Sa incep o relatie cu el sau nu?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Fugiiiiiiiiiiiiiiiiii cat te tin picioarele.Asta e cel mai ciudat om si plus de asta cauta doar aventuri.Fugi ca esti singura in tara straina...termina studiile munceste cand poti cauta-ti un iubit normal....fugi de ciudati nu vezi in ce lume traim?

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madi25

Sunt nehotarata si as vrea sa stiu si parerea voastra, intrucat va citesc de mult timp cu multa placere. Datele situatiei sunt urmatoarele:
- nu ne cunoastem aproape deloc, ne-am vazut de trei ori
- a fost atractie fizica reciproca la inceput, acum doar din partea lui
- la a doua intalnire am mers la el acasa pentru ca imi placea de el, dar acolo mi-a cerut lucruri pe care nu le pot face si si-a manifestat neplacerea in mod evident. M-a facut sa ma simt foarte rau, nu m-a sunat decat dupa trei zile sa ma invite din nou acasa la el.
- la a treia intalnire a devenit mult mai insistent la fel ca si prima data si acum tot insista sa ne intalnim din nou.
- in plus e un tip religios, are tot timpul Biblia la el, vrea sa devina martor a lui Iehova si mi-a spus ca ce face el acum nu e bine si ca totul va lua sfarsit cand se va boteza in noua religie si se va insura. Acum inca profita ca inca e ortodox.

Ce parere aveti? V-ati implica intr-o relatie cu el sau nu?

nu trebuie sa fii nehotarata ci sa alegi ce e mai bun pt tine: sa nu te implici intr-o astfel de relatie.

nu il cunosti,
nu ar fi trebuit sa accepti sa mergi la el acasa - ti s-ar fi putut intampla ceva rau,
el nu e "religios"

cel mult are personalitate multipla!

un om cu "scaun" la cap nu face asa ceva! el are probleme serioase!
numai tu stii ce ti-a propus, dar, asa ceva nu este permis!

cu atat mai mult cu cat esti in alta tara...refugiaza-te in altceva - invata lucruri utile, citeste,plimba-te, bucura-te de soare, mare, de tot ce vrei tu!
alegeti cu grija prietenii!
iar atunci cand nu te vei astepta, iubirea va aparea!

ai grija de tine, si tine-ne la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Mie personajul mi se pare total lipsit de caracter,iar chestia asta cu ortodoxia vs.martorii lui Iehova e un pretext prost de tot pentru a te face sa intri in patul lui.
Daca totusi el crede ca religia(sau cultul) il va schimba,e pe dianafara rau de tot.Eu stiu,din proprie experienta,ca schimbarea survine in interiorul omului,pentru ca apoi sa nu mai paseze asa bine cu forma religioasa veche,motiv pt care cauti altceva.Altfel...lupu'si schimba parul,da' naravu'...

Cu alte cuvinte,lasa-l,ca nu e OM cu care sa incepi o relatie.

cu Anne 38+ ,iar Sarah(2007) si Mark(2008) abia asteapta sa fie bebe gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Eu ma intreb daca Madi25 e adevarata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Este, este!

A deschis mai multe subiecte cu aceeasi dilema: singuratatea, nevoia de a-si face prieteni in strainatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

pai tocmai de aia intreb eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Atat simt si eu sa spun FUUUGI si nu te uita inapoi ever.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Fugi mincind pamintul... Stii tu vorba aia cu ce-si faca omul cu mina lui se cheama lucru manual... Ti s-a urit cu binele? fata draga daca vrei companionship, mergi pe un site de online dating. Gasesti si oameni calumea printre ei, nu numai ciudati. oricum asta "takes the cake".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Nu, nu, nu!!!!!!

poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaine spune:

Madi, iubita,
Stii tu care e diferenta intre penticostali si ortodocsi - ma rog, doar una din ele - n-o sa auzi niciodata faptul ca sunt pacatosi, ca e nevoie de iertare a pacatelor... spovedanie... O forma de religie f convenabila... Ai grija..."oamenii e perfecti" aduc probleme...
Madi, fugi cat vezi cu ochii

Mergi la inceput