Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *268*
Raspunsuri - Pagina 14
miri_mik spune:
saliu, saliu!
sa ma exprim:
lauraD, t eiubesc si te ador si rad cu gura pana la urechi cu subantelesuri gramada cand citesc ce scrii tu acolo despre redescoperiri romantoase de cuplu:)))))) beton! si ma amuz si mai abitir cand vad ca eleni ti-a tras clapa:))) iar de dimitris, nu ma mir, asa-s ei, cu gura mare si cu nima si mai mare!
ven, lalaD, alinush de plush, doare subiectul vostru. mai am doi ani pana ajung acolo si din "fericire" a ales sistemul pt mine. aici s emerg eoricum pana la 15.30 la scoala de la 8.30. banuiesc ca va fi o vreme ocupat sa doarma al meu bruno si cum teme nus e dau de la scoala.... am sa-i fac eu de lucru seara. trebuie sa ne organizam doar sa-l tinem pe sacha departe de el:)
ven, imi mai scrii o data numele cremei te rog?
lalaD, tu trebuie sa stii deja foarte bine ca bogdan e un copil absolut extraodrinar! dar cu asa mamica, nu putea iesi decat asa un copil:)
plush, eheeeeeeeeeeeeei cum a crescut si luca... dar a crescut frumos si bine. nu cred ca e cazul sa-ti faci griji prea multe!
ceska, mie imi place blogul tau dar nu am timp sa-l urmaresc zilnic. dupa cum nici de al meu nu mai am timp (mi-au crescut unghiile de aia)
elle... decat ca-mi vine sa scot shlapul... de cand e o pedeapsa sa-l lasi pe tati cu copiii?... daca nici nu incerci sa-ti faci o deschidere, habar n-ai cum ar fi cu ele. fa cum ti-au zis fetele. trimite soacra la plimbare, si brusc te duci pana in colt dupa ceva. s-apoi si daca mergi in si-ti iei seminte sa rozi pe o banca si tot e un pas inainte!
ramona, felicitari! eu am scos apa din frigi si beau cu gandul la tine! hai, mai e un pas si esti soferita:) acu ramane sa si conduci nu sa-ti pui carnetul in sertar.
grati, beton cu examinatorul:)) nu cred ca te-a digerat prea bine, dar ti-ai atins scopul:))) cum mai e dudu?
ema, antibioticele si diareea merg mana in mana. dar daca ati facut o preaminunata si rebela gastro.... cu tot cu antibioticele, da-i lacteol. greu se mai reface la cei mici flora intestinala.
alinaT, si grati, daca nu ma insel, cu 3 copii intr-o camera nu pot sa merg in vacanta si sa ma simt bine. v-am povestit experienta din hotelurile de pe drum spre croatia... ori doua camere, ori nimic. in plus, exista un standard pe m patrati pe individ care trebuie respectat si nu toate hotelurile au tipd e camera potrivit pt noi.
si-acu, despre mine. cu mandrie va anunt -2,5kg din 24 iulie pana azi. un total de -15cm pierduti (distribuiti pe corp) din care -3 talie, -3 burta, -2 solduri, si in rest cate -1 pt brate, coapse, si pe udn em-au mai masurat astia. kikiki
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
LaLa_20 spune:
elle ai doua comori...si Eva are un par atat de lung,e frumoasa foc...o adevarata domnisorica...
...
3 fete cucuiete
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
ramonab spune:
Ceau!
Din pacate mai tinem bereala rece
am picat examenu de traseu
inca nu-mi vine sa cred,a fost un soc pt mine nu mi-a trecut prin cap nici o secunda ca nu o sa ma admita.Eu consider ca am condus foarte bine si nu meritam sa ma pice.
Sunt inca socata si ma tot buseste plansu desi nu-i mare scofala, nu-s nici prima nici ultima care nu ia examenu din prima.
Niciodata pana acum nu am picat vreun examen desi nu am fost niciodata vreo silitoare.Si poate de asta sunt asa de socata.
Ma rog, o sa vad daca mai incerc sau nu.Sunt foarte descurajata.
