Licurici de ianuarie-februarie 2009 (115)
Raspunsuri - Pagina 22
justme25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita justmefelicitari pt master si pt progresele licuricei; plecati toti 3 in franta sau doar tu? |
deocamdata doar io...o sa ii iau pe rand si pe ei
Daiopri spune:
Cami felicitari si sa iti fie cat mai usor.
Ledi, draga mea multa putere, curaj si speranta.
Davidut dulce si mamica lui curajoasa.
Eu sunt tot in alergari, ba cu ale mele ba dupa cei mici si mari.
Nu vorbim mai nimic decat pe limba lui. In rest nervisori si tipat nu gluma.
Ne bucuram de vreme pe cat posibil.
Cu cele moi e mai bine, dar inca cercetam ce e cu mana, desi se simte mai binisor asa.
Acum astept sa ma lipesc la loc![]()
Va doresc tuturor toate cele bune
IRA_LIZA spune:
Fetelor, va pupam!
In primul rand: Anuc scump, multumesc inca o data! nenea doctoru' - un bombon! rezultatul consultatiei: Eliza e sanatoasa dpdv ORL, insa are o particularitate - amigdale palatine discret hipertrofice, criptice, cu depozite de cazeum la suprafata (neinflamate). Ei, si cu ocazia asta cred k am lamurit de unde episoadele de miros neplacut al guritei.
Din pacate, nici nu am ajuns bine inapoi acasa k am inceput sa bolim. Aceleasi simptome k la inceputul lunii iunie: febra moderat, secrtie nazala moderata, insa raguseala, tuse din ce in ce mai des iar de azi-noapte incoace zgomot respirator (haraiala); e oarecum mai molesita evident k nu are pofta de mancare & e maraita.
Sunt din ce in ce mai convinsa k i se trage de la AC 
De data asta as dori sa nu o trecem ep injectabil imediat, sa vdm ce spune dr fam la 2 p.m. cand mergem la control.
Ira, mamica Elizei
crisspy spune:
Ira sanatate multa Elizei
...sper sa nu fie nevoie de tratatement injectabil 
Just felicitari pentru bursa
...cat o sa stai departe de pitica?
Patri din pacate nu te pot ajuta cu perna...eu nu am avut...ce face Vladutz?
Carmen super tare bunicu' cu caruciorul...si socrii mei i-au cumparat lui Razvi un bebelus, numai ca in cateva zile a ramas fara un ochi si un picior
...nu-i place prea tare .
Naty vreo veste ceva?
Daiopri ma bucur ca ne mai dai vesti despre voi...sa auzim numai de bine si 

Abia astept sa treaca ziua de azi sa-l vad pe Tzumpi 
...cica nu prea are pofta de mancare, nici nu e de mirare cu caldurile astea...eu sper sa fie numai atat ca peste o sapt o taiem si noi spre litoral.
gascha
Crisspy,
fericita de
Razvi
Anuc spune:
Ira, ma bucur ca ti-a placut doctorul, aveam emotii sa nu ma injuri :) Ce diagnostic pretentios! Nu e grav, nu? Ceva atentionari speciale?
Fetelor, eu mai am o programare la Dr Dan Gheorghe, la ORL, Sanador, pe 17 sau 18, nu mai stiu :), daca sunteti interesate, ziceti-mi si vi-o pasez.
Dalma, ne bucuram ca nu ne-ai uitat. Pupam papusica mica si stai linistita, ca sunt si baietei la categoria pana pe aici..si vorba aia, nascuti la termen.
Just, din ce zici tu acolo, ai fetita mare si isteata. Sa fie sanatosa si sa va bucure mai departe.
Eu mor cu caldurile astea, dar nu mai dau drumul la AC...Filip doar ce-a mai trecut ieri dintr-o camera in alta (diferenta de temp de 20 de grade) si mi-a tusit azi-noapte. Mai bine cald decat muci si tuse..
Plecam si noi la munte pe 23, o saptamana, cica tocmai atunci se racoreste :)
Mami de Ioana, Filip si
11+
Anuc spune:
Nati, sper sa nu fie sarcina daca nu o doresti...Am trecut prin niste clipe groaznice cand am aflat ca sunt gravi si nu vroiam...din fericire la mine s-a transformat totul in bucurie.
Mami de Ioana, Filip si
11+
Carmen_Marieta spune:
Salutare mamici,
Crisspy da a fost tare, numai ca trebuie sa cumparam altul, ca baiatul meu a leganat bebele nani-nani pana a rupt caruciorul...
, bebele insa e intact... ![]()
Pupici lui Razvi... am vazut pozele din concediu, este asa de dragut...
Anuc ce creste burtica, deja ai 11+...
Naty da un semn... vesti ceva?
Cami, Patricia cum va simtiti?
Eu nu pot sta la caldura, mi se inmoaie picioarele, aseara a facut Radu un gratar, si se facuse asa de cald, ca am mancat in sufragerie..
Lui Stefan i-au aparut niste bubite de la caldura, este topit mititelu'
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
18+
Idaira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmen_Marieta Lui Stefan i-au aparut niste bubite de la caldura, este topit mititelu' Poze .. Stefanel cel mititel este un nazdravanel... 18+ |
Si lui carla i/a aparut si i.am pus baita tarate...
IRA_LIZA spune:
Ce ma sperie rau este faptul k suiera in timp ce respira (weezing parca se cheama). Ce zic eu respira, se chinuie sa respire. I-am curatat nasucul, i-as pune ceva pe piept, o compresa cu habar n-am ce, voi ati folosit asa ceva? boabe de mustar? cica sunt iritante, insa mi-e greu sa cred k nu as avea ce sa folosesc. Asta macar pana la ora 14.30 cand ne vdm cu dr.
E mai rau k azi-noapte. Lua-l-ar dracu de AC! (de parca ar avea obiectul vreo vina...)
Ira, mamica Elizei
sdcristian spune:
se pare ca sarcina arata de 6 saptamani, eu am acuma 8
si nu are activitate cardiaca
daca si peste 7 zile e la fel e evident, oricum sanse mari nu sunt, se pare ca e oprita in evolutie
7 +