Sa incep o relatie cu el sau nu?
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_C spune:
Nu, tipul este foarte dubios.
Nici n-ar mai fi trebuit sa te duci la a 2-a intalnire.
ilia_99 spune:
sanchi, religios! poate fatarnic, mai degraba. daca umbla cu Biblia la el sa-ti spuna si tie unde scrie acolo ca daca esti ortodox poti sa-ti faci de cap, ca eu stiu - desi nu-s practicanta, recunosc! - ca cea de-a 7 porunca e "sa nu fii desfrinat".
Fugi!
accept92 spune:
Madi si eu imi amintesc postarile si dilemele tale mai vechi. Sfatul meu ar fi sa te intorci acasa, o fata ca tine nu este in siguranta singura intr-o tara straina. Stiu ca esti acolo la studii si nu zic sa nu le termini, dar in principiu vino si cauta-ti perechea aici in tara. Mi se pare ca esti atat de singura incat nu mai gandesti limpede.
iris_2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui accept92 Madi si eu imi amintesc postarile si dilemele tale mai vechi. Sfatul meu ar fi sa te intorci acasa, o fata ca tine nu este in siguranta singura intr-o tara straina. Stiu ca esti acolo la studii si nu zic sa nu le termini, dar in principiu vino si cauta-ti perechea aici in tara. Mi se pare ca esti atat de singura incat nu mai gandesti limpede. |
Subscriu la cele scrise mai sus. Dorinta de a-ti face prieteni, de a socializa te fac sa nu mai vezi clar lucrurile.
Iti voi oferi si eu acelasi sfat: nu te incurca cu el!
Am inteles ca esti la studii in Italia? Banuiesc ca acum vara este vacanta si acolo, ai putea veni in Romania. Insa daca lucrezi si nu poti veni, evita personajul cat poti!
Numai bine!
emilia.m spune:
Pai... de ce ai vrea sa incepi o relatie cu el? E clar ciudat.
Sunt convinsa ca iti e mai bine singura decat in compania lui.
Nu te respecta si o relatie fara respect nu poate sa functioneze.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
mianna spune:
nu il cunosti, nu te (mai) atrage, nu iti place ceea ce iti cere ... si totusi iti pui problema unei relatii? chiar te asteptai sa vezi vreun "da" ca raspuns?
dulcetica spune:
Doamne ce mina ai!Nu fa rabat de la calitate chiar daca n-ai alternative.Inteleg ,daca erai in saptamina chioara sa faci niste concesii,bineinteles pina-ti reveneai,dar asa?
blackgirl0 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui accept92 Madi si eu imi amintesc postarile si dilemele tale mai vechi. Sfatul meu ar fi sa te intorci acasa, o fata ca tine nu este in siguranta singura intr-o tara straina. Stiu ca esti acolo la studii si nu zic sa nu le termini, dar in principiu vino si cauta-ti perechea aici in tara. Mi se pare ca esti atat de singura incat nu mai gandesti limpede. |
Total, total de-acord!
marutzu spune:
si ca martor al lui iehova va trebui sa se insoare tot cu una din comunitatea lor...sau poate vrei sa te convertesti? dar nu cred ca are fo legatura religia cu ciudateniile lui
sdcristian spune:
chiar daca vrei sa iti gasesti pe cineva, nu te multumi chiar cu oricine
ce e mai rau - inca un an de asteptat persoana potrivita sau o viata de chin cu un dobitoc?
6+