(slideshow)
ramonab spune:
Laurici,
chiar ca ai avut chef de scris azi.Si tocmai ca esti haioasa ne place sa te citim ![]()
Ven, nici mie nu prea imi place ideea de after school tot din acelasi motiv ca LalaD, e prea mult sa stea un copilas la scoala 8 ore si mai ales sa-si faca temele cu atata distragere a atentiei.
Stiu ca si la gradi tot 8-10 ore stau dar nu e tot una.
Daca ai cu cine sa-l lasi cand ajunge acasa de la scoala, eu zic sa nu-l lasi.
Elle
printesele frumoase, chiar ca seamana bine amandoua.Si Ana tare ma incanta cu mutrisoarele ei caraghioase, iar Eva se vede de la o posta ca e o nazdravana.
Sambata plecam spre mare, oare chiar mai exista pericolul acela cu pestii otravitori?
Miri felicitari pentru noi masuratori mici
Tine-o inainte!
Sotu s-a dus dupa pici la tara singur ca eu nu mai am chef sa dau explicatii de ce am cazut examenu
Numa mor cand imi amintesc ca nu l-am luat.
(slideshow)
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Ceau! Din pacate mai tinem bereala rece am picat examenu de traseu inca nu-mi vine sa cred,a fost un soc pt mine nu mi-a trecut prin cap nici o secunda ca nu o sa ma admita.Eu consider ca am condus foarte bine si nu meritam sa ma pice.Sunt inca socata si ma tot buseste plansu desi nu-i mare scofala, nu-s nici prima nici ultima care nu ia examenu din prima. Niciodata pana acum nu am picat vreun examen desi nu am fost niciodata vreo silitoare.Si poate de asta sunt asa de socata. Ma rog, o sa vad daca mai incerc sau nu.Sunt foarte descurajata. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Sa nu te prind ca nu incerci peste 2 saptamani ca vin cu bata dupa tine, parol de nu !
De ce te-a picat ?
Ca esti femeie, frumoasa, tanara si in general la examenul asta astea sunt dezavantaje.
Capul sus si nu te descuraja, din contra ambitioneaza-te!
O zi excelenta !
Lala.
Mr B si
Mr A My hobby
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui ceska777 Elle, uite ce bine au prins unele sfaturi de aici referitor la implicarea taticilor la Laura_D! Eu am o gaza tu cu doua mici sigur esti mai terminata ca mine! Lasa soacra intr-o zi libera, trimite-o la piata, sotul acasa fiind sa stea cu fetele cat iei tu ceva de la magazin... Al meu sot are cocnediu si nu am de gand sa il slabesc de la a face ceva cu gaza, chiar daca nu doar ei doi singuri. A promis sa se lase de fumat in concediul asta: eu insa il banuiesc ca procedeaza ca inainte cand "se mai lasa" si fumeaza pe furis. Prea iese "cu treaba"...Ma ingrijoreaza ca avea o tuse groaznica, noaptea ramanea un strop fara aer trebuia sa schimbe pozitia etc. Si e un incapatanat!!!!! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
grea boala asta ...

eu sunt asa de suparata pe mine ca m-as bate la propriu daca nu mi-ar fi teama ca m-ar diagnostica barbata-meu cu vreo boala din psihiatrie
deci pana anul acesta nici nu mi-a trecuit prin cap sa ma las. ba, mai mult... am spus ca daca as vrea m-as lasa imediat...
am vrut. si... sunt extrem de nervoasa, de uracioasa, de rautacioasa... nu ma suport pe mine eu daramite cei din jurul meu...
mi-am cautat motive, mi-am dat termene...
am mers la stomatolog si mi-am inlocuit niste masele lipsa... mi-am curatat dintii si ma tot gandeam ca atunci cand termin toata lucrarea nu sa mai fumez sa nu-mi afum eu "portelanurile" valoroase pe care am dat o caruta de bani si sa-mi ingalbenesc din nou naturelii dintisori...
mi-am facut niste calcule, am facut imprumut la banca. era baiatul ala de la banca nedumerit rau... ma intreba ce suma vreau iar eu ii raspundeam ca nu stiu ce suma vreau dar vreau sa platesc o rata pe luna de x lei - cam cat dau pe tigari pe luna.
