Puiuti de Randunici 2008 (433)
Raspunsuri - Pagina 11
remaliss spune:
Va multumesc tuturor pentru incurajari, pentru gandurile bune si pentru rugaciunea inaltata la ceruri. Sper din tot sufletul ca brida sa se rupa, sa dispara in vreun fel sau altul, iar daca nu dispare pana la nastere, sa nu puna in pericol dezvoltarea bebelului. Nu stiu de ce trebuie sa mai trec si prin asta, era destul de greu si fara problema cu brida, aveam si inca mai am dureri cauzate presarii sarcinii pe un nerv.
Am facut si o alta ecografie, in speranta ca brida nu e brida, dar s-a confirmat inca o data. Sectioneaza din intregul sac unde e copilul, o parte nu prea mare, iar copilul loveste in membrana asta, dar deocamdata nu e periculos, asa mi s-a spus. Important e sa nu devina fibroasa, ci sa ramana elastica.
Tuchi, felicitari pentru noul inceput!! CASA DE PIATRA!! Ma bucur ca ti-ai gasit linistea alaturi de un om care te iubeste si te respecta!
Da, Naty, cica nu se poate interveni in cazul meu, asa cum ai banuit.
Simo, sa dea Dumnezeu sa nu fie nevoie de transplant pentru Micul crengutei. Multa putere iti doresc sa poti trece peste aceste incercari! Sper sa vii cu vesti bune de la nemti!
Va pup si va multumesc inca o data pentru gandurile bune si sustinere!!
daciana.t spune:
remaliss,
lasa ca dovediti voi si brida aia, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos...te astept cu vesti bune cat de curand se poate
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te înaltii cu adevarat nu când urci, ci când privesti drumul parcurs.
Claudia
+18 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
remaliss spune:
Multumesc Claudia, sper sa fie bine pana la capat!Tie iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!!
Uite, la mine nici startul sarcinii nu a fost unul incurajator! In primele saptamani am avut o hemoragie care parea ca nu vrea sa se opreasca, m-a tinut asa 2 saptamani, foloseam tampoane ca la cm, atat de abundenta era hemoragia. Eram contracronometru cu inceperea unui tratament injectabil cu progesteron. Crezi ca am gasit progesteron injectabil in Romania? Nu, fiolele le-a avut o cunostinta din Italia.Dupa administrarea tratamentului hemoragia s-a oprit, dar am avut alt soc: ritmul cardiac al bebelui nu era bun, era prea lent.Am crezut ca lesin, am scapat de o problema, iar alta ii ia locul. DE CE?????? Alte investigatii, vizite dese la medic, iar intr-un final ritmul cardiac si-a revenit! Nu mai doream sa-mi pierd inca un pui, nu mai doream!!!Acum, problema cu brida...Ce mai urmeaza? Sper ca nimic!!
Nu vreau decat sa pot duce sarcina pana la capat, iar copilul sa fie sanatos.In rest, rabd cat trebuie!!
Imi era si teama sa intru la voi, sa va scriu, convinsa fiind ca ma veti intreba cum sunt si cum e bebe.Ce puteam raspunde? Ma cuprindea panica, disperarea ca sunt neputincioasa in fata unei astfel de situatii.
clauclau spune:
Remaliss, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine , sa ramana tot ghinionul si necazul in urma si sa nasti un bebe sanatos si frumos
. Imi pare rau ca treci prin astfel de momente, suntem alaturi de tine. 
Luny, da, as facem, o sa vorbim pe mess.
zozela spune:

