Puiuti de Randunici 2008 (433)
Raspunsuri - Pagina 8
Nicoleta spune:
Zozeee, ma bucur mult sa te revad vesela pe crenguta!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
blankar spune:
seara buna!
mi-a placut foarte mult ce a scris Gecko dar din pacate fac si eu multe
greseli cu Eric,din lipsa de rabdare uneori
am prea mari asteptari de la el,nici nu ma mir ca e gelos,numai ca de multe ori se aduna si se revarsa surplusul
Delphinas eu de medicamentul ala nu am auzit
Zoze ma bucur ca te vad
!
Mimo m-ai omorat cu arsenalul de mancaruri,si cum nici nu-s pofticioasa
Olgutzika spune:
Zoze,
! sa stapanesti sanatoasa jucaria!!!
Fetelor, saru'mana tuturor pentru explicatii si sfaturi, sunt super utile
. Mimo, maine testez si raportez!
Am fost la tara, sunt arsa de soare cu urma de maieu, zici ca am fost la sapat, ca nu m-a dat si pe mine sotul meu cu crema pe spate...am copt 8 kg de vinete, am cules fasole verde, asa ca maine am de treaba. Sper sa ploua, asa cum mi-a promis mie Accuweather ![]()
Delphin, m-au trecut fiori cu punctia...bine ca ati scapat, bine ca plecati acasa!
Gecko, exact despre postarile respective ii povesteam lui Radu in masina pe drumul de intoarcere de la tara. Ideea ca cadoul l-a naucit, nu s-ar fi gandit in veci la asa ceva...in rest, super-fain a scris, mi-a mers la inima cand am citit-o! Iar cu chilotii...eu l-as lasa pe Patrick o vreme in pace, nu stiu cat de ready e el sa renunte la ei cata vreme il vede pe frac'su cat de relaxat e inchilotat. Zic...
Tuchi, sa ai o zi de vis maine!!!!
Olga
23+ cu Alexandru
si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
natynic spune:
Moaaama, MH, esti divina, mi-ai facut o pofta...mai ales de crema de branza

Zoze, bun venit lactocului!
(vazusi??). Ei, iata ca ai vazut si tu de ce de cate ori exista pe crenguta o mare problema insistam pe langa toate fetele sa dea, sa dea sms-uri...ok, nu telefoane ca astea pot deranja, dar sms-uri de incurajare si sprijin oricate. Eu am simtit, inaintea voastra a tuturor, cat bine pot face aceste mesaje. Eu am fost prima care a beneficiat, si asta la initiativa lui Zoze
, de rugaciunile voastre colective la ore fixe care au facut minuni cu mine si fetita mea puternica.
...cat despre restul Zozelina, ai zis-o cat se poate de simplu si de adevarat in 3 cuvinte: "fara resentimente, natural". Asta-s eu aia adevarata si cand om sta de taine la o cafeluta calda si aromata, ca sa ma privesti si-n ochi, sper ca vor trece ale trecutului rele cu toatele...
Tu ai grija de palat si regina lui, lactocul sa te insoteasca dar NUMAI la pat pana marti, ok?
Acuma, ca Zoze e mai bine si pana la plecarea lui Simo, ramane ca maine sa fim toate cu gandul la ploiesteanca noastra draga care si-a gasit sufletul-pereche!

Ce emotii am...Imi amintesc ca la propria mea nunta deja eram parte din crenguta, ca voi mi-ati tinut pumnii si mi-ati urat, ca ati asteptat cu nerabdare sa va pun pozele...Cat timp a trecut deja si cate am impartasit impreuna!
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
Nicoleta spune:
Tuchi, cred ca abia astepti ziua de maine! Casa de piatra!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Olgutzika spune:
Mimo, caciulita neagra era aia de plasa?
Blanka, uite
, ca nu ne-am mai "conversat" de mult! Saru'mana pentru sfaturi!
Olga
23+ cu Alexandru
si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
daciana.t spune:
mimo, fi si tu un pic darnica si ai mila de sufletul meu...
dau o tura pe la tine si te ajut sa dovedesti frigiderul ala
...mai una peste alta e acasa, e langa tine, ai vazut-o: e bine, e frumoasa, normal e independenta si
fie cu tine in independenta ei. esti o super-extra mama, eu una mi-as fi dorit sa am o mama ca tine
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+16 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delphin Ai mei nu sunt cu dulciurile neam, am oua Kinder in frigo din aprilie de cand am fost la shopping, manca cred unul pe luna. Si la frigo cu dulciur e liber service, niciodata nu am restrictionat. |
oauu...

e bine ca ai asa copii...a mea daca ar avea dulciuri pe mana numa alea ar manca 
despre noi? nik nou sub soare,,,azi sotul a stat in glet pana in gat sa termine sufra si inca nu a reusit mai are unele retusuri, ma rog la d-zeu maine sa reusesc sa dau amorsa si prima culoare...
Daci a inceput sa se dezbrace singura inclusiv de bluze...e mortala, vrea sa se schimbe de 4x pe zi. astept sa invete sa se si imbrace..nu de alta dar e mai important imbracatul decat dezbracatul. dupa cate poze de la mare a vazut ma trezesc cu ea goala prin casa ( isi da jos tot, inclusiv chiloti) si zice: "mami, veau a mare al apa multe si nisip"
no, dai si explica-i copchilului ca mai are de astepta un pic pana ajugem la mare.. si parca acolo vad miorlaituri si tipete ca nu vrea in apa 
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+16 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica