INSEMINARE 68
Raspunsuri - Pagina 7
crisstal_18 spune:
Multumesc dragutelor pentru incurajari
...mi-a mai trecut dezamagirea ,dar durerea ramane undeva intr-un colt al inimii si se tot strange acolo.... asteptand bucuria sa renasca din nou in sufletul meu
Anul asta vreau sa fiu 
crisstal
sensibila spune:
VISS – 

felicitariiiiiiiiii pt inimioareeeeeeeeee ! Sa bata din ce in ce mai tare cel putin 100 de ani de acum incolo ! Vacanta placuta si ai grija la raceli si la frig ! 

crisstal_18 – capul sus si trebuie sa o iei de la capat. In curand vom scoate majoretele si pt tine si bebicul; sau bebicii tai !
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
crissia spune:
buna fetelor!
nu am mai scris de mult dar v-am citit in tot acest timp, acum am intrat sa va mai incurajez si sa va dau inca o dovada ca se poate si ca pana la urma toate veti reusi.
In decembrie 2008 am trecut si eu prin experienta traumatizanta a pierderii unei sarcini. era prima ecografie asteptam cu emotie sa-mi vad bebelusul dar bucuria de a-l vedea a durat doar cateva secunde dupa care ecografistul ma anunta ca sarcina s-a oprit in evolutie.A urmat chiuretajul si recuperarea . dupa perioada de recuperare ne-am pus din nou pe treaba dar nimic lunile treceau si minunea nu se intampla consultatii,analize toate bune si totusi in fiecare luna o singura liniuta. La inceputul acestui an ne-am hotarat sa incercam si IA ,am facut trei luni la rand fara nici un rezultat.Am decis sa luam pauza pana in vara sa treaca perioada concediilor si dupa aceea sa incercam si cu FIV ,dar surpriza in luna mai au aparut cele 2 liniute mult asteptate. a urmat stresul analizelor (care multumesc lui Dumnezeu au iesit bine)si acum am intrat cu bine in sapt.16 si sper ca de acum incolo nu mai are ce sa se intample rau , asa ca nu va lasati.
Viss felicitari tu mai mult ca oricine meritai aceasta minune sa fie sanatosi si sa stea cumintei la mami in burtica 9 luni
15+ cu 
sensibila spune:
crissia - 

felicitariiiiiiiiii ! sarcina usoara si bebel sanatos !
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
viss spune:
fetelor, multumesc mult.stiu ca , in adancul sufletului ma incurajati, si va ganditi la mine sperand sa-mi fie bine,in sfarsit dupa extrauterina, avort, oprire in evolutie sa am si eu o sarcina normala..stiu ca faceti asta, si ma gandesc ca toate gandurile bune nu ma pot decat ajuta.simt ca este un fel de karma de grup
.si va multumesc!! va doresc la randul meu multa sanatate mamicilor cu bebici in brate,sa infrunte cat mai usor celelalte probleme - care apar pe masura ce copilasul creste, iar voua celorlalte..sa luptati mai departe, fizic, psihic, financiar..sa va certati cu lumea inconjuratoare, cu sotul, sa innebuniti doctorii, asistentele, prietenele.mi se pare uman si de bun simt sa-ti doresti in viata un loc de munca- nu neaparat o cariera, o casa, un sot, un copil.nu cerem masini de fite, vila la munte sau inele cu diamant.. dc suntem defavorizate ptr o bucatica, asta e, treb sa luptam sa intregim intregul, nu? va doresc razboi usor si scurt
pana atunci si eu sunt alaturi de voi,mai am asa multa mancare de peste de mancat..
viss spune:
fetelor, multumesc mult.stiu ca , in adancul sufletului ma incurajati, si va ganditi la mine sperand sa-mi fie bine,in sfarsit dupa extrauterina, avort, oprire in evolutie sa am si eu o sarcina normala..stiu ca faceti asta, si ma gandesc ca toate gandurile bune nu ma pot decat ajuta.simt ca este un fel de karma de grup
.si va multumesc!! va doresc la randul meu multa sanatate mamicilor cu bebici in brate,sa infrunte cat mai usor celelalte probleme - care apar pe masura ce copilasul creste, iar voua celorlalte..sa luptati mai departe, fizic, psihic, financiar..sa va certati cu lumea inconjuratoare, cu sotul, sa innebuniti doctorii, asistentele, prietenele.mi se pare uman si de bun simt sa-ti doresti in viata un loc de munca- nu neaparat o cariera, o casa, un sot, un copil.nu cerem masini de fite, vila la munte sau inele cu diamant.. dc suntem defavorizate ptr o bucatica, asta e, treb sa luptam sa intregim intregul, nu? va doresc razboi usor si scurt
pana atunci si eu sunt alaturi de voi,mai am asa multa mancare de peste de mancat..
deeva73 spune:
O zi buna fete dragi,
viss din suflet iti doresc cele bune, o sarcina fara probleme, nastere la termen, copii reusiti. Mi-o parut foarte rau de tine cand ai pierdut sarcina, stiu cum ii. Acum, slava Domnului ai parte de o mare si dubla surpriza. Sa fie intr-un ceas bun.
N-am mai intrat demult. Apar si eu in lista cu o IA ratata in ianuarie 2010. A urmat a doua la fel de ratata in luna mai. Astazi am transvaginala pentru a treia IA... care se va intampla miercuri. Ce sa va spun, nu prea am sperante de reusita, spermograma barbatului mei ii mai proasta ca in ianuarie. Insa eu merg miercuri sa incerc marea cu degetul... poate o fi calda si pentru noi de data asta. Macar pentru palmares si tot incerc IA
.
Va pup si sper sa am motive sa scriu mai des.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
alinutahu spune:
buna fetelor ...nu am intrat de mult timp pt ca am sunt in concediua in Ro dar am prins putina pauza si am intrat sa vad ce faceti voui...
in primul rand as vrea sa o felicit pe vissssssssssssss,ma bucur foarte tare ca ai reuasit si sper din suflet ca totul o sa fie bine stai calma si nu te stresa
eu sunt bine cresc in kg ,incepe sa se vada burtica si sunt suparata ca se termina concediul si de luni la munca
va pupacesc 

+9
alla76 spune:
crissia felicitari! sarcina usoara si la termen! esti deja in T2!!!
viss
felicitari pentru inimioarele hotarate! dubla recompensa!
sa-ti traiasca si iti aduca numai fericire!
deeva73 sa fie cu noroc a 3-a incercare! cine stie, poate poate. adevarul e ca se intampla de multe ori cand te astepti mai putin.
alinutahu pupici pe burtic 
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009