Bobocei de sept-oct 2008 (303)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

babytza multa sanatate mamei si tie multa multa putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Mai fetelor, am uitat sa va zic ca de cateva zile ma incearca o masea de minte, am niste dureri cam mari, zic eu....dar dabea acum stau si ma gandesc, ce minte???....care minte?? ....acum imi dau seama ce indura copilutzii nostri cu dintzii/maselele ....of,of,of,of,of

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Uof, Babytza, m-am cutremurat citind, uooof!
Multa putere va doresc si cat mai putina suferinta!
Nu te retrage in tine, vino aici si varsa-ti lacrimile!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Babytza multa putere

Nikolici Nu stiu ce sa zic. Eu am ales sa mai astept pana face Matei 3 ani de frica..

Andreutac, si Matei este foarte dornic de joaca altari si, mai nou, cu alti copii. Asa ca, avand in vedere ca nu ma lasa sufletul sa-l duc la gradi, am hotarat sa merg cu el la diferite centre de activitati sau la centre de joaca. Chiar am gasit un nou centru in aer liber foarte frumos...Matei, dupa 3 ore tot nu vroia sa plece...asa ca vom merge iar.

Si Matei a inceput cu "Nu" de ceva timp, insa incerc sa ii fac pe plac...daca zice nu, ramane nu, daca zice da, asa facem...etc. In felul ast ava intelege ca decizia este a lui si puterea cuvintelor.

Sanatate!

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

alexa M la ce fel de cetru de activitati de referi?? si unde este acest centru?? daca nu iti cer prea mult

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Alexa, daca cererea copilului este absurda, ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Klemi se cheam Casa Vesela. S-a deschis de curand. O prietena detine spatiul. Organizeaza diferite activitati in door si out door. Are si un spatiu de joaca langa o terasa in Bucuresti: Uranus 144. poti sa iti lasi copilul la joaca si sa bei un suc. Copilul este supravegheat. In general sub 2 ani este necesar sa stea mama (sau cine il aduce) cu copilul in spatiul de joaca, insa difera de la copil la copil. Eu am stat cu Matei, insa el a uitat de mine...se juca asa frumos cu ceilalti copii...

detalii la: http://urbankid.ro/indoor/going-out/casa-vesela-e-pe-uranus-3597
Sper sa nu se considere reclama ca nu asta intentionez. Chiar sunt incantata.

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Dya, eu privesc banii pe care ii dau la gradi strict din prisma relaxarii pe care o simt ca e acolo.Adica nu sunt stresata ca e acolo si simt ca e pe maini de incredere.Cel putin acum asta simt.Si pentru mine asta impreuna cu celelalte aspecte care nu m-au dezamagit deloc pana acum (conditii, dotari, ce mananca, curatenie, educatie etc) pot sa zic ca 'fac toti banii'.
Sau nu musai ca fac toti banii dar dat fiind ca pe o bona as fi dat mai mult sau la fel (si ma indoiesc ca l-ar fi invatat atatea) cred ca stam bine...
Gradi la care e David cred ca e facuta cu fonduri europene.Punand in balanta ce e acolo (jucarii, dotari, mobilier, etc) cu cat dau si cu faptul ca o sa fie o educatoare si doua asistente la o grupa de 8 copii, cred ca nu se calicesc sa scoata profit mult repede.

Sincer singura chestie in privinta careia am avut poate ezitari e imbolnavitul asta asociat intrarii in colectivitate.Dar cum nu pariez ca la 3 ani ar fi fost ferit...

In fine...pentru mine avantajele tin de socializare, educare, deprindere cu lucruri noi, oarecare independenta, puterea exemplului (stand atata cu copiii ii vede si cum se duc la olita, si cum se spala pe maini si alte situatii pe care nu le-ar vedea in parc).Singurul dezavantaj nevazut inca dar pe care il prevad e legat de imbolnatit.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Mai bine ma fac capitol nou

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

capitol nou

Mergi la inceput