America (207)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pai Francesca va fi o ziarista/scriitoare care va scrie despre moda si va castiga bani multi, Nick va fi un ziarist/scriitor care va scrie despre vinuri si va castiga bani multi sau un degustator de vinuri care se va insura cu o fotomodel cu bani multi.

Aidan a ales un termometru, chei si un calculator de buzunar (parca).
Va fi medic, ii vor placea masinile si se va insura cu o contabila (sau invers?!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Miere :))

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Lia, am terminat azi programul, copiii au plecat acasa iar eu mai dau o tura de Romanika.

Ramona asa de una mica as mai veni si eu, eventual sa fie sotzu' in sabbatical iar eu sa ma culturalizez cel mai nasol mi s-ar parea la munca aici, ca de distractie nu ma plang.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Pai Francesca va fi o ziarista/scriitoare care va scrie despre moda si va castiga bani multi, Nick va fi un ziarist/scriitor care va scrie despre vinuri si va castiga bani multi sau un degustator de vinuri care se va insura cu o fotomodel cu bani multi.

Aidan a ales un termometru, chei si un calculator de buzunar (parca).
Va fi medic, ii vor placea masinile si se va insura cu o contabila (sau invers?!)

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

ai fost simpatica, ne-am amuzat cu totii, inclusiv Nick caruia ii place sa ne imite cand radem in hohote.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buflea, Pumba si cine mai e interesat, sunteti pe faza? PROJECT RUNWAY season 8 a inceput!

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

la voi la chestia asta cu alesul se interpreteaza ca al treilea obiect e ce va fi sotul/sotia? eu stiam ca pur si simplu e legat de destinul lor si atat ..
Andra a ales cardul, termometrul si cartea.. desi initial pusese mana pe carte, dar s-a emotionat ..

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

New Mami - ehhheee, eu in locul tau as pleca imediat. Viata de expat in Shanghai este frumoasa. Anul trecut, ne-am imprietenit in concediu in Thailanda cu o familie ( el) lucra la BMW Shanghai....si erau foarte happy si multumiti. Problema acolo este ca nu puteti sa conduceti, si veti fi dependeti de taxi, insa strainii stau grupati in cartiere moderne, cu piscina, cu scoala, cu tot ce trebuie. Noi am avut de ales intre Shanghai si Houston....si am ales gresit, dar reparam noi greseala intr-o zi.
Nu pot sa mai scriu acum...ca am musafiri...avem in vizita un coleg de-al Luanei din korea ( ei texani,si sunt acum in vacanta aici )...vor dormi la noi cateva zile....Ce dragoste pe copii..
Cami - te pup....sa stii ca nu stiu cum sa te sun..am mai incercat..si nu merge...probabil...este telefonul setat sa nu pot suna in alt stat. Alta explicatie nu am...doar in houston pot suna.

Revin.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Virgi, imi pare rau ca va e asa greu!!!....Si eu visez sa ma intorc in UK intr-o zi

Noi mai avem o sapt pana vine David si deja nu mai putem.......Nu cred ca o sa il mai trimit mai mult de 2-3 sapt....pt ca ne e dor de el de murim...si lui i s-a cam facut dor...!!!!!
Au fost la munte, in Delta in Bucuresti....cu prieteni...cu rude....a facut multe in vara asta ....dar e greu fara copil!!!!!
David a invatat sa citeasca in romaneste fluent....Si am o poveste amuzanta...A fost cu unchiu' la un parc acvatic (doar ei doi) si dupa ce saracul (are 60 de ani) l-a urcat pe tobogane 4 etaje si apoi el cobora tot pe scari sa il astepte jos....i-a spus ca nu mai poate...sa urce singur si se vad jos la baza toboganului...la care David i-a replicat "nu vezi ca scrie acolo - nu lasati copiii nesupravegheati???"....Asa ca unchiu' si-a lasat actele in vestiar si s-a dat pe toate toboganele cu nepotu' si s-a distrat de minune...cica era cel mai batran de pe acolo...hahaha!!!!! Si imi spunea "de unde stie David sa citeasca in romaneste ca uite ce mi-a facut!!!!???" hahaha!!!!! Mi-a spus Buni ca a invatat pur si simplu singur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Saracul unchiul, l a forjat nitel!!! Bravo lui David! si drum bun inapoi! ar trebui sa i mai dai tu dupa ce vine de citit in romana sa nu uite ca i pacat, daca tot a inceput sa citeasca :)

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Corina, cred ca o sa ii dea Buni....ca doar e profesoara de romana...si dupa peste 35 de ani de predat...acu' la pensie i-o fi dor

Mergi la inceput