Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *268*
Raspunsuri - Pagina 20
LaLa_20 spune:
Eliza...
pt raspuns...Nu promit...dar poate reusesc sa ajung si eu la intalnire...![]()
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
danybv spune:
Lala_D , lala 20, Grati.ela , va multumesc mult pentru mesaje. Mi-a fost si-mi este dor de voi, de forumul acesta. Din pacate timpul uneori nu-mi permite sa intru pe net decat foarte putin si atunci ma bucur citindu-va.
Grati.ela ce frumos ca ai ajuns la Brasov. Eu din pacate nu am mai fost acasa de mult timp si nici nu cred ca voi ajunge prea curand
. Am retinut oricum ca vei merge la Bv. Cu auzul e tot la fel, urmeaza sa merg acum in toamna la Bucuresti sa vedem ce-mi zice doctorul.
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
codrutaa spune:
Neata, zuzici!
Desi va citesc zilnic, nu prea am avut chef de scris.
Vreau sa urez un LA MULTI ANI sarbatoritilor din ultima vreme, mari si mici! (Ginette
, Alina
, Madalina
, Ramona
, Sasha
)
Clopoteilor bolnaviori, sanatate multa !
Roli, sincere condoleante!
Am vazut si pozici. Gazutele Elenei - niste comori(Ana e din ce in ce mai frumoasa), baietii LaleiD, la fel de activi si ocupati, puii Laurei D atat de afectusi unul cu celalat (Dimi mi se pare extraordinar cum are grija de surioara lui), frumusetile Nataliei (bine, au cu cine semana...), Bia cea inaltuta si cocheta.
Lala20, cu educatia, asa cum au spus fetele... constanta! Eu mai am o metoda, la noi functioneaza de minune. Poate merge si la voi. Cand vreau sa o conving sa faca ceva,(imbracat, dezbracat, iesit afara, intrat in casa, stins TV, etc)apelez la Mirciulica. E un personaj inventat de mine, pe care Alexia si-l imagineaya si uneori il descrie si di ale carui aventuri tragem cate o invatatura. De ex. Alexia nu vrea sa dea inapoi o jucarie luata de la alt copil. Ii spun cum Mirciulica a facut la fel, si data viitoare cad s-a mai dus in vizita, copilul nu l-a mai lasat sa se joace cu jucariile lui. Ii povestesc pe indelete, dar nu prea lungit sa nu-si piarda rabdarea. Intotdeauna Mirciulica isi da seama ce a gresit, isi cere scuze si nu mai repeta, mama lui il lauda, etc.... Alexia e innebunita dupa povestile cu Mirciulica , iar pe mine ma stoarce de imaginatie, dar functioneaza. Mai aplic si metoda inversa, ii povestesc cum Mirciulica face ce ea nu vrea sa faca si cum toti il lauda si il aplauda.. Hai ca te-ai prins tu!
miri_mik spune:
lalaD si eliza, v-am visat azi noapte, clar am o pb si eu cu sacha:) la noi NU e constant si e dublu fata de voi (nah, mai e si bruno pe langa care, culmea, stie foarte bine ce e voie si ce nu, si-l instiga pe sacha sa faca "nu"-urile ca sa incaseze o cearta. si el e cumiiiiiiiiiiiiiiiinte...foc!). or sa treaca si nebunii astia de de "two's si four's":) dar vine al treilea la rand:)
dany, stranger, welcome back, fie si in vizita:)
codrutaa, misto treaba cu Mirciulica:))) cred ca sacha m-ar pune sa-i povstesc cate in luna si in stele dar tot n-ar face ce ar trebui:) asa, de amorul soartei:)
ginette, zi drept, cine are pb de vorbire din familie? si cine sufera de obezitate sau de obsesia kilogramelor, ca sa inteleg si eu de und epiticii tai cu copilul cel perfect si absolut delicios!
grati, dar stiu ca te-ai rasfatat vacanta asta! mmmmmm, brasov, mare, brasov, masaje....ah! cum ma roade individia! pupam pe Dudu orator!
elle, te-am vazut online, si repet si aici, intre eva si anna.... o prefer de departe pe anna! cat poate zambi de frumos, are o fatsutsa atat de senina si de generoasa! e un copil superb!
lala20, zic si eu ca fetele, consecventa e mama reusitei. greu cu noi adultii ca astia micii pricep mai usor, dar daca noi zicem azi una, maine alta.... daca e sa... la noi mai functioneaza si time-out pt obraznicie depashita. bon, la noi totul se imparte la doi, noroc ca am mai multe camere si usi rezistente pt cand il apuca pe sacha sa dea cu picioarele in ele de ciuda...
VEN, pretty please, care era numele cremei, sa caut aici pt sacha. pliz pliz.
azi e zi de coafor pt mine. m-a complimentat o pretena ca arat rau si obosita... pfuuuuuuuuuuuuu si ce m-am enervat ca se vede:))))) dupa-masa ma vad cu nenea chirurgul. deja am crampe diareice numa cand ma gandesc ca probabil azi imi zice ce si cum...imi lipseste operatia asta ca....
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miri_mik ginette, zi drept, cine are pb de vorbire din familie? si cine sufera de obezitate sau de obsesia kilogramelor, ca sa inteleg si eu de und epiticii tai cu copilul cel perfect si absolut delicios! miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii |
Cu vorbirea stam bine toti - ma rog, mie nu-mi iese 'r'-ul mereu
Iar la mine piticii nu au o 'explicatie stiintifica' au exisat si nu cred ca vor disparea never ever, doar isi vor schimba 'domeniul de activitate'.

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
ginnette spune:
Neata - c-am dat buzna fara sa salut,
Danybv, ti-am admirat comorile - minunate
- si pe tine in costum popular - mi-a placut la nebunie!
Sper ca, acum, sa fie ok totul (ma refer, dupa mutare si dupa ce ai 'scapat' de socrii) 
Lala20, fetele ti-au raspuns: ce-ai zis odata, sa ramana zis; altfel, se prinde ca e doar vorba-n vant si nu mai faci treaba cu ea 
Eliza, a propos de vaccin, incep sa cred ca dr respectiva cam a batut campii.
Ce mi-ar placea sa vin si eu la intalnire (insa in timpul sapt n-am cum
)
Codruta, supe ideea cu Mirciulica - de notat!
Mai vroiam sa zic ceva....
!
Buburuza de 2 ani
Albume
alinaatudor spune:
yelou...imi place sa aud ca toata lumea mai zice si nu...ca mie incepe ca sa mi se para ca sunt o negativista...eu am inceput de ceva vreme sa mai si ridic tonul si sa o cert ca nu se mai poate...face niste faze,...se supara degeaba, pune botu si nu mai vb cu mine..e incredibil..in pluuuuss..se face ca nu aude..si vorbesc, apoi ridic tonul..apoi tip deadreptul...si ea nu raspunde...si o intreb daca m-a auzit si imi spune ca da...si de ce nu a raspuns.."nu vleau"...ce ai?..."nimic"..si asa o tine vreo cateva minute bune...e o capoasa. Ce nu imi place mie sunt miorlaielile si plansetele de intimidare, iar pe astea i le tai scurt, adik nu o las decat sa intoneze 2 vocale si ii spun stop, fara miortaieli, fara urlete...uneori funcioneaza alteori nu...dar trebuie sa punem o bariera undeva, c nu se mai poate...
e o varsta frumosa, dar nu cu multi decibeli, zic eu,...
puup
a, nu, stai asa..ginette, mi-am adus aminte, fratele meu era dolofanel, acu la 21 de ani are 1.9 m si e subtiel..deci nu se pune faza cu grasuta de mica:) eu zic ca diete sa tina cand or fi de maritat, ca sa zic asa, acum sa faca multa miscare, repet : apa, soare si plimbare...si or sa fie in "forma maxima".
Dany, sunteti o familie minunata, v-am admirat in poze. A, si cand aud de familii care se muta cu chirie nu pot decat sa sper ca la un moment dat sa va ajute Dumnezeu sa va luati o casa a voastra, ca imi aduc aminte de stresul psihologic pe care l-am avut si eu inainte. Chiar daca acum salariul se duce pe rata si nu am bani de fitze si placeri, macr stiu ca nu mai stau cu stresul ca ma da cineva afara...Dar impreuna ca familie si cu multa dragoste se fac toate si veti reusi si voi, chiar daca nu curand, sa aveti un cuibusor al vostru.
Acum chiar puup!!
alinaatudor spune:
hehe ..de-as spune si eu povesti adevarate cu Mirciulica..ar iesi copilul viciat:) mirciulica e tasu':))![]()
![]()
ginnette spune:
| citat din mesajul lui alinaatudor hehe ..de-as spune si eu povesti adevarate cu Mirciulica..ar iesi copilul viciat:) mirciulica e tasu':)) Alina si Stefania ![]() |
geniala ai fost!

!Buburuza de 2 ani
Albume
codrutaa spune:
| citat din mesajul lui alinaatudor hehe ..de-as spune si eu povesti adevarate cu Mirciulica..ar iesi copilul viciat:) mirciulica e tasu':)) Alina si Stefania ![]() |
Hai sa-ti spun un secret: al doilea prenume al sotului e Mircea. Initial nu am facut legatura. Cand mi-am dat seama deja Mirciulica era consacrat. Asa ca am profitat si ii mai povestesc si amintiri din copilaria lui tata-so modificand doar finalul cand Mirciulica isi da seama de greseala si isi cere scuze (pentru ca mirciulica al nostru era un zvapaiat si jumatate si finalul era cu cate o jordita/urzicuta peste fund).
si Stefania