Bobocei de sept-oct 2008 (302)
Raspunsuri - Pagina 18
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna Ursul doarme si viseaza Cantecul caprei si pisicuta Du-ma acasa, mai tramvai sper sa se inteleaga ceva www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
M-am topit de dragul lui Razvan!!! E dragut-dragut-dragut!!
Mi-a fost dor de boboceii astia scumpi!
ClaudiaH spune:
Angelynna, ce fetita dulce am vazut eu in poze! Ma bucur ca mai exista fetite tunsulici. Sa stii ca avem si noi papucei din aia rosii cu urechi de iepuras. Ne-am cumparat cand am fost in Romania.
Claudinna, ca de obicei Razvan e grozav! Are un glas asa dulce!!!
babymom75 spune:
Nerantula, daca etiologia e virala, antibioticul nu are sens.
Eu am presupus din descrierea ta ca e vorba de o faringo-amigdalita bacteriana, pt. ca spuneai de prezenta acelor puncte albe. Acum, mie mi-e greu sa ma pronunt si sa contrazic ce ti-a recomandat tie acel pediatru, pt. ca ... n-am vazut gatul copilului.
Dar... acele punctulete albe pot fi simple depozite de cazeum (celule descuamate, moarte) in criptele amigdaliene sau pot fi afte, care sunt date de infectii virale. Asa am patit la ultima angina facuta de Dragos: m-am uitat in gatul lui si, in viteza si insoita de urletele lui, am interpretat ca fiind o faringo-amigdalita pultacee (de regula, streptococica); la o noua examinare mai atenta, am constatat ca de fapt erau afte mici, deci o herpangina (virala).
Eu oricum nu le dau antibiotice, dar imi place mie sa stiu in ce ape ne scaldam.
In alta ordine de idei, dar discutand pe aceeasi tema, sunt total de acord cu observatiile ClaudieiH.
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Eu oricum nu le dau antibiotice, dar imi place mie sa stiu in ce ape ne scaldam. |
Si cum tratezi?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
mamidestefan spune:
faringo-amigdalita se trateaza cu mare succes cu tratament homeopat.Noi am trecut prin 2 faringo-amigdalite odata era doar Izabella , a doua erau amindoi..si am trecut cu bine fara antibiotic.
Cel mai mare risc la amigdalite "cu puncte" este ca pot da usor in otite..mai ales atunci cind evolutia este rapida (adica seara are un rosu in git, iar a doua zi gitul e plin de puncte albe).
Sanatate!
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
mamidestefan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Si cum tratezi? Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
iti raspund eu ..(pina vine Lavinia) :homeopat!
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
nikolici spune:
nerantula eu una nu as trata heomeopat faringo-amigdalita!!!Si personal i-as da antibioticul, dar alegerea este la tine!Sanatate multa lui Gruia!!!
Clau Locul I pentru cel mai precoce bobocel al odiseei!!!Du-ma acasa mai tramvaie..ehh!cool
cu K2 in 25s si mamica de K1
kllemi spune:
salutare....dupa o 100 de ani
sper ca ne mai tine-ti minte...suntem noi aia care ne chinuim cu calculatorul...cine vrea o tocana/ciorba, ceva, am 3 calc. si cred ca o sa mai achizitionez stiu eu cate???... 

Nu am reusit sa citesc nimic din urma
claudiaH tu mi-ai mai oferit niste informatii, cred ca prin iarna, mai ajuta-ma si acum te rog si spune-mi cati km. sunt de la Bremen pina in Munchen...daca sti bineinteles 
..merci mult
nerantula ooooofff imi pare rau ca te confrunti cu asa ceva....cum te mai simti (cu burtica)??...sanatate muuuulta
lumiiii
ce mai face-ti?? vreau sa te intreb ceva...tot cu stanga face-ti toate treburile?? ![]()
....ca noi NUMAI cu stanga....deci clar o sa am o stangace 
...nu ma enervez ca o sa fie asa, ci ptr. ca probabil imi va fi mie greu sa ma obisnuiesc, sa o ajut stiu eu la scris/desenat, eu care sunt o dreptace convinsa
...eu nu pot sa fac nimic, dar absolut NIMIC cu stanga ![]()
![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
dyanira spune:
Nerantula si eu as proceda exact cum a zis Nikolici.
Dar pana la urma e doar o parere si eu zic ca tu sigur simti cum e mai bine pt Gruia.
Multa sanatate!!
Babymom bine ai revenit!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR