Licurici de ianuarie-februarie 2009 (115)
Raspunsuri - Pagina 23
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anuc Ira, ma bucur ca ti-a placut doctorul, aveam emotii sa nu ma injuri :) Ce diagnostic pretentios! Nu e grav, nu? Ceva atentionari speciale? Mami de Ioana, Filip si 11+ |
Anuc, Dr Gheorghe este exact pe gustul nostru! concis & sigur pe el. Nu mai zic k ne-a dat vesti bune!
Nu, diagnosticul nu e grav deloc. Ce se intampla: amigdalele oricui au niste pliuletze. E, distanta dintre aceste pliuri este mai mare sau mai mica in fct de fiecare om. La Eliza deocamdata sunt mai mici astfel incat resturile de mancare se mai blocheaza intre aceste pliuri. Cam ala e cazeum-ul. De la aceste resturi de mancare neeliminate intotdeauna mai apare halena. Inteleg k prbl asta se va remedia pe parcurs, pe masura ce creste Eliza. De urmarit frecventa cu care face amigdalite si, in fct de asta, daca va fi nevoie, le extirpam. Sper sa nu fie nevoie.
Polipi, in schimb, la dimensiune normala.
Crisspy, sarumana! asa sper si eu...
Cris, ce Doamne iarta-ma spui acolo???
Ira, mamica Elizei
sdcristian spune:
ca daca nici vinerea viitoare nu e mai mare enbrionul si nu ii bate inima inseamna ca e gata si trebuie curatat.
si sanse mari sa fie viu nu sunt
DarkBendis spune:
Ooooff Cristi, imi pare tare tare rau
Poate totusi a fost ovulatie tarzie si sarcina e mai mica? Zic si eu... sper ca totusi sa fie bine....
Te imbratisez si ma gandesc la voi

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
veronica75 spune:
Ah, Cristi, ce veste....poate totusi nu e asa.
Imi pare tare rau, sper sa te inseli si sa fie totul bine 
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png
Leditia spune:
Dalma,ma bucur ca ai scris.Si te felicit din inima k ai plecat din tara asta mizera!Bravo/
Ira,imi pare rau ca sunteti bolnaviori,Sanatate multa.
Cristi,sper sa fi bine si sa fie sarcina mai micuta.Doamne ajuta!
Daiopri.
David nu e bine,tuseste de rupe,dr de la tm zice ceva,asta de aici altceva.Drita de aici pleaca azi in co si dupa o discutie la tel mi-a inchis si tel in nas...beton!Asa mai da dr!
Deci nu mai suport situatia din tara asta infecta,trebuie sa facem cumva sa plecam ca nu mai suport..bani nu,medici nu,conditii nu,spitale vai mama lor in colaps financiar,spagi peste spagi peste tot,coruptie,mizerie,medicamente nu..Efectiv o iei razna in mizeria asta de tara.
Si acum copilul meu are exacerbari si nu stiu ce sa-i mai fac.
Asa vara infecta nu credeam ca voi avea.
Imi vine sa-mi iau hainele in plasa si sa plec naibii unde vad cu ochii,dar oricum departe,cat mai departe de mizeria asta de tara.
pup.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Anuc spune:
Cristi, imi pare tare rau! Poate totusi ...mai ai o speranta..Roaga-te la Sf Maria...
Ledi, nu stiu ce as face in locul tau...Sa va mutati macar la Timisoara intr-un viitor apropiat? E tare greu si eu nu sunt o aventuriera de felul meu, dar sa faceti ceva macar un dr bun si un spital care sa stie cu ce se mananca boala asta, ar tb sa aveti mai aproape...E usor sa vorbesti in locul altuia...d-aia nu stiu ce sa-ti spun.
Eu zic ca va fi din ce in ce mai rau cu sistemul sanitar din Ro...nu sunt bani si cu asta basta, vrei sa scapi, platesti tot din buzunar. Dar ce ne facem ca ne pleaca toti medicii buni...
Mami de Ioana, Filip si
11+
Anuc spune:
Carmen, pardon! Azi am intrat in 12...dar, tu vorbesti? Esti la jumatate aproape.
Maine ma duc la un curs de gatit fara foc, hrana vie, nutritie, etc. De abia astept. Se fac niste prajituri din ingrediente naturale de nu stii ce mananci si poti manca ff mult, ca nu fac rau si nu ingrasa.
Mami de Ioana, Filip si
11+
Leditia spune:
Anuc,dk e sa plec,plec din tara,nu tot aici,ca peste tot e la fel.Chiar dk dai de un dr bun,tot n-are ce sa-ti faca si suporti totul din buzunar,iar CF e o boala care necesita extrem de multi bani si nivelul salariilor de la noi il stim cu totii.![]()
pup mamica si copilasii,inclusiv samburelul.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.