INSEMINARE 68

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna fetelor. multumesc celor care se gandesc la familia mea numeroasaazi ne-am intors din concediu,maine la munca. am ceva teama ptr prima zi de servici,m-am obisnuit cu alt fel de program, somn la 13,leneveala..dar drept recompensa dupa ce va treb sa trec prin acest mic "calvar" e ca dupa-amiaza am o noua intalnire la eco cu bebicii..va pup, ne mai auzim maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

crisstal_18 iti doresc sa va mobilizati cat de repede si sa ne povestesti cat de curand cat de impresionata ai fost cand i-ai vazut inimioara
pentru ca o sa se intample asta! in mod sigur!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna fetelor. multumesc celor care se gandesc la familia mea numeroasaazi ne-am intors din concediu,maine la munca. am ceva teama ptr prima zi de servici,m-am obisnuit cu alt fel de program, somn la 13,leneveala..dar drept recompensa dupa ce va treb sa trec prin acest mic "calvar" e ca dupa-amiaza am o noua intalnire la eco cu bebicii..va pup, ne mai auzim maine

sa ai parte de o saptamana usoara! te asteptam cu vesti de la eco!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata.Am vazut la prima pagina, la aspirante noi pe
RUZU - Craiova, clinica HIT-MED, in pregatire IA saptamana viitoare. .As vrea sa iau si eu legatura cu ea.Stiti cumva cum?Am intrat la membri dar nu-mi apare nimeni cu acest nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

multumesc alla! am inceput o saptamana foarte interesanta.am murit de somn la servici,apoi in drum spre casa de la metrou imi tot venea sa vars, cautam cu privirea copacii, sa am unde sa ma retrag.mi se ridica pielea pe mine de greata,dar aveam lacrimi de fericire in coltul ochilor..cat mi-am dorit aceasta stare de rauam fost si la eco, dr. imi arata ca se misca unul, dar privirea mea a ramas tintita pe bataile cardiace, in rest nu ma interesa nimic..vechea mea fobie.pana acum suntem bine, cu totii,am primit si programare ptr bitest peste 3 saptamani..mi se pare inca ireal,si sper sa ajungem teferi si nevatamati pana acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Viss,FELICITARI draguta,super veste la dublu,lasa greturile ca sunt de bun augur
sa fiti sanatosi toti patru si sa ai o sarcina usoara si bebei sanatosi si la termen

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Pupicei pentru toate fetele
Sper ca va mai amintiti si de mine,nu prea am mai intrat pe la voi,dar v-am citit constant postarile

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Buna ziua!
Sunt si eu,ca si voi, o aspiranta la titlul de mamica. Incercam de 1 an sa facem un bb,dar fara nici un rezultat. Analizele mele sunt foarte bune, iar spermograma sotului variaza in functie de laborator. Oricum,cert e ca motilitatea spermatozoizilor este redusa.
Am facut in mai prima IA fara tratament,decat cu o singura injectie de Pregnyl cu 24 ore inainte de procedura.
Acum am vrut sa facem Fiv, dar Dr ne-a recomandat sa mai incercam o data IA, de data aceasta cu tratament cu Gonal f. Ce imi puteti spune de efectele negative ale acestui mrdicament? Pe mine ma cam sperie. Va rog,impartasiti-mi parerile voastre cu Gonal f.
Va multumesc si va doresc tuturor ceea ce imi doresc mie:un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Viss felicitari sa fie sanatosi bebicii si sa stea cuminti la mami in burtica

17+ cu Daria Maria
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oanamares

Buna ziua!
Sunt si eu,ca si voi, o aspiranta la titlul de mamica. Incercam de 1 an sa facem un bb,dar fara nici un rezultat. Analizele mele sunt foarte bune, iar spermograma sotului variaza in functie de laborator. Oricum,cert e ca motilitatea spermatozoizilor este redusa.
Am facut in mai prima IA fara tratament,decat cu o singura injectie de Pregnyl cu 24 ore inainte de procedura.
Acum am vrut sa facem Fiv, dar Dr ne-a recomandat sa mai incercam o data IA, de data aceasta cu tratament cu Gonal f. Ce imi puteti spune de efectele negative ale acestui mrdicament? Pe mine ma cam sperie. Va rog,impartasiti-mi parerile voastre cu Gonal f.
Va multumesc si va doresc tuturor ceea ce imi doresc mie:un bebe sanatos!

nu ai de ce sa te sperii nu stiu daca are efecte negative , eu personal am facut stimulare cu menopur si nu am avut nimic si oricum la FIV ai fi facut tratament de stimulare mai puternic decat la IA

17+ cu Daria Maria
bebe

Mergi la inceput