Puiuti de Randunici 2008 (433)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

V-ati culcat? Ca eu astept imi astept fata si jumatatea sa vina de la mare...iai astept
Sunteti grozave , e adevarata rau aia cu "mai dulce e-mpacarea"
Zoze sa tii cracii stransi pe drum si omu' sa nu dea in gropi (la propriu,da?) Eu mi-am pregatit tol festiv , ca doar o data vine regina Maria in capitala prima data,nu? Eu nu-ti doresc sa ramai , dar daca se va intampla asta si o sa-ti vajaie urechile, sa stii ca sunt pe-aproape
Mai, ca uitasem de Delphin, si mie mi s-a facut pielea de gaina cand am citit povestile meningitei africane , brrr. Eu imi imaginam asa, un fel de Mash Bine ca s-a terminat cu bine si va intoarceti in civilizatie! Dar oare ce urmeaza, macar esti sigura ca veti avea o pauza? Ofof!
Olga da ciupilica "plasa de noapte" era caciulita neagra Si ca mi-am adus aminte, a mai fost o faza f distractiva ...Zice inainte de culcare "vedeti sa nu va speriati maine daca ma gasiti dormind in fund pe fotoliul din sufragerie, ca eu asa m-am invatat de la o vreme, dorm cateva ore in pat si restul in fund "
Succes cu hemoglobinizarea
Gecko azi , daca am fost doar eu cu mandrul meu, ne-am dragalit mult la culcare si iar mi-am amintit de citatele alea...as vrea sa-i respir aerul si sa "ma umplu" de el luna asta, inainte sa incep serviciul
Tuchi draga, eu iti doresc din suflet ca ziua de maine sa-ti poarte noroc, sa-ti aduci aminte de ea si peste 10-20-30-40 de ani cu drag, sa fie toate asa cum ti-ai dorit si mai presus de toate sa-ti fie perechea un tata extraordinar si-un sot cum altul nu-i!
Naty daca poti sa crezi, imi amintesc exact cu ce erai imbracata si mai ales gluma aceea grozava cu "ti-am luat nr de pe tricou" Cred ca saracul dupa ce ti-a luat nr a avut parte de cea mai lunga vacanta dintre etape
Blanka lasa salivarea si zi-mi daca nu cumva chiar tu ziceai ca mergi la Budva? Cum, cand, unde mai exact?
Luny boala grea asta cu somnul, pacat ca ati ratat iesirea. Las' ca face si ea un bebe maine poimaine si vede ea somn
Claudia ai dreptate, e acasa, e sanatoasa...ce mai tura vura! Tocmai d-aia sunt nervoasa, ca nu reusesc sa pun punctul pe i, ma pierd printre oale si ma stresez aiurea. Super mama sunt toate mamele, iar pentru cand va creste galusca mare iaca , ai antrenor bun si modest Ia de-aci o chioftea si gata, sa nu mai poftesti!
Deocamdata atat, mai caut oferte pt vacanta! Nu stiti voi de ce sunt Tenerifele asa departe ?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vorbe nu am, dar am filmulete si poze. Pe mail. Enjoy!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

zoze sa stapanesti sanatoasa laptocul si sa fi cumintica pana marti, cand asteptam vesti si mai bune...

simo ai grija de tine si de Siluan...abia astept sa te intorci cu vesti bune...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Vorbe nu am, dar am filmulete si poze. Pe mail. Enjoy!

Ha, ce ne-am smecherit Am inteles sefa,sa traiti!
Imi amintesc de biata Simo , cand incerca sa ne convinga ca nu e treaba buna asta cu pozele pe net,si punea doar cateva pe mail...toata lumea o bombanea si rar deschideam vreuna mailul...na , ca ne-a ajuns
Desi , eu inca refuz sa cred ca traim intr-o lume atat de nebuna! Si cu cat drag as strange de gat un psihopat d-ala

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Pedofilii ca pedofilii, eu cu piticii de pe creier ma lupt acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

No,voi n-o luati chiar de buna! Eu m-am pregatit cu zahar/glucoza,pentru cafeaua lui Nati,iar ea cu oxitocina pt.ceaiul meu!

In alta ordine de idei,nu stiu cat de bucuroase sunteti voi de reintoarcerea mea pe craca,da' io-s in al!M-am agatat bine si nu-mi mai dau drumul-nu vreau sa raman in Bucuresti,dar de-oi ramane,macar stiu ca nu mor de foame-apelez cu incredere la frigiderul Mimonixei

Mi-am dat kilometrajul peste cap azi..Nu mai pot

Va apasat!! Tare bine e sa fii acasa!!
Noapte buna!!

Mergi la inceput

Zoze, ai grija, nu tine laptopul pe burta!! Te pup si eu apasat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

woaw sunt prima si va dau cafea
nu gasesc emoticonul cu cafea
odata am vrut si eu sa fac treaba asta

Tuchi casa de piatra,multa fericire si tot binele din lume!
Mimo la Budva mergem din 22 aug la Slovenska Plaza
veniti si voi?

la noi a plouat si e asa de bine ca s-a mai racorit un pic
pusici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Tuchi, zi de poveste astazi!!! Mai pe la pranz cred ca putem incepe sa iti uram si "Casa de piatra" !!!! Vita de mine vroia ploaie astazi, ca sa gatesc pe racoare, cand trebuie sa fie frumooooos, ca astazi Tuchi devine mare doamna!!!

Mimo, fetelor, pernite de labute de Sof-checked-LOZ, sub ochisori-checked-LOZ Aia cu sucul de struguri e geniala, abia astept sa ma hemoglobinizez eu Mimo, nu-i departe Tenerife, ajunge repede cu avionul

Si din ale Sofiei, care e in perioada hipercorectitudinii gramaticale: 'am baiat tot'- in loc de 'am baut tot', 'am facat...'-in loc de 'am facut', 'a ploaiat' in loc de 'a plouat' ...ce nu poate chip sa zica si lesinam sunt asa: papagal-zice pacagal, prosop-pofop, laptic-latic ( dupa latic sunt efectiv lesinata!!! ), servetel-vesel ( e sasaita..), locomotiva-mocotiva. Trebuie sa o filmez, sa radeti, e criminala! E dulcica rau cand ma trezesc ca imi spune "bine, mami, daca zisi tu.." , sau cand ii convine ceva, mai zice "g'ozaaaaav" ( de pe la desene, cred..)

Sunt prin zona, imi beau cafeluta! Si ma duc sa caut pozele Nicoletei. Noi nu am mai facut de ceva vreme, am unele din parc de saptamana trecuta cand am ramas fara baterie ( supriza pentru Vali )

Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput