La Dovlecelu' Vesel !
Raspunsuri - Pagina 17
vias spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mary_07
De cine,de nurori? Nuuu,daca-s femei de treaba le voi iubi ca si pe fetele mele Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
asa a zis si soacra-mea (stiu de la Pustache)..da' nu stiu ce-a patit.....ca a uitat!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
da' ce motiv ai? Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
ca plec in concediu!!!!!!
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
happy_uka spune:
citat din mesajul lui camy_pus
da...si sper sa raman cat mai curand!!! clar...dupa betia din seara asta....!!! ce mai e prin sticle???????? Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." Poveste si POZE |
Asa sa te ajute Cel de Sus!!
Vad ca lumea a plecat la culcare, au luat si sticlele, si paharele..e mai bine asa, sa nu am ce strange maine
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
vias spune:
pai si eu???????
acum ca sunt luata la masea...ma lasati asa???????..singurica?? si beata?????
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus pai si eu??????? acum ca sunt luata la masea...ma lasati asa???????..singurica?? si beata????? Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." Poveste si POZE |
Io te-am imbatat, eu te duc acasa !
Mai stii unde stai?
Vrei sa sunam pe cineva sa vina sa te ia?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
DanaAlex spune:
eu sunt treaza ...am ratat 12 pagini, le citesc eu ...candva
Uka
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
vias spune:
citat din mesajul lui happy_uka
Io te-am imbatat, eu te duc acasa ! Mai stii unde stai? Vrei sa sunam pe cineva sa vina sa te ia? _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
daaaaaaaaaa...pe Pustache....la Pustache....
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
mary_07 spune:
Io stiu drumul spre casa....asa ca,va doresc o noapte linistita
Revin maine,sa-mi iau doza de buna dispozitieLove ya!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
raluk16 spune:
Pffff ce-mi pica ochii de somn!
Va pup cu drag de noapte buna!
Vad ca Uka o cara pe Camy, Moni a fugit la injiner dupa propriile indicatii pentru Meli, si Meli a facut putin curat... nu sting lumina ca sa vad cand ies pana ajung la masina .
Noapte buna!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
happy_uka spune:
Noapte buna!
Va spun sincer ca mi-ati facut seara (si viata) foarte frumoasa!!
Multumesc
_