Cu dragoste din Iasi (97)
Raspunsuri - Pagina 8
xerxe2005 spune:
Stiti cumva ce educatoare e la grupa mica?
As vrea sa merg sambata dimineata sa ii fac analizele astea obligatorii.
Si sa ma duc luni si cu adeverintele de salariat actualizate, ca alea de la inscriere, din mai, sunt depasite.
Exista vreun lucru pe care ar trebui sa il stiu neaparat despre directoare, educatoare, ingrjitoare, bucatarie, sala de joaca, ca sa nu fac vreo gafa?
Aveti vreo informatie despre cum sa vorbesc cu ele, ca sa fiu sigura ca nu imi persecuta apoi copilul?
Se practica cadouri? Ce anume?
Sunt cam paranoica, recunosc, dar Razvan al meu nu vorbeste asa de bine ca alti copii de varsta lui si nu stiu cat ar putea el sa imi povesteasca despre ce i se intampla.
Incepem de altfel gradinita cu foarte mari sperante, ca isi va da drumul rapid la vorba, in colectivitate.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
herra spune:
cred ca sunt mai multe grupe mici; eu am aflat unde era repartizat abia in prima zi de gradi.
iar doamnele sunt dragute si cu mici atentii si fara.
eu chiar nu am dus decat flori la inceput, bomboane de 8 martie si cam atat...
am avut cateva situatii neplacute-daca vrei ti le povestesc pe pm (fetele le stiu cred).
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
iulia-stefy spune:
Voua va ofer o , eu beau o cana mare de ceai de menta si salcam.....
xerxe, pe noi ne-a sunat ieri viitoarea educatoare a Stefaniei si ne-a invitat joi dupa amiaza la sedinta sa vedem ce trebuie facut pentru luni. Suna la gradinita si intereseaza-te ce educatoare va avea si mergi si vorbeste cu dansa....
Fetelor, va pregatiti toate de inceput de an?
herra spune:
buna dimineata.
asta ma intrebam si eu, unde e toata lumea...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
GabrielaG spune:
Neata, eu abia am venit iar dintr-o scurta calatorie...si ne pregatim de scoala...eu...ca baietii mai vor o luna de vacanta. Spor la treburi si la pregatiri...Ah...acum am vazut ca ploua...adica acum a inceput, asa ca nu iesiti din casa fara umbrele.
Pupici la gradinitari si scolarei,
Gabriela si baietii
Darria spune:
buna
alt ceai cald mai merge? daca da: ofer unul din 3 frati patati
poate va intereseaza pt. copilasi:
http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/targ-de-produse-ecologice-si-traditionale-10-12-septembrie-2010/6401/
Nu mai vreau ploaie si noroi. Vreau soareeeeeeeeeee........
xerxe2005: la inceput de an se duc doar flori(buchet sau ghiveci). Cadouri se duc in timpul anului, daca este cazul.
iulia-stefy spune:
La multi ani, tuturor ce poarta numele Sf.Maria!
Va ofer o . Mai scriu cand imi revin, ca ieri mi-a fost foarte rau.... cu frisoane, febra.... N-am crezut ca poate fi atat de rau.....
xerxe2005 spune:
Lacramioara, esti la serviciu sau bolesti acasa?
Am fost ieri la gradi si am vorbit cu dna diorectoare.Mi-a zis ca puiul meu e inscris la grupa dnelo educatoare Popa si Udisteanu, sa am pregatite sapun lichid, servetele umede, pernuta, hartie igienica, pijamale, haine de schimb, papuci de schimb, sticluta de apa. Lista de rechizite ne-o va comunica educatoare luni.
Si apoi mi-a zis ca ne vedem luni, se discuta mai multe atunci. Sa vin cu analizele si cu banii pregatiti, 14 zile*12 lei/zi.
Azi am fost cu Razvan la laboratorul Sanotest si am dat probele, vineri imi elibereaza rezultatul.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07