Bobocei de sept-oct 2008 (302)
Raspunsuri - Pagina 12
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Lidia eu nu beau cafea deloc de mai bine de 4 ani.Rar beau cate un capucinno sau un pepsi light.Ma simt super ok asa.Chiar mai e cineva care nu bea cafea deloc ca mine?? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Esti super tare
...cit as vrea si eu sa pot fi "functionala" fara cafeaua de dimineata..dar nu cred ca am vreo sansa ..curind!LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
angelynna82 spune:
LIdia eu nu pot rezista fara cafea, mai orecis ness
, TC bea cafea
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidestefan
Esti super tare ...cit as vrea si eu sa pot fi "functionala" fara cafeaua de dimineata..dar nu cred ca am vreo sansa ..curind!LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) |
Merci

Asa m-am obisnuit eu zic ca e doar chestie de obisnuinta ca la orice dependenta de fapt.E mai greu la inceput cand renunti la fel ca si cu tigarile deoarece deja sunt anumite tabieturi legate de lucrul respectiv.Eu deja dimineata nici nu ma mai gandesc la cafea...Si asa renunt si la fumat.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
NU REZIST FARA CAFEA!!!
edit: altaltaieri pe la ora 18 am mancat o salata (imensa, ca era prima masa pe ziua aia) cu broccoli. Poate fi de la asta. Ieri nu am mai mancat (mai nimic, de durere...) o sa vad azi daca e de la remediu.... dar m-ar mira chiar in halul asta fara nicio cauza. Am avut gaze ieri, dupa ce am ajuns acasa, parca eram o saltea dezumflandu-se, scuzati detalii...
Adevarul e ca nu am mai patit asa ceva de la broccoli pana acum, si mananc destul de des/mult.
lala77 spune:
Nerantula, sper ca sunteti mai bine.
Si noi am avut raceala cu infecte in final si n-a fost nici un muc(probabil de aceea s-a si complicat; ca daca avea muci o vedeam si faceam ceva).
Tocmai am experimentat una-azi e ultima zi de antibiotic.
Cred ca e doar o viroza mai urata.Ar fi bine sa va vada cineva. Stiu ca se face un exudat pe un kit de test rapid si ai rezultatul in max o ora. Nu e fff precis, in sensul ca nu are antibiograma dar arata clar infectia daca exista. Ei il folosesc cand mergi cu copil cu febra mare.
Si eu am intrebat de Desitin si mi s-a spus ca nu scade febra; e diazepam, deci previne sau opreste convulsiile si pune omul la nani ca sa nu se mai agite creierul.
O data cand a avut Alice febra mare am sunat la pediatru si mi-a spus s-o bag la dus caliu; si dupa doua ore la dus ea inca avea 41, asa ca mi-a spus sa-i dau paracetamol si nurofen la distanta de 15 min. Cred ca s-a justificat gestul pt ca in momentul in care am inceput impachetarile/dusul ea avea 39.5.Insa cred ca nu prea e bine ca astea cam fac gauri prin stomac.
Eu cred ca nu trebuie sa te panichezi;du-l la dr si fa ce spun ei si o sa treaca. Te primesc gravida la Medlife; pe noi au vrut sa ne interneze cu o sapt inainte de ase naste Anna, deci eram gravida rau.Dar la voi nu cred ca e cazul de internare.
Si daca sta pe la 38.5 e bine. Ar putea sa fie asa si 2 zile; important e sa o scazi sub 39-39.5, ca de tot s-ar putea sa nu-ti iasa.Si intreaba pediatrul care e doza de antitermic corecta pt varsta si greutatea lui; mie 5 ml mi se pare putin. Ei scriu asta pe eticheta insa dr ar putea decie ca e nevoie de mai mult. Anna la 15 kg ia 7 ml , de ex. Gruia nu-i asa gras , dar intreaba totusi.
Gaia, ma bucur ca v-ati simtit bine la film. Eu nu ma vad cu Alice acolo; sa stea ea intr-un loc atat!!!????Chiar o sa incerc dar slabe sanse...
Dyanira, mie dintre toate lucrurile imi place cel mai mult cafeaua.
Nu s-a lipit de mine nici fumatul, nici alte vicii insa imi place cafeaua...tare de tot. Si Pepsi.Cat era Anna mica a fost cosmar ca n-am putut sa beau cafeaua asa cum imi place.
Vad ca spuneti de algocalmin; dar Novocalminul nu-i tot aia? Parca asa stiam.
Noi am avut musafiri-o prietena cu doi copilasi a stat la noi la ferma o sapt si s-au jucat super copiii. Apoi am fost la o nunta unde ne-au balit (a se citi pupat
) zece mii de babe, motiv pt care a luat ceva virusei si acum doar ce termina Alice antibioticul.Si cred ca a mai procopsit si Anna ceva ca azi s-a trezit cu febra 38.5.
Si chiar aveam de gand sa le duc la gradi ca mai au doar sapt asta si iau vacanta.Asa ca o sa luam vacanta mai devreme.
Poate pun niste poze maine.
Pupici si o zi buna!!!!
iepurila spune:
atunci 

sa curga garla si
sa aveti o zi excelenta!!!!!
nici eu nu functionez fara stacana de ness.
buna dimineata!!!!
Didididi spune:
Buna dimineata!
Nerantula, s-ar putea sa fie o infectie bacteriana. Nu de alta dar ma vaitam si eu saptamanile trecute de acceasi problema, adica a facut in 2 randuri febra mare, fara niciun alt simptom; la exudate nu i-a iesit nimic, ma rog exceptie virusul respirator luat intre cele 2 reprize, dar care nu a dat temperatura mare, ci tuse destul de scaitoare. Fosta pediatra ti-a recomandat bine analizele. Sa ne tii la curent.
Ada
. Nu stiu cum de mai poti. De la oboseala se mai da organismul peste cap.
Lumi, nu am citit capitolele precedente, dar inteleg ca intrebai de cadou de ziua boboceilor (?). Daca da, eu nu stiu ce sa ii iau lai Mihai. Ma gandeam la o bicleta fara pedale, ca este clar canalizat catre chestii practice, fizice (poate il fac fotbalist ca prea alearga mingea
). Nu de alta dar i-am luat tricicleta si de ce imi era frica nu am scapat; se da singur prin toata casa cu ea si a reusit sa imi zgarie parchetul cu rotile alea din plastic. Dracia chinezeasca de care zice 300 i-am luat si l-a super distrat o vreme.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
claudinna spune:
neata!
multumim de
, iepurile!!
si eu beau cafea, acum destul de multa. in sarcina n-am baut deloc! deci as putea si fara, insa imi face placere sa beau![]()
sper sa sutneti bine azi!
Ada, cum te mai simti??
Laura, bine ati revenit!!
Ange, frumoase carucioarele, sa le stapaneasca sanatoasa!!!!
vad ca aici e soare, cred ca mergem la balaceala![]()
o sa va pun niste filmulete cu R, poate va era dor de el![]()
claudinna spune:
i-am luat si eu lui R bicicleta fara pedale...e o nebunie!! alearga cu ea toata curtea si a gasit el un loc unde e usor in panta...zona care se termina intr-un perete al casei: "Ava cu vitezaaaaaaa!" isi face vant, ridica picioarele si zdup in casa!! m-am gandit sa-i cumpar o casca de protectie
si pana procur casca, bicicleta am ascuns-o bine!!!
claudinna spune:
Ursul doarme si viseaza
Cantecul caprei si pisicuta
Du-ma acasa, mai tramvai
sper sa se inteleaga ceva