Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *268*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ven,
eu chiar zambeam la ideea ca s-a citit totusi trimiterea la blog: am povestit acolo un lucru pe care nu l-am mai repetat si aici. Fiecare citeste ce vrea, cand vrea, daca vrea!
Nu scriu pentru "fani" ci pur si simplu pentru memoria mea personal care uneori mi-e frica ca ma lasa...
Ah, si pentru familia care e la distanta.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello gagici

laurici da' ce pofta de scris ai avut .. ma bucur ca sunt ok copilasii la mama ta desi dimi plange dupa tine. lasa ca se ia el cu joaca si nu mai sufera. despre aventurile in circulatie .. hehe si eu mai fac asa cand ma enerveaza cate unul/una la volan .. il/o sicanez si apoi plec mai departe .. super tipul caruia i-ai sifonat masina .. se mai intampla, ce sa-i faci ... referitor la perita, i-am luat din carrefour orhideea, e marca brown si a costat 39 ron. capul rezerva costa 27 ron .. e super .. eva cere mereu s-o spal pe dinti si merge si ff usor. e speciala ptr copii, ei i-am luat cu alba ca zapada, mai aveau cu cenusareasa, micky mouse si cars .. vezi ca periutele astea sunt puse la electrocasince, vis-a-vis de aspiratoare deci nu la raionul de paste/periute ..

ceska sincer, nu prea am cand sa pun piciorul in prag .. voi incerca in weekend caci in timpul saptamnii, nu am nicio sansa ..

lala ptr imunitate, eu ii voi da evei din septembrie imunoroyal si pastilute cu propolis si echinaceea (am gasit in kaufland) .. sper sa nu-mi raceasca rau pe la gradi s-o tin mai mult pe acasa ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

LalaD, mersi de sfaturile cu scoala, si noi intram la toamna, deci LauriciD, suntem colege de "suferinta" :))
Si eu am emotii foarte mari, e clar ca mult mai mari decat el, care pare acum indiferent.

Insa am o dilema. Am aflat ca dna invatatoare e de acord sa faca 'after school' cu ei, sau cum ii zice (sa ii duca la masa de pranz si apoi isi fac temele la scoala, sub indrumarea ei, pana la ora 16).
Voi ce ziceti, sa-l dau? Cine a avaut copiii la asa ceva? Merita? Cum o fi?

Pupici si o zi buna!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Cu placere Verena
Mie, personal, nu imi place ideea scolarului de ciclu primar care sta 8-10 ore la "scoala"
Nu mi se pare ok din multe puncte de vedere, in special in clasa I.
Inceputul de scoala trebuie sa coincida cu niste repere/obisnuinte/ ritualuri fix ca la un sugar

Ori oboseala asta colectiva cu 10-15 copii guralivi si miscatori, cu lectii facute la comun, fara studiu individual in liniste si pace, fara responsabilizari evidente ...nu imi place.
Poate sunt doar piticii mei pe creier, nu stiu.

Pe de alta parte s-ar putea sa te lovesti de problema spinoasa a "preferintelor" si invatatoarea sa nu fie tocmai fair cu cei care nu frecventeaza after-ul , ce banuiesc ca se va plati, nu ?
Ori in situatia asta nu stiu ce as putea sa te sfatuiesc.

Dar daca ai cu cine il lasa sub supraveghere dupa scoala, acasa la voi, imi pare mult mai normal asa decat la after.

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

sarumana fetelor care mi-au raspuns referitor la imunizare...
Ven tot fara suparare,eu habar nu aveam pentru ce e singuilar(scuze daca nu am scris corect)si din primul post al LaureiD intelesesem ca e pentru imunizare...acum m-am lamurit...banuiesc ca asta e si scopul forumului...eu oricum nu ii dau Biancai nimic fara sa consult medicul...
Ceska inseamna ca eu am memoria si mai varza...imi aduc aminte ca am deschis blogul tau,dar nu retin ce si daca am citit ceva...

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

buna, azi a fost hectic...
deci, lauradimitris, pliiiizzz...nu te opri din scris...

LalaD, mie mi se pare ca sunt de acord cu tine 100% in privinta telemor, dar spun numai ca mi se pare, ca cine stie cum voi judeca la timpul meu, cand va veni vremea sa o dau pe fyfy la scoala...

lala mica, osteocare (doar un exemplu, eu nu prea sunt de acord cu suplimente, doar apa, aer si soare, ca florile:)) si hrana buna...dar nu te speria de raceli, e bine sa le faca...si nici nu o tine acasa, decat daca nu ti-o priemsc ei...caci imunizarea cea mai buna e in colectivitate. Succes la gradi de pe acum

caldura mare, mon cher...ca sa zic asa, ca la ploiesti...
Fetelor, vreau cu disperare la mare si cred ca pana plec nu mai pot munci la 100%capacitate caci sunt cu gandul in vacanta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

buna, azi a fost hectic...
deci, lauradimitris, pliiiizzz...nu te opri din scris...

LalaD, mie mi se pare ca sunt de acord cu tine 100% in privinta telemor, dar spun numai ca mi se pare, ca cine stie cum voi judeca la timpul meu, cand va veni vremea sa o dau pe fyfy la scoala...

lala mica, osteocare (doar un exemplu, eu nu prea sunt de acord cu suplimente, doar apa, aer si soare, ca florile:)) si hrana buna...dar nu te speria de raceli, e bine sa le faca...si nici nu o tine acasa, decat daca nu ti-o priemsc ei...caci imunizarea cea mai buna e in colectivitate. Succes la gradi de pe acum

caldura mare, mon cher...ca sa zic asa, ca la ploiesti...
Fetelor, vreau cu disperare la mare si cred ca pana plec nu mai pot munci la 100%capacitate caci sunt cu gandul in vacanta...

Alina si Stefania

alinus, lasa ca la mare sunt pesti veninosi si pesti morti .. asa ca in apa, nu prea sunt sanse de intrat ..

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

elle nu ma speria,nu au remediat situatia nici acum?...de maine intr-o saptamana plecam si noi...sper sa fie bine pana atunci...

Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

am mai pus si eu cateva pozute, si mai vechiute si mai noi, cu astea mici .. nu voi lasa albumul public decat azi.

http://picasaweb.google.ca/Ellenuta/TheGirls#5501172731974556370

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

elle nu ma speria,nu au remediat situatia nici acum?...de maine intr-o saptamana plecam si noi...sper sa fie bine pana atunci...

mai nu stiu daca au remediat-o .. imi spunea o mamica in parc ca o prietena de-a ei a venit acum 2-3 zile de la mare (mai devreme decat trebuia) ca nu putea sa intre in apa ..

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Elle ai 2 fete cucuiete , frumoase foc.
Si Anna a crescut mare si seamana din ce in ce cu Eva .

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput