Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(216)
Raspunsuri - Pagina 13
eladea2005 spune:
roxxy, si eu zic 'go for it'...
cum zicea Adela, in conditiile actuale sa gasesti un job bun e fff greu...o aventura chiar...stiu ca pui in balanta jobul cu statul acasa cu cei mici...dar daca te gandesti obiectiv, un salariu bun si satisfactiile muncii vor avea efecte si in plan personal/familial...si tu te vei simti mai bine daca situatia financiara se va imbunatati simtitor si vei putea sa le oferi copiilor cel putin aceeasi siguranta si stabilitate ca inainte......
paula, si Eric face uneori figuri la nani de la amiaza...ca nu vrea nani, ca nu i-i somn...uneori cedeaza si mergem la nani(impreuna sau el cu tati, bunica, etc.) alteori il las in pace...
adela, sper ca surpriza ta sa prinda viata si sa iasa cum te-ai asteptat..
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
paula dar daca va puneti toti 3 in pat la amiaza?? hai nu intra in depresie, te rog, uite mai sunt 2 saptamani pana la 1 sept si dupa iti v a fi mai usor! 
adela, las ca trebuie sa fie bine!! 
mamica fericita de
2+ si
11 +
ellis spune:
merci, doamnelor;
PAULA - lasa depresia, e doar un moment, se va rezolva totul!
noapte buna!
bb_yasmi spune:
andreea ai 2 copilasi minunati!!! 
si eric pare atat de linistit si cuminte!! 
mamica fericita de
2+ si
11 +
Roxxy80 spune:
Victo, am avut si eu multe momente cand m-am simtit depasita de situatie (iar eu am parte de super ajutor din partea sotului). Stiu ca este f f greu, cateodata cumplit de greu. pentru mine cel mai greu este cand se imbolnavesc amandoi (este regula generala ca Maria sa ia absolut orice de la Matei, insa, daca la Matei mucisorii tin 5-6 zile, la Maria tin vreo 15-20, fara pic de exagerare). Acum vreo 2 luni am cedat nervos intr-o zi si am inceput sa plang de fata cu ei (un lucru total gresit). Erau deja 3 zile de cand erau super maraiti amandoi, muciosi, iritati (in acea saptamana Mariei ii ieseau 2 dinti si lui Matei ultima masea). Maria are acum 11 luni si inca se trezeste de ''n'' ori pe noapte. Insa mereu ma incurajez ca vor veni si zile mai bune, cand eu ma voi uita relaxata la televizor si ei se vor juca frumos impreuna
.
Ank83 spune:
fetelor capul sus...
Eu am ajuns la momentul in care imi permit sa ma uit la tv... nu chiar in liniste ...si ei se joaca impreuna...asta exceptand micile incaierari pt mai nimic... Deci vin si zile bune.Am ajuns sa merg cu ei in parc si sa stau linistita pe banca si ei sa isi desfasoare activitatile cu alti copii... Deci se anunta si soare fetelor... 
Victo nici Raul nu mai doare chiar in fiecare zi la pranz dar situatia nu e dramatica ca la voi , adica in zilele in care nu doarme se trezeste la 10 .30 ..in rest doarme cate 2 ore la pranz .Cand nu doarme il iau cu mine la bucatarie si ii dau de lucru ...cu legumele pt ciorba ...sau gasesc eu..
Roxxy ...referitor la job... eu sincer iti spun ..as sta de pe acum la usa firmei
... dar nah ...asta iti spune o mamica disperata care are in 15 august 3 ani de cand sta acasa si vrea si altcevaaaaaa
.. Dar cum ziceau si fetele si firma buna si salar bun pe criza asta... e greu de gasit si nu da cu piciorul.te pup
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
'Neata ....haideti la o cafea fetelor...

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
ancadragoman spune:
Amvenit la cafeluta,nu am citit din urma recunosc.
Rox nu te mai gandi atat ,du-te si o sa iei lucrurile pe rand
La noi e nasol,incep sa dea afara si exista posibilitatea sa s einchida firma,eu cauty si nu gasesc nimic asa ca stau cam prost cu nervii zilele astea 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo off..sper mai sa vina vremuri mai bune, ca deocamdata...imi tot suna in cap mereu si mereu.,.cine m-a pus sa mai fac un copil..acu totul e cu susu-n jos..nimeni si nimic parca nu mai merge..nici eu, nici sotu, nici copilu mare..de ala mic nu am timp cat as vrea... efectiv, daca ar exista o masina a timpului, nu as mai face un al doilea copil, oricat de dragalas e el. BB..asta este programul lui de ani de zile..culcarea la 21, 21,30 si trezirea la 7,30-8. somn de la 13,30-14 pana pe la 16,30-17. mai ales cd merge la gradi e un program f bun. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Paula, daca te incurajeaza iti spun cum e la mine, ca mai rau de a fi amandoua bolnave in acelasi timp, nu poate fi. Trebuie sa le aspir, sa le pun picaturi in nas, aerosoli si iti dai seama ce placere pe capul lor. Noaptea dorm cu Diana in fund dar trebuie sa ma strecor si sa-i dau celei mici sa pape la 2-3 ore.
Acum doua nopti Diana tusea atat de tare ca o trezea pe cea mica, cea mica isi amintea si ea ca o doare burtica, Diana plangea si se enerva ca nu poate dormi din cauza tusei si uite asa pana se facu ziua au cantat pe 2 voci.
Intr-o luna jumatate au racit de 3 ori, toate aduse de Diana de la gradi si daruite cu dragoste si celei mici. Asa ca, sfatul meu e sa nu te bucuri ca incepe gradinita.
Eu nu-mi doresc decat sa o pun pe picioare pe Diana si sa nu o mai vad racita. Gradinita abia la anul in septembrie pana atunci acasa cu mine sau cu o bona.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Victo spune:
da fetelor, m-am gandit si la asta, ca mai rau de atat se poate, si anume sa fie bolnavi. ca de regula se imbolnavesc deodata. si eu pe deasupra, caci mai nou iau tot ce aduce Stefan.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)