Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(216)
Raspunsuri - Pagina 14
RAMONELLA spune:
Uauuu,ce incurajari pentru bebe 2...
glumesc...
Cred ca e greu,si cu unul e greu,dar cu 2???Dar cresc ei,si ce frumos va fii...
Roxy si eu zic sa accepti.Mai ales in vremurile astea de criza...daca ai cu cine sa-i lasi pe copii e f bine.Si nu cred ca vei pierde mult,ca doar n-o sa fii plecata cu saptamanile de acasa.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
Roxxy80 spune:
Fetelor, multumesc mult pentru incurajari. Daca imi vor da un raspuns pozitiv voi accepta. Maria va sta cu o bona, iar Matei va merge la gradi dar sunt tare speriata cu bolile astea.
Softurela are mare dreptate cand povesteste despre cum e cand sunt amandoi bolnaviori. Offff... Sa vedeti ce ture faceam dintr-o camera in alta o noapte intreaga. Eu sunt mai panicata de felul meu si ma gandeam ca daca adoarme sotul si nu-l aude pe Matei cum respira, daca se simte rau.... Sunt paranoia rau
.
BB, noi avem creionul fermecat cu animale domestice.
ellis spune:
nici nu imi mai vine sa mai intru, ca-i depresia pe mine cat casa...
ANCO - te inteleg , mama, tu stii cum e la mine la serviciu, si de cand tot incerc sa ma duc naibii de acolo, numai rahaturi de job-uri am gasit, in afara celui part-time, unde am noroc de niste profesionisti si oameni de calitate;
la noi la serviciu iti vine sa iti iei campii, ne-au unit cu unii care sunt monumente de prostie, de oameni frustrati si umuliti...mai, nu am crezut ca prostia e molipsitoare...e ingrozitor cum accepta unii umilinta, cum stau efectiv inchisi - ca la mititica, cum sunt amenintati, jigniti si accepta totul; iar cele cateva persoane care au curaj sa isi mai sustina drepturile si cunostintele profesionale, parca suntem ciumati, de 'n'-ori pe zi auzim"dar cum iti permiti tu sa ai opinii?"; n-am crezut ca in anul 2010 se poate ajunge la asa ceva; sa dea Domnul sa mai rezist psihic pana imi gasaesc eu un job, si sa nu troznesc vreuna...
dar vad ca e ceva in aer, ca mai toate suntem plouate...mai putin ANK si BB, parca...
bb_yasmi spune:
hello
adela 
roxy multumesc de sfatul cu creionul fermecat. are succes. am vrut sa il comand de pe net si am costa in jur de 42 de lei cu tot cu transp. azi l am gasit la auchan cu 20 lei...

mamica fericita de
2+ si
11 +
Vasari spune:
Roxxy, trecand peste aspectul material, jobul potrivit face minuni. Eu iti doresc mult succes.
Ca o paranteza: nici noi nu ne permitem o vacanta si totusi lucram amandoi.
Eu sunt ingrozitor de optimista si avem niste planuri asa frumoase de viata... Doamne Ajuta! :)
Victo, multa putere, sigur vin momente mai bune. Mama imi spune ca e mult mai usor cu 2 decat cu unul.![]()
Ellis, AncaD, va doresc mult noroc si numai ganduri bune de la noi.
Laura, cum se mai simt fetele? Va urez sanatate !
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Roxxy, trecand peste aspectul material, jobul potrivit face minuni. Eu iti doresc mult succes. Ca o paranteza: nici noi nu ne permitem o vacanta si totusi lucram amandoi. Eu sunt ingrozitor de optimista si avem niste planuri asa frumoase de viata... Doamne Ajuta! :)Victo, multa putere, sigur vin momente mai bune. Mama imi spune ca e mult mai usor cu 2 decat cu unul. Ellis, AncaD, va doresc mult noroc si numai ganduri bune de la noi. Laura, cum se mai simt fetele? Va urez sanatate ! ![]() _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+ |
asa te vreauuu... optimista....
...eu zic ca asta e reteta pt rezolvarea a jumatate de probleme...cat depsre ce spune mama ta ..incep sa ii dau dreptate pt ca au multe activitati comune si de multe ori ma ignora.. dar la mine a trecut faza cu bebelusia ... cecilia se indreapta si ea furtunos spre 2 ani... Am avut avantajul ca nu a mers raul la gradi cat a fost ea mica si nu a a dus virusei si bacterici ...De acum Dumnezeu cu mila... Dar sunt mai marisori amandoi..
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
bb_yasmi spune:
RAMO LA MULTI ANI!!!!!!!!!! 

SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME!
mamica fericita de
2+ si
11 +
Vasari spune:
Ank, ce bine ca reconfirmi.
Ramonella, la multi ani !!
_
softurela spune:
Ramonela La multi ani fericiti si impliniti!
Alina, fetele sunt bine acum. Eu sunt incantata ca am descoperit cauza racelilor repetate la Diana. Nu scapase de pneumococ, l-a luat prin Mai de la gradi si de atunci se tot reactiva. I-am repetat exudate peste exudate dar nu iesea nimic pana acum. Cred ca nu am nimerit eu laboratoarele care merita sa functioneze.
Era cam trasa de par cu virozele asa dese in plina vara. De fapt penumococul se activeaza si cand o trage curentul sau daca se joaca jumatate de ora in piscina.
Acum urmeaza un tratament cu picaturi nazale de antibiotic timp de 14 zile si sunt sanse mari sa-l sterlizam.
Saptamana viitoare plecam la mare si stam cam 3 saptamani. Merg sa mai facem o cura de aerosoli.
Maria ce face ?
Am iesit, am musafiri
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Vasari spune:
Laura, tocmai imi povestea o prietena ca e la al treilea tratament cu antibiotic la baietel pentru streptococ. Bine ca l-ati gasit. Eu o sa merg sa-i refac analizele Mariei acum, cand mi le fac si eu pt sarcina. Ea dupa ce nu a mai mers la gradi nu a mai racit deloc, deci nu cred sa mai fie ceva. Eu oricum ii fac destul de des exudatul nazal si faringian.
Unde mergeti la mare? Poate ne vedem. Noi vom fi toata saptamana viitoare si stam la Corbu, zilele le vom petrece cu Mihuta si Sophie.
_