Bobocei de sept-oct 2008 (303)
Raspunsuri - Pagina 21
piolica spune:
Babytza, o imbratisare calda si din partea mea. Nici nu stiu cum te pot imbarbata, ma gindesc cu groaza ce este in sufletul tau. Multa sanatate mamei tale si o minune sa se faca bine sau macar sa nu mai sufere asa de tare.
iepurila spune:
cred ca suntem foarte aproape de final cu olita. deja ii pun doar la somnul de pranz si peste noapte. sa vedeti cum casca mami azi gura prin vitrine la un costum de baie si copilul meu striga de zor pipi, pipi, si se tinea cu mana de putza
. mama denaturata.
dyanira spune:
L-am scris mai demult si am uitat sa ii dau send
Ada multa bafta la servici.Acomodare rapida si spor sa te descurci in toate desi sunt sigura ca asa va fi. O sa ne fie tare dor de postarile tale zilnice sper sa nu ne uiti si sa mai intri sa ne povestesti cum numai tu stii sa o faci!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
baby_boy spune:
Babytza daca te putem ajuta cu ceva ..suntem aici.

Imi pare tare rau.
Andreutac eu zic NU gradi pana la 3 ani.
Diana ce par lung? transpira intr-o veselie..acum e tuns la 2 si tot transpira
E transpiracios ca mine![]()
Iepurila felicitari pentru olita!! Care putza domne?![]()
Apropo de putza. Noi avem o olita care i-se scoate recipientul de acolo.
Uneori nu se aseza Radu cum trebuie pe ea si ma duceam si-i tineam de putza in jos sa nu ude pe langa....ei acum pune singur degetelul si tine de dansa in jos..apoi ia singur pipilica si o duce si o varsa la wc![]()
dyanira spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui andreutac
Dya, te referi la tot ce inseamna gradinita, fie ea si particulara: atitudinea si pregatirea personalului, dotarile gradinitei, activitatile desfasurate sau doar la anumite aspecte? Ca o paralela,in sistemul sanitar am observat ca personalul medical este mult mai amabil si binevoitor in clinicile private, cu toate ca provine sau chiar mai face parte din sistemul sanitar de stat. Nu stiu daca este vorba de motivatie financiara sau/si de faptul ca cineva sta cu ochii pe ei aproape mereu. Nu s-ar aplica asta si la gradinitele particulare? Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria |
Da ma refer in primul rand la particular la personal.Nu e motivat financiar salariile sunt mici si de aici apar diverse probleme.Apoi mai sunt aspectele legate de masa igiena calitate alimente etc se face economie mare peste tot si asta in dauna copilului.Activitatile prestate nu le pot contesta decat in gradinitile unde am asistat eu la ele.Nu e ok sa judeci activitatea cuiva daca nu ai vazut-o.
Din punctul meu de vedere gradinitele particulare nu se ridica la nivelul tarifelor pe care le practica, banii dati acolo nu se justifica.Din pacate la noi gradinitele particulare sunt privite de cei ce le-au infintat ca o afacere care obligatoriu trebuie sa le aduca profit si nu se dau in laturi de la nimic pt ca asa sa fie.Nu vreau sa intru in mai multe detalii pt ca nu vreau sa oripilez.
Sunt de acord ca si o bona poate fi cu 2 taisuri ca de aia zic eu ca nu am pe nimeni pt ca nu am gasit inca pe cineva pe care sa il stiu si sa am incredere ca asa bone care isi ofera serviciile am gasit o gramada dar la prima vedere nu mi-au placut plus ca am sentimentul de nesiguranta avand in vedere ca nu stiu nimic de ele.
Eu pot sa spun doar ce voi alege eu personal pt copilul meu dupa 3-3,5 ani il voi da la o gradi de stat probabil la program scurt sau daca pana atunci se va ma schimba ceva in sist privat poate la una privata dar in primul an cu siguranta la program scurt apoi dupa 4-4,5 ani daca va dori va sta mai mult.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici andreea dc as fi in locul tau si mai ales dc copilul este obisnuit cu bona nu l-as da la gradi pana la 3 ani sau aproape de 3.Este o parere personala, nu ma lua in seama. ![]() cu K2 in 27s si mamica de K1 |
Bineinteles ca va iau in seama pe toate, doar de-aia am intrebat. E normal sa fie pareri pro si contra, ideea e sa alegem ceea ce e mai bun si potrivit copilului nostru

Abia astept sa vina Ada cu impresii dupa prima zi de serviciu. Nu de alta, dar ma gandesc cu groaza la reintoarcerea in campul muncii.
dyanira spune:
Cristina doar intrebam.![]()
Stiu ca am avut mai demult o discutie despre tuns in care eu ziceam ca mie imi plac baietii care au parul tuns(eu l-am tuns pe Deiu periodic de la 8 luni el are si mult par) si tu ai zis atunci ca tie iti place sa aiba Raducu plete si ca nu il tunzi.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
baby_boy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Cristina doar intrebam. Stiu ca am avut mai demult o discutie despre tuns in care eu ziceam ca mie imi plac baietii care au parul tuns(eu l-am tuns pe Deiu periodic de la 8 luni el are si mult par) si tu ai zis atunci ca tie iti place sa aiba Raducu plete si ca nu il tunzi. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |

dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui baby_boy
![]() Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008) |
Oricum ne e dor de carliontii lui Raducu ii statea tare bine cu ei nu ca acum nu i-ar sta bine dar el era unul din baieteii care avea farmec cu carlionti.

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
kllemi spune:
cristina felicitari ptr. tunsulici 
babytza stiu cum este, am trecut prin doua astfel de experiente
,nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte, nu pot decat sa-ti zic sa fi tare, si poate cine stie, se poate intampla o minune 
adaaaaa am si uitat ca ai zis ca incepi azi munca.....caaahhh, ce urat
, acomodare cat mai rapida iti doresc 
Mai, observ ca sunt multe pareri pro, dar parca mai multe contra in ceea ce priveste gradi/cresa....eu sunt un pic bulversata, nu mai stiu ce sa fac 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Eva Maria
cu K2 in 27s si mamica de K1
, mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)