am inchis aceasta femela intr-o camera izolata, iar pe aceasta femeie am lasat-o afara". asa o sa faca, o da puna un dop la demisol si un dop la etajul doi. inainte sa pui dopul faci curat luna si dupa aia ia sa vezi cum se pastreaza.

sau...conform celeilalte reclame...te bagi la un fluierat scurt si vine nenea cela puternic si curata tot in ...maxim maxim 30 de secunde. la mine nu stiu de ce nu vrea sa vina nenea asta, cred ca nu imi gaseste campul pe gps...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Techi, la mine cred ca vine da' se sperie de cainii vecinilor pana ajunge la casa mea banuiesc doar, ca nu l-am intalnit niciodata ca sa-l intreb..

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

ba iulia o sa fac ca in reclama aia la pronto: "am inchis aceasta femela intr-o camera izolata, iar pe aceasta femeie am lasat-o afara". asa o sa faca, o da puna un dop la demisol si un dop la etajul doi. inainte sa pui dopul faci curat luna si dupa aia ia sa vezi cum se pastreaza.

sau...conform celeilalte reclame...te bagi la un fluierat scurt si vine nenea cela puternic si curata tot in ...maxim maxim 30 de secunde. la mine nu stiu de ce nu vrea sa vina nenea asta, cred ca nu imi gaseste campul pe gps...

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput