Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *268*
Raspunsuri - Pagina 18
ramonab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Eu il fac la 4 ani. O zi excelenta ! Lala. Mr B si Mr A My hobby |
Dezvolta te rog
(slideshow)
Lala_D spune:
citat din mesajul lui ramonab
ce mi-ar place sa-l aud...![]() RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Hihihi. Bogdan il enerveaza in mod special ca sa il auda
O zi excelenta !
Lala.
Mr B si
Mr A My hobby
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena as fi vrut sa va intrb de ceva vreme despre cum vrbesc ceilalti clopotei. Matei doar de vreo luna a inceput serios sa vorbeasca, dar lamajoritatea cuvintelor ,pronunta doar a doua parte .de exemplu minte-cuminte, mos-frumos, tei-matei, parte-departe,noi-gunoi, osu-rosu, bastru-albastru si ar mai fi o groaza. mai vorbeste vreun pitic de-al vostru asa? incep iar sa ma ingrijorez cum am facut-o inainte sa vorbeasca MATEI POZE PITICUL URIAS BBEAUTIFUL UNA ALTA |
Asa a inceput si Razvan vorbitul.Nu ai de ce sa-ti faci probleme inca.Gandeste-te ca e la inceput, nu are cum sa vb corect inca.
Razvan nici acum nu zice corect toate cuvintele desi a inceput sa vb de mult, cam de 6 luni."R"-ul lipseste cu desavarsire, mai lipseste si S desi nu in toate cuvintele.
Eu zic ca inca nu ai de ce sa-ti faci pitici pe creier si nici ca a inceput sa vb mai tarziu decat altii.Nu inseamna deloc ca e mai putin inteligent.Pur si simplu asa sunt copiii, diferiti.
(slideshow)
Lala_D spune:
Hai ca dezvolt...un pic.
Il fac la 4 ani ca prefer mai multe valente ce lungesc imunizatrea in colectivitate pana la 7 ani, data urmatoare a rapelului.
El va merge la gradi unde va fi mult mai expus.
Desi la Bogdan erau optionale tot asa le-am facut si nu mi-a adus nicio "buba" acasa.
Eu n-am facut bolile copilariei si sunt un pic stresata.
O zi excelenta !
Lala.
Mr B si
Mr A
My hobby
ramonab spune:
citat din mesajul lui ginnette
Adela in loc de "v" zice "b" - de ex: bebeita (veverita) si in loc de "f" zice "p" - putue (fluture). Pe "l" il zice cand vrea; pe "r" si "s" nu le zice deloc (in loc de "s" mai zice "t" dar nu mereu. Cuvintele le zice in intregime, dar 'stalcite'. Si am si piticii cu vorbitul (pe langa aia cu faza ca e grasa Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 2 ani Albume |
Va iau piticii la bataie ca tare se tin de capu vostru degeaba.
Nu ai nici un motiv sa ai pitici nici cu vb nici cu faptu ca e grasa.NU e grasa si NU e in urma cu vorbitu.Vrei sa zici ca tu cand ai inceput sa vorbesti ai vorbit clar si elevat din prima?
Fugareste-ti piticii sa nu fug dupa tine eu sa ti fugaresc.
(slideshow)
alinaatudor spune:
cautam aia cu vaccinurile si nu am mai vazut ca Ginette a spus ca Adelutza e grasa....si daac ava piciorusele ca niste scobitori spuneai ca e prea slaba...Adelutza..e PERFECTA...si frumoasa tare tare..si vorbareata...si...am vazut eu ca e si ..ascultatoare...
ginnette spune:
Ramo, AlinaT, LalaD
Asa sunt eu cu piticii cat mai multi si cat mai 'diversificati'![]()
Chestia cu vaccinul,mi-a zis-o o colega careia i-a zis pediatra ca de fapt numai Ro are asa schema de vaccinare; in lume, s-a pastrat vaccinul de la 2 ani juma'te.
Eu am citit si intr-adevar, exista in schema americanilor de ex, un vccin DTP care se face intre 15-18 luni.
Eu ma gandesc la altceva: cam mare perioada de la 1 si 2 luni pana la 4 ani; ce efect mai poate avea vaccinul de la 1an si 2 luni?!
Oricum, o sa fi ecam nasol si la 4ani ca eu am facut schema INFANRIX si cum nu se mai importa mi se pare cam aiurea sa folosesc alta 'marca'.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
alinaatudor spune:
shemele europene sunt diferite de cele americane si de cele asiatice..sau de restul lumii...e normal sa fie alte zone endemice...noi trebuie sa ne conformam schemelor noastre caci sunt facute special pentru bolile de aici...americanii nu fac TBC spre ex...si daca vin la noi se pot pricopsi de un din asta..sau de exemplu..unele tari nu fac nici hepatita b, caci spun ca au eradicat-o..dar la noi inca se face, adik oricum abia s-a inceput..de prin 1989..sau cam asa..e nevoie de zeci de ani sa spui ca ai eradicat o boala..
puupp
ceska777 spune:
Vad ca a iesit azi LalaD din barlog ![]()
si pun si eu o intrebare:
-cand urci poze pe blog, blogger le incarca automat si intr-un picasa webalbum, nu?
-daca blogul e privat se mai intampla asta?
Multumesc!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Vad ca a iesit azi LalaD din barlog -cand urci poze pe blog, blogger le incarca automat si intr-un picasa webalbum, nu? -daca blogul e privat se mai intampla asta? Multumesc! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Da. Dar albumul acela e privat deja prin setarile blogului. Doar daca vrei tu musai il poti face public.
O zi excelenta !
Lala.
Mr B si
Mr A My hobby

ce mi-ar place sa-l aud...