m-am gandit ca daca voi avea rata la banca... nu voi afecta bugetul familiei sa-l impovarez prea tare cu tigarile mele...
mi-am luat masina noua... am jurat ca daca am masina mult visata si iubita voi fi asa de fericita ca nu voi mai fuma... nici asta nu a mers
mi-am luat tigara electronica - o caruta de bani si aia... am pufait din ea trei zile in grecia... nu mai eram nervoasa. ba cazusem i extrema ailalta... deprimata, trista... nu eram in stare sa scot un cuvant... cat de tare isi doreste barbata-meu sa renunt la fumat la capatul celor 3 zile mi-a zis raspicat ca ori se duce sa-mi ia tigari si sa fumez ori ne facem bagajele si ne intoarcem in romania ca aia nu este vacanta pentru el cu mine alaturi in acea stare...
acum... a aparut problema cu tata si plamanii lui si, nu stiu cum se face ca nu este zi sa nu aud de cineva ca are cancer la plamani
offff... hai ca devin morbida...
ma plang iarasi.
de fapt, vroiam sa spun sa fii diplomata cu sotul tau ( cred ca este prima data cand ii iau apararea
oricum, se pare ca are ceva respect/jena fata de tine ca fumeaza pe ascuns...
eu nu am nici macar bunul simt sa ma feresc de mama/ sot / soacra - macar ca asa as fuma mai putin

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
2010
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Ven Buna ziua! Sa nu-mi fie cu banat, dar am 2 chestii de spus. 1. Lala mica, Singulair-ul este un medicament pt. astm, NICI VORBA sa-l dai copilului asa, doar ca ai auzit de el pe forum. E periculos, daca copilului nu ii este necesar. Si Markus a luat 5 sau 6 luni, mai demult, cand o tuse nu a mai trecut iarna intreaga, ba incepuse sa tuseasca ca astmaticii, dupa cel mai mic efort fizic. 2. Fara suparare, fetelor, care mai puneti linkuri sau trimiteri la blogurile voastre si apoi va suparati ca nu a citit nimeni. Nu mi se pare.... 'fair'. Nu e obligatie sa dai click pe toate linkurile, nici sa citesti toate blogurile (eu nu citesc nici unul, din lipsa de timp)... Poate sunt fete care intra DOAR pe DC, pe subiectul cu clopoteii.... Asta nu inseamna ca sunt mai rele, sau mai rauvoitoare, sau mai......nu stiu cum decat celelalte. Sper ca s-a inteles exact ce am vrut sa zic si nu s-a suparat nimeni ![]() LalaD, mersi de sfaturile cu scoala, si noi intram la toamna, deci LauriciD, suntem colege de "suferinta" :)) Si eu am emotii foarte mari, e clar ca mult mai mari decat el, care pare acum indiferent. Insa am o dilema. Am aflat ca dna invatatoare e de acord sa faca 'after school' cu ei, sau cum ii zice (sa ii duca la masa de pranz si apoi isi fac temele la scoala, sub indrumarea ei, pana la ora 16). Voi ce ziceti, sa-l dau? Cine a avaut copiii la asa ceva? Merita? Cum o fi? Pupici si o zi buna! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
ah, ce bine ca mi-ai adus aminte ca si tu ai baiat scolar-boboc!!!
deci voi avea colega de "suferita" si emotii din toamna!
sa dea Domnu' sa le placa sa invete.
eu asa ma gandesc... poate nu 10 / fb pe linie... dar macar cateva materii sa-i placa....
parca au dreptate fetele cu aftershool-ul ...of. in momente d'astea parca mi-as dori sa fiu casnica si sa stau sa-mi cresc copiii si sa mi educ.
cred ca dupa o luna as zbura la serviciu si le-as zice sefilor ca muncesc si gratis numai sa ma lase sa muncesc
si Eleni - 05.02.2008
2010
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta hello gagici laurici da' ce pofta de scris ai avut .. ma bucur ca sunt ok copilasii la mama ta desi dimi plange dupa tine. lasa ca se ia el cu joaca si nu mai sufera. despre aventurile in circulatie .. hehe si eu mai fac asa cand ma enerveaza cate unul/una la volan .. il/o sicanez si apoi plec mai departe .. super tipul caruia i-ai sifonat masina .. se mai intampla, ce sa-i faci ... referitor la perita, i-am luat din carrefour orhideea, e marca brown si a costat 39 ron. capul rezerva costa 27 ron .. e super .. eva cere mereu s-o spal pe dinti si merge si ff usor. e speciala ptr copii, ei i-am luat cu alba ca zapada, mai aveau cu cenusareasa, micky mouse si cars .. vezi ca periutele astea sunt puse la electrocasince, vis-a-vis de aspiratoare deci nu la raionul de paste/periute .. ceska sincer, nu prea am cand sa pun piciorul in prag .. voi incerca in weekend caci in timpul saptamnii, nu am nicio sansa .. lala ptr imunitate, eu ii voi da evei din septembrie imunoroyal si pastilute cu propolis si echinaceea (am gasit in kaufland) .. sper sa nu-mi raceasca rau pe la gradi s-o tin mai mult pe acasa .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun bio bebe |
am fost in cora ca-i aproape si am gasit doar pentru dimi periuta electrica cu un robot in forma de maner... a fost 25 lei
trebuie sa merg in careffour sa-i iau si lui eleni.
am vazut pozeeeeee

vai ce frumuseti de fetite ai tu acolo...

e mortala anna cum statea cu tot corpul in gaura aia de la colac
, si cu palariuta pe cap
, si in leagan 
de eva... ce sa mai zic...
mai, pe langa faptul ca este frumoasa mi se pare ca si ea este constienta de frumusetea si farmecul ei... si-mi place cum pozeaza...Doamne ce mari s-au facut amadoua!!!!
si Eleni - 05.02.2008
2010
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Lala_D [Mie, personal, nu imi place ideea scolarului de ciclu primar care sta 8-10 ore la "scoala" Nu mi se pare ok din multe puncte de vedere, in special in clasa I. Inceputul de scoala trebuie sa coincida cu niste repere/obisnuinte/ ritualuri fix ca la un sugar Ori oboseala asta colectiva cu 10-15 copii guralivi si miscatori, cu lectii facute la comun, fara studiu individual in liniste si pace, fara responsabilizari evidente ...nu imi place. Poate sunt doar piticii mei pe creier, nu stiu. Pe de alta parte s-ar putea sa te lovesti de problema spinoasa a "preferintelor" Ori in situatia asta nu stiu ce as putea sa te sfatuiesc. Dar daca ai cu cine il lasa sub supraveghere dupa scoala, acasa la voi, imi pare mult mai normal asa decat la after. O zi excelenta ! Lala. Mr B si Mr A My hobby |
am bagat la cap!

si Eleni - 05.02.2008
2010
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui alinaatudor buna, azi a fost hectic... deci, lauradimitris, pliiiizzz...nu te opri din scris... LalaD, mie mi se pare ca sunt de acord cu tine 100% in privinta telemor, dar spun numai ca mi se pare, ca cine stie cum voi judeca la timpul meu, cand va veni vremea sa o dau pe fyfy la scoala... lala mica, osteocare (doar un exemplu, eu nu prea sunt de acord cu suplimente, doar apa, aer si soare, ca florile:)) si hrana buna...dar nu te speria de raceli, e bine sa le faca...si nici nu o tine acasa, decat daca nu ti-o priemsc ei...caci imunizarea cea mai buna e in colectivitate. Succes la gradi de pe acum caldura mare, mon cher...ca sa zic asa, ca la ploiesti... Fetelor, vreau cu disperare la mare si cred ca pana plec nu mai pot munci la 100%capacitate caci sunt cu gandul in vacanta... Alina si Stefania ![]() |
stiuuuuuu!!!!
dar stai sa vezi ca la intoarcere... nici atunci nu veo avea capacitatea intreaga... ca ceva timp te vei gandi tot la vacanta ce trecu'
si va veni alta abia la anu'....
cel putin eu asta patesc!
si Eleni - 05.02.2008
2010

si Stefania