Greu mai functionez zilele astea..
Catalina,sa aveti o zi minunata si o viata luuunga si frumoasa,impreuna!
Alina,o sa fie bine! Ai incredere!
Nico,nu il tin pe burta,Doamne fer'
Ma sarmalesc cu el pe-aci prin pat-de la dreapta la stanga si invers,in functie de amorteala![]()
Gooozava Sophie!!
Bai,dar spune drept-luarati beletu' castigator?!![]()
luny ,daca primesc vesti bune si ma simt bine,ne vedem!Daca e sa raman..clar,ne vedem!
Claudia,cand vii cu
/
??
Cami,Clau!
Fug sa vaz si eu vienezii si ploistenii
luny spune:
trimiteti-mi si mie parola si userul de mail, pls
mai, ce fetita cu codite frumusica am vazut, are Sophie un zambet..
ce tare e bluza cu spatele gol![]()
zoze
remaliss sunt alaturi de tine, iti trimit un gand bun, si trebuie sa fie bine!!
..mie mi-e atat de somn.. ma simt de parca am alergat la maraton.. si Muf nu vrea sa doarma, adormise si s-a trezit dupa 30 min
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
Randunici, e sarbatoare
Ia veniti cu mic cu mare
Tuchisorul nostru drag
Ne aduce azi in prag 
Un randunoi de ea iubit
Pe crenguta de suit.
Draga mea, sa fi fericita
Ca in basme, in veci iubita
Sa fi regina-n casa ta
Pretuita ca o stea
Caci meriti tot ce-i mai bun
Si din suflet iti spun
Mergi inainte, priveste in Sus
Destinul tau deoparte e pus
Uitate la ce Domnul ti-a dat
Nu la cu ce te-a incercat.
Fiecare isi face propriul sau drum
Unii il ingrijesc precum
Un dar de Sus venit
Ce trebuie pretuit.
Altii aleg sa scuipe pe jos
Ca apoi sa urle furios
Ca viata tare le-a gresit
Si altii i-au nenorocit
Si de ei joc si-au batut
Uitand ca au avut
Totul, dar nu au stiut
Nici cu adevarat sa pretuiasca
Nici din suflet sa iubeasca
Nici cu decenta sa-si asume
Greselile inainte de a pune
In poala altuia vinovatia
Ca sa-i plateasca simbria
Ce crede c-o are de-ncasat
Desi sentimentele nu merg la facturat.
Dar destul despre trecut
Asta-i un nou inceput
Nu te lasa biruita
Nici macar bantuita
De ce-a fost si nu va mai fi
Caci viata ta sa sti
A luat o alta turnura
A intrat in plina natura
Totu’-i verde, frumos si inflorit
La tot ce lunile astea ai muncit
Dintr-o data a inflorit.
De pe-o crenguta noi ciripim
Si-ti spunem cat de mult te iubim
Cum vrem sa fi fericita
Implinita si multumita
Respectata si tratata
Ca o femeie, mama si sotie
Si toata lumea sa stie
Ca viata ta de acuma este
O adevarata poveste.
Suntem alaturi cu mic, cu mare
In asa zi de sarbatoare
Petrecem si ne veselim
Cu bucatele Mimolinei ne cinstim.
Si-am incalecat pe-o sa
Si v-am spus urarea mea
V-am pupat si va iubesc
Stolul meu randunicesc.
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde Randunici, e sarbatoare Ia veniti cu mic cu mare Tuchisorul nostru drag Ne aduce azi in prag ![]() Un randunoi de ea iubit Pe crenguta de suit. Draga mea, sa fi fericita Ca in basme, in veci iubita Sa fi regina-n casa ta Pretuita ca o stea Caci meriti tot ce-i mai bun Si din suflet iti spun Mergi inainte, priveste in Sus Destinul tau deoparte e pus Uitate la ce Domnul ti-a dat Nu la cu ce te-a incercat. Fiecare isi face propriul sau drum Unii il ingrijesc precum Un dar de Sus venit Ce trebuie pretuit. Altii aleg sa scuipe pe jos Ca apoi sa urle furios Ca viata tare le-a gresit Si altii i-au nenorocit Si de ei joc si-au batut Uitand ca au avut Totul, dar nu au stiut Nici cu adevarat sa pretuiasca Nici din suflet sa iubeasca Nici cu decenta sa-si asume Greselile inainte de a pune In poala altuia vinovatia Ca sa-i plateasca simbria Ce crede c-o are de-ncasat Desi sentimentele nu merg la facturat. Dar destul despre trecut Asta-i un nou inceput Nu te lasa biruita Nici macar bantuita De ce-a fost si nu va mai fi Caci viata ta sa sti A luat o alta turnura A intrat in plina natura Totu’-i verde, frumos si inflorit La tot ce lunile astea ai muncit Dintr-o data a inflorit. De pe-o crenguta noi ciripim Si-ti spunem cat de mult te iubim Cum vrem sa fi fericita Implinita si multumita Respectata si tratata Ca o femeie, mama si sotie Si toata lumea sa stie Ca viata ta de acuma este O adevarata poveste. Suntem alaturi cu mic, cu mare ![]() In asa zi de sarbatoare Petrecem si ne veselim Cu bucatele Mimolinei ne cinstim. ![]() Si-am incalecat pe-o sa Si v-am spus urarea mea V-am pupat si va iubesc ![]() Stolul meu randunicesc. |

Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
gudinde spune:
Zozelici sa stai cuminte in pat, da?
Daca ramai la Bucuresti sa ne spui de ce ai nevoie si venim.
Remaliss Doamne ajuta sa fie bine.
Simo drum bun maine si tinem pumnii sa veniti cu vesti bune din Germania.
natynic spune:
Am vazut o sexoasa de Ploiesti cu ochi maaari si spatele gol

Clau, multam de link, sunt mai multe de studiat.
Remaliss, spor bebelui la rupt membranba!
Ai vazut-sper- linkulpus de Miha...regula e ca bebelusul dovedeste membrana, rarisssim membrana il dovedeste pe el. Cat despre DE CE-ul tau...probabil ca ai in burtica un copil invingator si curajos, care face si va face fata tuturor greutatilor, iar bucuria ta de mama va fi cu mult mai mare...ti-o spune una care in sarcina ei a avut parte doar de 3 saptamani cat de cat ok, in rest numai probleme si probleme si nici macar pana la capat nu a putut sa o duca; iar azi e cea mai fericita si indragostita si mandra mamica de pui de randunica
...Astept deci cu nerabdare sa ne scrii cum s-a rupt brida aia nenorocita
Ma bag in pat. Iulia, dupa o noua tura in Izvor (Doamne, BESTIAL e locul ala iar ea innebunita!) a cazut lata, nici sa manance n-a mai vrut, s-a bagat singura in patut la nani
.
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler