cum se curata parchetul laminat?

cum se curata parchetul laminat? | Autor: bulinuta27

Link direct la acest mesaj

Ajutati-ma si pe mine cu un raspuns: cum se curata parchetul laminat? Se da cu asipartorul si apoi cu mopul? mopul inmuiat in ce?
sa nu radeti dar nu am avut pana acum parchet din asta si nu vreau sa o comit din prima

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna

poti folosi produse pentru ingrijirea parchetului din gama Sano, sunt foarte bune
eu pun in apa cu care spal parchetul : Sano ptr parchet + Igienol si/sau putin clor, pentru dezinfectarea suprafetelor
daca vrei sa-i mentii luciul, adaugi in apa Pronto ceara pentru parchet (5 capacele la 5 litri de apa) sau lustruiesti cm cu cm parchetul cu o laveta imbibata in pronto ceara pentru parchet si repeti operatiunea la cateva luni, intre timp doar speli/dezinfectezi.

si inca un pont : foloseste mop ecologic, nu din acela facut din sforicele de bumbac, pentru ca lasa scame de innebunesti...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Eu pronto ceara nu asa recomanda. Asa bine aluneci dupa, parca ai fi la patinoar .

poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu spal pe parchetul laminat si cu pronto lichid (nu ceara, cel de spalat normal) si cu detergent universal (gen ajax). se comporta la fel de bine. ideal e sa nu fie prea multa apa in mop.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

corina multumewc mult ..inca o intrebare: care e mopul ecologic?

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

e acela facut din benzi, nu sforicele, materialul este alb, seamana oarecum cu acea dublura/intaritura care se pune la gulerele confectiilor sau la modelele brodate pe imbracamintea de copii, e ca o panza/pasla mai subtire
gasesti cu siguranta in carrefour sau selgros, nu costa mult, pana in 5 ron, si chiar asa scrie pe ambalaj "mop ecologic"; ai grija insa, nu lua din acela mic, pentru ca atunci cand se uda, nu prea ai spor la spalat cu el, cumpara marimea medie sau mare, se potriveste la orice coada de mop...
n-are rost sa dai bani frumosi pe mop gen vileda, iti faci treaba si cu asta mai ieftin

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

multumesc mult fetelor ...ma duc la cumparaturi deseara

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Este o solutie foarte buna de la Starwax pentru parchetul laminat.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

legat de ingrijirea parchetului laminat am si eu o nedumerire...

Parchetul nu este prea lucios si raman urmele palmelor copiilor....spal, sterg, dar nu dispar, raman ca niste urme vizibile doar in lumina reflectata de la fereastra. In alta camera, pe cel lucios, nu am aceasta problema, sa fie de vina tipul parchetului sau menajera? Sa incerc/ suplimentez cu alt produs?

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Eu cu Pronto (lichid) lemn curat imi fac treaba super bine pe parchet laminat. Si miroase a portocala
Dar eu stau in 4 labe cu laveta in mana si ligheanul langa mine ca nu-mi place cu mopul. Raman scame, fire de par, urme... si mopul nu-l pot stoarce la fel de bine ca o laveta. N-am parchet mult, ce-i drept. Doar in 2 camere.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

eu aspit intai apoi la fel in genunchi cu carpa...ligheanul langa mine cu solutie pt parchet..nu folosesc un produs anume!

Codrin si Diana....cei mai iubiti dintre pamanteni...

Mergi la inceput