SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (435)
Raspunsuri - Pagina 9
daciana.t spune:
ariel, fetele e important sa raspandim informatiile si strigatul de ajutor cat mai repede posibil( indiferent ca e prin blog sau site, asta conteaza mai putin), asa vom putea strange repede banuti necesari. nu ma gandesc la inflorituri sau altele de genul ci la informatii medicale, ecografe, diagnostic numere de cont...
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+18 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Nicoleta spune:
Date cont
Unicredit Tiriac Bank
Sucursala Brasov Muresenilor
Titular Bota George Laurentiu
Swift BACXROBU
Cont EURO RO74BACX0000005005204320
Cont RON RO81BACX0000005005204000
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mimonix spune:
Pe mine, va rog sa ma scuzati
Eu sunt complet socata si nu stiu ce sa fac concret 
Si stiu ca nici ei nu stiu, acum ii duce valul
Tin legatura cu Ariel pentru popularizarea cazului si va citesc in speranta ca vor apare date concrete:clinica, costuri, donatori, conturi! Pana atunci 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
dudurutza spune:
La umanitare, ar putea sa-l vada toata comunitatea DC si poate si altii care citesc din umbra, dar au suflet!
Nicoleta spune:
Am scris si datele, Kya te rog sa le treci tu pe prima pagina, eu nu stiu parola.
Da, ar fi deja potrivit sa incepem sa donam cat putem. O zi de spitalizare unde sunt ei este 700 de euro. La Terapie Intensiva probabil ca este ma mult. Trebuie platita si punctia care s-a facut. Ei au ceva bani la ei, insa sigur nu le vor ramane in buzunar. Si da, campania in media abia dupa ce avem informatiile medicale oficiale. Probabil ca pe biletul de externare de la clinica asta vor scrie exact ce si cum, si probabil si recomandarea de transplant. Simo a zis ca din Munchen va putea trimite aceste date medicale.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
luny spune:
fetelor, am vorbit cu Puppa-cristina, o mai stiti? .. are cunostinte prin presa, poate ne ajuta cu mediatizarea.. tin eu legatura cu ea, desi sper sa reuseasca si ea sa intre sa va spuna..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dudurutza La umanitare, ar putea sa-l vada toata comunitatea DC si poate si altii care citesc din umbra, dar au suflet! mami de Daria |
Vom deschide cu siguranta subiect si la umanitare, doar ca acolo trebuie contruit cazul. Adica o lista de documente medicale trimise la admin, ca apoi sa il aprobe.
Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
In presa lucreaza si Catalin al Oanei. Trebuie sa vorbim si cu ea!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!