Cu dragoste din Iasi (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Carmen, cand ai timp, te rog sa editezi mesajul de pe prima pagina. Ti-am pus mai jos lista cu sarbatoritii lunii septembrie.

Copilasi
04 septembrie 2007 - Matei (Amironeanu)
06 septembrie 2006 – Teodor (Mephala30)
09 septembrie 2006 - Stefan Andrei (Lullabay)
10 septembrie 2006 - Sebastian (Mexxa)
14 septembrie 2004 - Andrei (Ionika)
20 septembrie 2005 - Tudor (Gabiarama)
23 septembrie 2004 - Vlad - Mihai (Herra)
24 septembrie 2001 - Mihnea Bogdan (Palmyrah2002)

Adulti
04 septembrie - veve (Irina)
05 septembrie - Oanabandol (Oana)
06 septembrie - Alexia2007 (Mirela)
10 septembrie - Adriana_78 (Adriana)
10 septembrie - Iolanda77 (Iolanda)
16 septembrie - Ionitza
22 septembrie - Lgireada (Liliana)
28 septembrie - Kisstherain999 (Loredana)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bine v-am regasit, ne-am intors si noi din concediu...
Parca as mai fi stat totusi...

Multumesc Lacramioara, am modificat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

La multi ani, Mariilor noastre!

Ce fac scolareii de clasa I? Gata pregatirile? Ceva ponturi ne spuneti si aici? (de exemplu: ce ghiozdan ati cumparat, cum ar trebui sa fie ghiozdanul, daca optati pentru after school, daca ati luat rechizite...etc)

O seara frumoasa. Si sa fuga norii. Nu vreau ploaie pe 13. Imi e suficient ca nu pot fi cu Stefan in prima lui zi de scoala. Daca mai e si ploaie....!!!

Mergi la inceput

La multi ani, Stefan Andrei!

Va ofer o .... Imi fac si eu curaj sa beau putin cu voi....

xerxe, multumesc. Eram la job. Nu pot lua pauza acum.

Carmen, sa va fie de bine concediu.

Oana, si eu astept cu interes ce pregatiri faceti voi pentru scoala, desi noi ne pregatim de gradinita. Eu diseara merg la sedinta la Stefy, deja.... E prima sedinta.... si parca am ceva emotii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Maxima: 23°C
Minima: 10°C Luni, 13 septembrie
Mai mult insorit. Moderat. Confortabil.

http://www.meteo.ro/vremea/9/starea-vremii-in-Iasi.html

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

La multi ani, Sebi!
La multi ani, Adriana!
La multi ani, Ioalanda!

Va ofer o

Eu aseara am fost la sedinta la gradinita. Pentru mine intratul in colectivitate nu mai e ceva nou, insa educatoarea, a vorbit foarte frumos, a explicat ce se poate intampla, cum vor reactiona copiii, cum vor reactiona parintii, din experienta dansei si sa tot fie vreo 30 de ani, am inteles. Mie mi s-a parut ok. Am fost impresionata de ideea dansei de a ne aduna inainte de inceperea anului, pentru ca luni dimineata va trebui sa se ocupe de copii, multi dintre ei fiind la prima intrare in colectivitate si nu va avea timp sa raspunda la intrebarile parintilor. Asa ca a raspuns aseara, si nu la putine. A a vut si dansa intrebari legate de copii, chiar ne-a dar sa completam un chestionar cu diverse intrebari despre copii, ca sa-si faca o idee cum va trebui sa lucreze cu ei, ce probleme de sanatate, alergii alimentare, preferinte, tipuri de comportament.... multe, au fost 3 sau 4 pagini de completat. Aveam emotii, de ce sa nu recunosc, desi ea a mai mers in colectivitate, o parte din grupa de la cresa, adica 8 copii se regasesc in grupa de la gradi, dar tot nu stiu sigur cum va reactiona cu cadre didactice noi.... Insa o mare parte din emotii s-a spulberat, vazand ca doamenel sun dragute, dispuse ssa raspunda la tot felul de intrebari, interesate de binele copilului. Mie aseara mi-au facut o impresie buna. N-am fost multumita de faptul ca va avea copii cu un an mai mici decat ea, ceea ce nu mi se pare ok, din punctul de vedere al faptului ca educatoarea va trebui sa se ocupe mai mult de ei, in detrimentul celor mai mari care deja stiu niste lucruri, dar cred si sper ca vor gestiona bine situatiile ce vor aparea. Mie anul trecut mi s-a spus ca nu o pot duce asa mica la gradi.... Dar trecand peste asta, restul apre ok.
Si ce am uitat sa scriu mai devreme, clasa lor e cu geamurile spre aleea pe unde intra parintii si intr-un colt, e "coltul suspinelor" sau ceva de genul asta, ca acolo parintii se uita pe geam de afara si muctii stau cu nasucurile lipite de geam sa se uite dupa aprinti. La faza asta recunosc ca mi-au dat lacrimile, amintindu-mi de prima saptamana de cresa a Stefaniei, cand plangeam de cate ori plecam de la cresa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
[......... La faza asta recunosc ca mi-au dat lacrimile, amintindu-mi de prima saptamana de cresa a Stefaniei, cand plangeam de cate ori plecam de la cresa....

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

Mi se strange inima la gandul ca o sa trec si prin momentele astea...

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Va ofer o ....

xerxe, depinde de firea omului. Eu sunt mai emotiva, dar cred ca ti se rupe sufletul cand il rupi de langa tine. Asa cum spunea educatoarea, la multi dintre cei ce pasesc in grupa mica, asta e prima data cand se rup de parinti. CU gradinita incepe independenta lor. Si conteaza foarte mult cum stim sa gestionam momentul. Multa bafta si tie si lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut! Vreau sa urez tuturor copiilor si parintilor un scolar cat mai bun, cat mai putine raceli si cat mai putine emotii mamicilor :-) . Noi nu ar trebui sa avem probleme, schimbam doar gradinita, de la cea de vara - particulara, la cea de toamna - de stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Pentru toti scolarii si gradinitarii, bobocei sau nu, le doresc din inima sa aiba un an frumos si sa le placa la scoala si gradinita. Nu uitati sa le faceti poze maine in prima zi.

Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput