SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (435)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

fetelor, cu cardul de sanatate... el trebuie depus in judetul Brasov neaparat, dar cred ca se poate "evita" prezenta lui George acolo DACA intervine careva din "sefii" lui. au mare influenta in comunitatile locale. sunt convinsa ca POT sa faca asta.
are nevoie de copie de pe buletinul lui, dovada calitatii de asigurat pe ultimii 5 ani si copie de certificatul de nastere al lui Siluan. mai trebuie completata o cerere cu "semnatura" lui George ce se completeaza on-line si o scoti la imprimanta. valabilitatea am vazut ca e de 6 luni. deci "procedura" asta ar mai dura. dureaza pana la 7 zile, cu siguranta se poate obtine si mai devreme.

ce rau imi pare ca suntem din orase diferite!!!

ma gandesc ca George ar putea vorbi cu "ai lui" (colegi sau sefi) din Brasov, si sigur careva are intrare la CNAS Brasov.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

asta scrie pe site-ul lor... deci nu stiu daca trebuie doar certificatul de nastere al copilului sau si ale unui parinte asigurat.

Cererea va trebui insotita de o copie dupa buletinul sau cartea de identitate (certificat de nastere pentru minorii sub 14 ani) si de dovada calitatii de asigurat pe ultimii 5 ani. Termenul de 7 zile lucratoare pana la eliberarea cardului curge de la data inregistrarii cererii. Cardul astfel obtinut este valabil pentru o perioada de 6 luni in orice tara a Uniunii Europene

oricum nu pare complicat, trebuie doar sa fie cineva din Brasov cu influenta!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www.cnas.ro/intrebari-frecvente/cum-obtin-cardul-european-de-asigurat-

Asta trebuie pentru card.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

nico

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

miha ai dreptate e nevoie de cineva cu trecere la CNAS...eu nu cunosc pe nimeni...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+18 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bravo Nico!!
Ai facut o treaba grozava!!

Fetelor,trebuie neaparat sa luam legatura si cu cineva din Brasov.Sigur si acolo e freamat mare si ar fi bine sa ne unim fortele,sa stie si ei despre site,sa vedem cu Biserica ce masuri s-au luat acolo si la ce nivel..Haideti,noi cum facem?Asteptam datele conturilor si trimitem,strangem banii si-i punem pe tori odata,cum facem?
Pot sa schimb numele capitolului,cu titlul propus de voi?
Cred ca pozele sunt f.importante si ele pt.site.Daca Adriuta are pe cineva,ar trebui sa ne mobilizam.Documentele,sa le punem in ordine,sa facem copii si sa le trimitem catre cine mai poate face ceva cu ele.Acte vreau si eu,pt ziar,radio si incercari pe la firmele mai mari,pe la partide si institutii..
Daca mai stiti pe cineva care a trecut prin asemenea tragedie,va rog,intrebati ce demersuri au facut,cine are putere mai mare..
Ariel,cum putem lua legatura cu AidaCiolac,mama Emmei? Cred ca ne-ar putea furniza informatii pretioase..Of Doamne!! Trebuie sa ne organizam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Au nevoie de banuti?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nu vazusem modificarile si conturile..Ma rog,ati inteles ideea!!
Insist,trebuie sa luam leg cu cineva de-al lor din Bv

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Da, au!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

am vorbit sa gasim o persoana IMPORTANTA in Brasov, cu:
- cineva de la universitate
- cineva de la episcopie
- medicul meu de familie care va vorbi maine cu seful casei de asigurari din MM, poate-l cunoaste pe cel de la BV

mai am de vorbit cu presedintele Colegiului National al Asistentilor Sociali, care-mi este prieten bun, dar e intr-o sedinta acum.

sper sa vin cu vesti concrete.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput