Puiuti de Randunici 2008 (433)
Raspunsuri - Pagina 12
gudinde spune:
Naty
Olga Sofulici e mortala.
Ramo cum mai esti?
Clau sunt si eu interesata de filmulete.
daciana.t spune:
zoze, culoarea caruciorului, probabil in august o voi afla...am programare in 2 august si sper sa am si banuti sa imi vad bebele..pana atunci misca, il simt, deci e bine si ma
la D-zeu sa fie bine si sanatos
gudinde, ma miscat teribil poezioara ta...pur si simplu mi-ai dat pe ziua de azi motiv sa continui sa lupt, sa continui sa caut solutii la toate problemele care ma impresoara( suntem sanatosi, multumim lui D-zeu insa finaintele astea nu stiu cum sa le mai dovedesc, o veni si soarele pe strada mea..) desi stiu ca e destinata altei persoane. ![]()
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+18 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Nicoleta spune:
Salut.
In mail eu am trimis linkurile, nu am atasat nimic
.
Am vazut-o pe Soph cu spatele gol! 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
gudinde spune:
daciana.t ma bucur mult ca ti-a placut poezia, dar toate meritele le are sursa inspiratiei mele.
Fetelor din ciclul Romania, simply surprising:
- daca n-ai tumora endocrina, ci alta problema de natura endocrinologica, nu mai beneficiezi de compensate. Uite asa am lasat eu 5 milioane la farmacie 

- credeati ca s-a inchis Zone Arena ... fetelor, in viata nimic nu se pierde totul se transforma. Cine credeti ca-s noii mei vecini? Eiii, sa nu va fierb prea mult: s-a instalat un circ!
daciana.t spune:
circ?
mai nici nu stiu cum e mai bine...

mda romania pitoreasca 
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+18 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
clauclau spune:
Nicoleta, am vazut pozele, mi se pare ca ai slabit mult, asa este?
Arati foarte bine, rectific, toti aratati bine.

Oooo Gudinde, scapi de una, dai de alta! Asta e Romanik!
Si mie mi-a placut poezia, iti admir talentul. Cu filmele, treaba sta asa...la firma avem printre altele si desfacere de dvd-uri, deci iau cu imprumut ( cateva zile pana le vad ) si apoi le returnez. Este un avantaj al angajatilor. Daca vrei discutam , imi spui ce doresti sa vizionezi si vedem cum facem.

Claudia, trebuie sa iasa soarele si pe strada ta, normal. Pana la urma o sa treaca gaura asta neagra si poate ne-om reveni economic, se resimte peste tot....Fir-ar ea de criza!

mihutza11 spune:
Tuchi CASA DE PIATRA!!! si sa ai parte de fericire!

Simo, ELa, Remaliss 
sa fie bine cu voi si copilasii!! ma gandesc mereu la voi!
am vazut si pozici cu copilasi frumosi.. m-am bucurat sa le revad pe Ali, Delphin si Dana!
si restul! ma duc la treburi!
Mica dansatoare
Olgutzika spune:
Casa de piatra, Cata! Sa fiti fericiti si sanatosi o mie de ani!!!
Hainutele sexi sunt cadou de ziua Sofiei de la Valen
. Nu-s reprezentative pozicile pentru mutra ei, era destul de necajita ca sunt facute chiar in seara zilei in care ne-am externat...intr-una are un ditamai nasul
, in toate e ciufulita, dar...asta am avut, asta v-am aratat
.
Sunt rupta de oboseala, am gatit, am facut curat, am calcat...azi, duminica.
Va pup, vrea iaurt...
Olga
23+ cu Alexandru
si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
delphin spune:
ANDREEA Magnifique! Un regal! 

Drum bun SIMO si D-ZEU SA VA AIBA IN PAZA! Sa reveniti cu vesti super!
Numai ganduri pozitive catre voi!
TUCHITA, sper ca ati petrecut pe cinste! Abia astept poze!
Stolul!
mihatp spune:
tuchi
, o viata minunata in noua ta familie!!! plina de iubire si intelegere, cu un PARTENER adevarat langa tine... perechea ta!!!
simo
(ca nu stiu daca apuc sa mai intru), drum bun sa aveti, cu folos, sa va intoarceti optimisti, cu vesti despre tratament si nu operatie. noi suntem alaturi de voi oriunde ar duce viata.![]()
zoze, te pot suna maine?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008