Bobocei de sept-oct 2008 (302)
Raspunsuri - Pagina 9
gaia.nevia spune:
Hello. Am fost cu Dorel la film. Nici ieri nici azi pana acum n-a avut febra, era super energic, nu faceam fata in casa cu ei.
Am plecat la cumparaturi, si a vazut Dorelu un afis cu Shrek si m-a tacanit atata la cap pana am luat bilete.
Filmul e super, iar pentru mine e primul film 3D pe care il vad. Dorelu deja mai vazuse unul, dar eu eram data pe spate la fiecare magarus, pui de dragon sau buzdugan de capcaun care parea ca mi se va turti in nas.
Cinematograful e nou si foarte fain si el, si am deja o lista de filme carora nu le-am retinut numele pe care TREBUIE sa le vad.
Mai trist a fost ca m-a apucat o durere de burta ce n-am trait in viata mea... Balonata, aveam o burta mai mare ca atunci cand l-am nascut pe Radu, o presiune de simteam ca o sa crap si niste dureri ascutite de numa ULCER< ULCER<ULCER pocneau urechile mele.
Si a trebuit sa rezist tot filmul asa, si apoi condus pana acasa.... unde m-am prabusit pe buda. Acum sunt bine. Cred. Din cand in cand ma mai indoaie o tzeapa prin burta.
piolica spune:
salut.
am vazut ca vorbeati de jucarii, asa ca vin si eu cu o intrebare... as vrea sa-i iau Elsei o mica cutiuta muzicala din lemn, cu mici personaje care danseaza pe capac. M-ar interesa ceva facut in Romania, si nu aduse din China. Merci.
andy.p spune:
Ce dor mi-a fost de voi!!
Ne-am intors si noi de pe la bunici,a fost bine,relaxant.
N-am reusit sa citesc mai nimik,nu stiu cum e la voi ,dar la mine ziua sigur nu mai are 24 de ore,timpul trece prea repede.
Alexia a inceput sa numere:doi,tei,pato,tzintzi,ne striga pe nume;Aua si viviu.Ii plac la nebunie cantecele in englezza ptr copii,participa activ la ele.
A inceput sa manance singura....cu olitza nu stam bine deloc,am lasat-o in chilotei si nu numai ca plange cand face pishu,da se si tine sa nu faca.
E constipata,sau nu stiu cum e...nu vrea sa faca,sta pe varfuri si se strange si nu face pana ii trece senzatia.
Noaptea doarme numai lipita de mine,e o scumpa...ma doare sufletul ca in curand va trebui sa o las la mama.Incep lucrul,si alta solutie n-am gasit decat sa o las pe ea sa doarma acolo.Mama nu poate veni ,nu poate urca patru etaje in fiecare dimineata,plus nu-l poate lasa pe tata singur.Sa o trezesc pe ea in fiecare dimineata la 6 sa o duc la ea,mi se pare criminal.De bona nu poate fi vorba.
Ada ieri am fost si la Shrek cu Andy,eu sigur am fost suuuper incantata,primul meu film 3D.Imi pare rau ca nu te simti bine.Ma bucur ca sunt copii mai bine.
Va
pe toate ...ma bag la recuperat.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
dyanira spune:
Salutari!!
Claudinna noi mergem la salina la Praid.Am vazut ca si acolo sunt multe chestii de joaca pt copii.Fain si unde ati fost voi mi-a placut e bine de stiut ca noi avem unii din bunici la 80 de km de Valcea si ne-ar fi aproape.
Lumi Deiu e mai bine cu iritatia multumesc de intrebare.
Am cumparat ieri Epitelin si Pimafucort.L-am dat aseara si azi cu Epitelin si pare mai bine.Mi se pare buna crema asta si e si din plante cica.Sper sa nu ajungem sa folosim si Pimafucort.
Fain ca mergeti la salina si noi dupa mare imediat mergem 7 zile la praid-sovata tot asa munte si salina mi s=a parut si mie mai ok.
De abia astept sa plecam in concediu vom fi plecati 18 zile demult nu am mai avut o vacanta asa lunga.
Laura bine ai revenit mi-a fost dor de voi tare
Cu Alexia te cred ca esti cu inima stransa te inteleg stii tu ca am mai vb noi.Sa nu te superi pe mine insa eu nu l-as lasa pe Deiu sa doarma in alta parte nici in ruptul capului.Uite de ex la noi e tare dificil nu stim ce vom face cu el ,,bua pleaca in Canada noi nu am gasit pe altcineva sa stea cu el in cel mai rau caz va merge cu tati la serviciu cate 3-4 ore si asta e...sau va ramane cu o alta vecina pt putin timp sa vedem insa de lasat la ai mei tot nu il las ca nu vreau si nici nu pot.Tu nu poti ruga sa iti puna ore mai tarziu de la 9 sau de al 10 si asa poti sa o duci tu pe la 8 la mama ta.E doar o idee si te rog mult de tot sa nu te superi pe mine.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Multumesc pt raspunsurile cu produsele de plaja.
Va rog sa mai imi spuneti ce folositi ca inca nu ma hotarasc...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nerantula spune:
Gruia dupa somn s-a trezit arzand, 39.8C 
I-am dat 5ml nurofen, jumatate de ora in cada cu apa recisoara si abia a scazut la 38.5C, insa simt cum creste iar 
O sa ii dau un Novocalmin cand ajung acasa, acum suntem la buni.
De mancat nu mananca, abia a luat cateva guri de covrig si 100ml lapte, altceva nu vrea, nici macar apa ..
Va rog sa-mi spuneti cum e cu spitalizarea la Medlife, daca va fi cazul, oare eu gravida ma pot interna cu el? Cam care sunt costurile? Cu trimitere de la medicul de familie se mai deconteaza ceva?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
dyanira spune:
Nerantula multa sanatate!
Si gandeste-te optimist nu va fi nevoie de spitalizare.Tine-i febra in frau cu antitermice si hidrateaza-l fff bine apa, ceai , suc, apa cu sirop, limonada etc orice bea el da-i.Lichidele ajuta si la scaderea febrei.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Ada imi pare rau pt patanie.Insa sigur a fost super la film.E tare fain la 3D.
Ma bucur ca Radu e ok.
Bafta de pe acum la servici!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Babytza scuze!!
Acum am vazut ca azi te-a sunat Deiu pe la pranz de pe mobilul meu.Nu stiu daca a si vb ceva ca el de obicei inchide cand aude voci tel e cu clapeta si il inchide imediat
In fiecare zi suna pe cineva azi a fost randul tau de fapt el vrea sa vb cu ,,ta-ca" dar nu il nimereste pe el tot timpul![]()
Inca o data scuze daca te-a deranjat!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Ada multa sanatate 
Nerantula nu te pot ajuta cu detalii despre medlife
, daca nu scade febra pune-i un supozitor Novocalmin sau solutie rectala Desitin. Dusuri caldute spre reci, hidratare multa.
Laura bine ati revenit. Va fi bine la mama ta Alexia ai sa vezi. 
CLau am sa pun poze, nu stiu daca apuc azi, abia am terminat treaba si mancarea
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica