America (207)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Multumesc Andreea si Lia!!!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Virgi imi pare rau ca nu te-ai acomodat si te inteleg perfect. Prima data cand am venit aici mi-a placut sa zicem asa vreo 3 zile. Apoi am realizat de fapt unde sunt si ca nu ma mai pot intoarce acasa. Probabil ca trecuse oboseala. Asa ca vreun an am tot plans dupa tara si dupa tot. daca vb cu cineva acasa plangeam. A fost nasol. Si eu tot asa ziceam ca de sot e mai usor ca el e la servici si nu-i acasa ca mine. Ieseam pe strada si nu era nimeni si nu eram obisnuita. Dar sa sti ca daca ai masina altfel e. Eu nici carnet si nici masina nu aveam. Dar dupa aia s-a schimbat treaba. Incet am inceput sa ma deplasez in parcuri cu copilu, la cumparaturi singura si asa incet incet s-au schimbat toate, in bine. Si mai ajuta mult si daca iti faci prieteni. Nu sunt mamici romance prin zona cu care sa te intalnesti ziua? Te-ar ajuta sa socializezi si nu neaparat cu romani. Zic si eu. Multa putere iti doresc si o sa vezi ca o sa fie bine si 2 ani o sa treaca foarte repede.

Ramona o sa-i dau benadryl neaparat. Multumesc mult de sfaturi.

Corina o sa incerc si eu cum mi-ai explicat la piscina. Dar cand ai bagat-o cu gurita a inchis gurita? Ca a mea sta numai cu gura deschisa in apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Virgi,
Te inteleg perfect! de 4 ani de cind sint aici tot o neadaptata am ramas! nu ma pot obisnui si pace! chit ca eu stau intr-o zona populata si unde pot merge cit de cit pe jos daca as fi stat intr-o zona izolata cred ca inebuneam de tot!daca nu ar fi fost copii as fi facut cale-ntoarsa in europa de muuuullltt si acuma as pleca dar nu-mi da copii sa plec cu ei si eu fara ei nu pot. Bine eu am si alte probleme, daca as fi nimerit intr-o familie buna cu barbat bun poate ca imi era bine stiu eu...
dar in orasele mari este diferit cel putin asa am impresia ca mult mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sorry Corina! De obicei intru pe aici si citesc, abia apoi merg pe linkurile cu poze. Apoi pina intru data viitoare uit ca n-am zis nimic.

Virgi, nu renunta atit de usor. Inteleg ca diferenta-i colosala, apoi daca ai avut alte asteptari iar e nasol. Eu m-am adaptat bine ca n-am avut nici un fel de asteptari. Acum insa sufar din cauza alergiilor si as lua-o din nou din loc.
Cred ca te poti muta mai aproape de buricul tirgului fara probleme. De obicei la nivel de scoala elementara cam gasesti o scoala buna in mai toate zonele. Daca tot nu planuiti sa ramineti pe termen lung atunci asta ar fi varianta cea mai buna.
Nu stiu cum e Woodlands asta, dar ma mir ca-i atit de pustiu! Noi tot in suburbii sintem, dar mereu e lume pe strada. Vad ca-s tare sportivi, ies la jogging (chiar si in amiaza mare cind e suta de grade), cu biciclete si mi se pare ca toata lumea are ciine pe care-l scot la plimbare. In parc rareori se intimpla sa mergem si sa nu fie copii. Nu v-am zis ca alaltaieri Alexandru a intrat in hora cu niste indieni si-a jucat cricket cu ei.
Noi ne-am mutat de la NY, nici nu conduceam masina cind am venit aici. Am cautat pina cind am gasit un loc sa vem aproape scoala (mergem pe jos), este Recreation Center si parc linga casa, o multime de magazine, biblioteca si alte citeva parcuri.
Nu da vina pe tot Houston-ul, cred ca ati nimerit intr-un loc mai retras. Mergeti si explorati zone noi, poate gasesti ceva potrivit. In orice caz, nu te lasa prada disperarii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

Francesca,la multi ani papusa mica!corina sa te bucuri de fete,ai cu ce

la mine au venit ai mei si ii duc peste tot,ii duc la plimbare ,ei se minuneaza de tot ce vad(e prima data in america)nici nu-mi vine a crede ca-i am langa mine.

ciuf - concediu placut! sunteti o familie frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Pumba ! ce bine ca sunt ai tai la tine!

Ramona ! recreation center sunt o minunatie; se fac o gramada de chestii pe bani ata de putini...

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Asa-i Corina! De aia tot am lasat pina acum o mica avere la ei, ca i-am inscris pe copii la atitea cursuri... Asta al nostru este nou, modern si aproape de casa. Cel putin pe Alexandru il trec doar strada (sigur ca el zice ca nu-i nevoie si are dreptate) si apoi il astept sa-l trec iar cind e gata.
Funny thing ca la NY eram tot asa aproape, dar de YMCA. Astia sint considerabil mai scumpi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Fetelor, va multumesc ca ati impartasit cu mine experienta voastra si ma bucur sa aud ca nu sunt singura care nu s-a adaptat aici, chiar ma gandeam ca doar eu sunt problema. Insa un lucru mi-e clar, nu stiu sa traiesc intr-un astfel de loc, asa cum ati spus si voi, un oras mare m-ar readuce la viata, sau macar un loc unde sa pot iesi si sa vad oameni si sa nu fiu nevoita sa stau numai in masina. Am si permis si masina, dar ies doar la un mall pentru cele necesare si sa aduc copilul de la gradinita. Pentru orice alta destinatie, trebuie sa conduc distante mari, iar copilul innebuneste in masina si asta ma termina. Ne-am cumparat biciclete din prima zi cand am venit aici, si mi-am atasat si un trailer pentru copil...Iesim seara, dar linistea din padurea asta ma termina. Mi-am facut card si am acces cu el la cele 13 piscine din woodlands, insa la toate am de condus cateva mile. Aceste piscine sunt deschise dupa-amiaza ( inclusiv in weekend), intre 2 si 5 soarele este foarte puternic, iar majoritatea se inchid la 6....un program total nepotrivit.
Romani aici in woodlands nu am intlalnit, exista un grup de romani, care stau foarte departe de noi...exista chiar si o scoala de weekend pentru romani, unde am fost si ne-a placut, insa pana acolo sunt cam 50-60 mile.....foarte dificil sa ajungeme si in weekend, dar va trebui sa ne organizam si sa mai mergem. Am incercat sa ne adaptam cu toate mijloacele la stilul asta de viata..si nu e de noi....nu suntem fericiti sa spun asa...nu este ceea ce ne dorim...
Dar..fac eforturi mari sa nu cad mai rau decat sunt...si tot ce stim este ca trebuie sa ne mutam....dar pana atunci......
Cu restul lumii, desi eu sunt o persoana foarte sociabila, n-am reusit si recunoasc ca n-am facut niciun efort sa ma apropii mai mult, asta ca deocamdata eu nu sunt ok. Daca as vrea, as putea sa-mi fac o viata sociala, insa nu pot deocamdata sau mai bine spus nu simt, din cauza mediului din jur.
Copilul in schimb este ok. Chiar daca mai plange dupa korea uneori...este sociabila, vorbeste engleza foarte bine, iar in relatiile cu ceilalti copii, cand ii gaseste este ok. De gradi eu sunt nemultumita, ei ii place...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Virgi, e greu cu adaptarea, sunt doua stiluri diferite, de fapt doua culture diferite. Daca in Asia va place mult mai mult, va doresc sa reusiti sa va mutati inapoi, dar intre timp incearca sa nu ajungi in depresie si mai rau. Cea mica merge la daycare, sotul la serviciu. In timpul asta eu m-as duce sa vad alte cartiere, majoritatea copiilor sunt acum in vacanta si pe afara la joaca. M-as duce sa vad alte comunitati … sunt sigura ca vei gasi ceva mai sociabil si nu musai in inima orasului. Si noi locuim intr-un cartier mai la tara, dar la noi dupamasa e superrrrrrr, copii afara, se joaca impreuna, ne dam cu bikes prin cartier, cu role, la noi masinile care intra in subdiviziune sunt cele care trebuie sa faca slalom ca e multa lume pe drum. Vecinii sunt prietenosi, se opresc vorbesc cu tine.
Chiar daca sunt numai 2 ani in care veti locui aici, incearca sa faci cumva sa fie 2 ani cat mai placuti. Mutati-va din zona in care sunteti, sunt sigura ca vei gasi ceva mai placut.

Ciuf, vacanta placuta sunt sigura ca copii vor fi foarte incantati. De fapt nu numai copii ci si voi, cel putin mie imi plac toate distractiile de genul asta, sotul nu prea gusta… dar eu cred ca inca sunt inca un copil, in sufletul meu . By the way nu ma luati cu voi ???
Ptr. drum, la noi ajuta tare mult Ds-ul , iPod-ul , DVD player-ul, BrainQuest, mai are niste carti de la leapfrog cu pen care citeste singur si isi pune castile, atunci isi vede de treaba lui si noi putem asculta ce vrem, carnetelul de scris … alte jucarii le car degeaba, nu prea il pasioneaza in masina.
V-am admirat pozele, Doamne ce frumoasi copii ai , cea mica ti se frange inima numai iutandu-te la ea. Tu arati super, nota 10! Si toata stima.
M-am mobilizat si eu si macar de 2 ori pe saptamana cat e Patrick la innot , in timpul ala eu merg la sala. E un inceput...

OanaC, ma bucur ca mai aflu despre voi… vezi ca mi-am facut si eu cont pe facebook, poate ma adaugi la prieteni .. ca sa apuc sa vad si eu fetele frumoase.

Pumba , iti inteleg fericirea … si eu ii am pe ai mei aici si Doamne bine mai este, sunt o mare doamna, nu fac nimic si ne bucuram impreuna de vara si de timpul impreuna Cel putin piciul meu mic e legat de grandpa … saracul nici la buda nu scapa pana nu-I da raportul unde se duce. Dar se si joaca cu el, se pune pe mintea lui, desi are déjà 72 de ani e un om f. energic si vioi, se joaca de-a piratii prin playground – sus- jos, in pool, si cate alte minuni. E tare bine, bucura-te de sederea lor la maxim .

Ieri am fost tare grumpy for no reason. Chiar si sefu m-o intrebat ce-i cu mine ... si l-am avertizat ca nu-s in toane bune ... asa ca s-o carat iute din birou de la mine
Mi-am revenit dupa ce am ajuns acasa, dupa ce a picat si cireasa de pe tort caci am ajuns la YMCA ptr. swimming si coach n-a venit si ea a lasat mesaj la YMCA sa sune pe toata lumea, iar aia au uitat sa ne sune ... Patrick n-a vrut sa stea la bazin, iar atunci s-a dus pe apa sambetei exercitiul la sala ... mancasem destul de bine in ideea ca burn-uiesc niste calories :)
Asta este, m-am calmat iar apoi am fost OK, copilul a fost f. intelegator toata seara. am venit acasa am facut bazine la noi in pool, apoi eu cu bike si el cu quad-ul prin cartier. Ne-am jucat vre-o doua jocuri de Wii, am citit si nani.
In schimb azi sunt tot un zambet, ca mi-am luat o rochie noua de care sunt f. incantata si de cum am ajuns la serviciu sunt numai laudata ce bine-mi sta ... deh ma simtesc bine, n-am mai fost asa admirata de ani buni. Isi dau coate daca am cumva vre-un interview si nu le spun Ma intreaba lumea daca am slabit ... nu am slabit la kg, batele-ar vina ca nu se duc, dar ce cred eu ca s-a mai tasat grasimea de cand merg la sala ..
Uite asta-i rochia:
http://www.younkers.com/product/women/dresses+%26+social+occasion/daytime/s.l.+fashions+floral-print+chiffon+tiered+dress+-+mauve.do
mie imi vine pana la genunchi, tipa din poza cred ca-i f. inalta si f. slaba … iar eu exact invers mai mult lata decat inalta . E misto ca are layers si ascunde toate partile nedorite .

Vinery plecam pe Lake Michigan 2 zile si apoi spre Chicago, ne intoarcem miercuri. Facem o mica escapada.

Mai stie cineva de Carmen? A plecat in tara? Cum i-au iesit analizele?

Am mai pus si noi poze noi pe site:
http://www.dropshots.com/newmami2005
Cine n-are parola, o trimit pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Wow NewMami dar faceti pzoe in fiecare zi
Ai un baietel tare frumos!

Mergi la inceput