Dovlecei in sarbatoare169-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
madalina84 spune:
e a 4 oara cand scriu mesajul
Neata fetele
LA MULTI ANI LISA.sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos pe lume,iar tie mamico sa te bucuri de fetele tale si de sot,sa aveti o viata plina de zambete
MANGA multumim de comentariile de pe picasa
Eu nu m-am uitat la subiectul respectiv dar stiu ca e lumea plina de trasniti
ALEX ma bucur caati scapat de branula si sper sa nu mai aveti nevoie de ea
LALI imi pare rau de cazarura lui Paul,eu niciodata nu-l las pe Iri singur in patul mare,decat in patutul lui dar acum nici acolo ca se ridica in picioare si rupe pitici dupa pereti si ii baga in gura
HEEPI ai fost mortala cu mesajul trimis petru tine,tu oricum sti ca esti scumpa si te-ai integrat perfect in odiseea noastra
IOANNA si mie mi-a placut noua ta semnatura si cine a scris asta graieste un mare adevar
Din pacate nu mai pot sa scriu ca Iri e geana pe tastatura mea si daca nu il las ma musca de picior
Ma bucur ca am vazut atatea fete care au intrat si nu le mai "auzisem"de multicel
O zi buna,revin cand o dormi mandrul sau daca il ia pe afara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crocodana spune:
ziua buna fetelor,
lullaby si alex , gata schimb numarul acum!
mamideandrei,daca albumul e nelistat trebuie sa trimiti linkul celor carora le permiti accesul!numai asa devine vizibil!
sa avem o zi frumoasa si racoroasa, fara cazaturi sau, citez, "trazbatii"!,
de
Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
happy_uka spune:
Neata !
Sunt nauca de odihnita, nu mi s-a trezit deloc azinoapte modeala, si nu prea stiu cum sa ma bucur
Mai Lali, imi pare rau de Paulica, nu te ingrijora ca nu e grav, sunt sigura. In zona aia se sparge pielea foarte usor si sangereaza, mie de multe ori imi da Carina cu capu in gura si-mi curge sange din buza..ea nu are nimic, rade fericita si eu la fel, stirba, dar fericita
Paulica !
_ C a r i n a Nihil Sine Deo
anamaria1979 spune:
La multi ani LISA! Sa fii sanatoasa si fericita!
Lali pupam sa treaca cazatura. Alex a picat si el din pat dar fiind inaltime mica si covorasul mai pufos s-a speriat de cazatura mai mult, tot asa a escaladat toate pernele posibile. E drept ca de atunci il las doar in tarc. A picat noaptea cat m-am dus eu la bucatarie sa incalzesc laptele cred ca a vrut sa vina dupa mine.
Alex si Zeina! Sanatate multa
aricelul spune:
Buna fetelor,
La multi ani Lisa !!!
Cum va descurcati cu caldura? Apropo de AC si eu ii dau drumul in masina pt ca altfel nu se poate sta, dar doar la treapa 1 si spre bord. Oricum Maria inca sta in scoica. ... apropo aveti ceva sfaturi pt mine in legatura cu un scaunel de masina?
Multumesc Selen
Azi o sa incerc sa-i dau pt prima data paste .... pt prima data si pt mine cand fac asa ceva sper totusi sa-i placa, cu toate ca stiu din start ca nimic nu-i place, dar zic ca nu sunt eu e vina ...
Azi e si ziua nepotelului meu ... tot mic il vad si tot "Bulina" ii spun cu toate ca-si face acum buletinul
_
Maria (28.08.2009)
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Hepilica tie vreau sa-ti spun ca nu cred ca ai cunoscut-o pe Adela, azi e ziua lui Calin, fiul ei, sa cresti mare puiule. E o fata care imi place mie multttttt si care ar fi facut aici mare spectacol umoristic cu noi. Tare mi-e dor de ea ![]() ![]() |
Salutare!
Zic si eu La multi ani sarbatoritilor de astazi! Sa cresteti mari puilor. Va doresc voua, asa cum imi doresc si pentru fiica mea, sanatate! Multa sanatate si sa fiti mereu cu zambetul pe buze.
Luto - multumesc mult mami drag. Cum te-ai gandit tu la mine...
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mai, ca tot veni vorba acum...si a zis si Mada
![](floare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
In fine, nu asta e ce vroiam sa va spun
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Acum, nu numai ca va stiu, dar stiu toti copilasii, parca ne cunoastem de-o viata. Imi lipsiti cand nu pot intra, ma gandesc la voi, sunt momente din zi cand in timp ce fac...chestii, ma gandesc la vreo intamplare de aici... Cand zic "chestii"...nu zic "chestii, chestii"...stiti voi...
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Si desigur o iubesc pe Fragutza si pe fetita ei minunata. Cu Fragutza am fost ACOLO, si tot Fragutza mi-a zis, dupa ce am parasit ODISEEA, sa vin aici "ca fetele sunt de gasca". Fragutza e in sufletul meu, am tras tare alaturi de ea, iar acum suntem doo mamici fericite cu doo fetite sanatoase si superbe. Iar ea are si un sot superb
![](icon_smile_cool.gif)
![](cool.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
Asa ca iata-ma alaturi de voi, pe mine - ca o floricica mereu proaspata ce sunt si care este
![](icon_smile_big.gif)
Deci, astept feedback
![](craciun.gif)
---
mami de
![](sofer.gif)
![](cool.gif)
Multumesc lui DD.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Of,de bezmetica ce sunt nici nu am salutat cum trebe...
Alex ma bucur ca e bine printesica acum,poate analizele astea elucideaza misterul refuzului laptelui
.
Hepi si eu am citit repede-repede si mesajul ala credeam ca l-a scris Ioanna ,si sa stii ca si noi te iubim,nu doar Hepiplica
.
Stiu ca nu e grav ce a patit Paul,dar am tras o spaimaaa.Dormea,adormise langa mine pe pat,din joaca ,si l-am lasat acolo,de aia nu era in patutul lui.Preventiv l-am inconjurat cu perne,dar se pare ca se face alpinist si exerseaza.
Cat despre subiectul cu pedofilii ,ma inspaimanta tare,imi ingheata pur si simplu mintea , nu stiu cum as reactiona sa vad ceva suspect la cineva,sincer. Dar la persoanele care aveau comentarii dubioase la pozele copiilor,nu le-a dat prin cap ca eceva in neregula cu aia de comentau? de ce nu au sters comentariile? Eu nu aveam nimic "prins" de contul meu,eram la favorite doar la cateva pesoane de aici . Ce-i drept,picasa e prea permisiv,nu poti decat sa blochezi accesul tuturor sau sa nu dai voie sa se copieze pozele,si cam atat. Nu exista optiunea de a alege sa vada pozele numai prietenii.Asa mai bine pun pozele doar pe face book sau pe hi5 ,macar acolo pot pune niste masuri de siguranta mai bune.
Eu mai aveam cont pe un site de socializare,nu aveam poze cu puiul acolo,aveam cu mine,unele fiind facute pe plaja. Au fost si comentarii libidinoase,unele obsesive chiar si de la femei ,si le-am dat ignore,nu mai aveau voie sa imi vada profilul acele persoane,dupa care am bifat sa imi poata vedea pozele doar prietenii. Chestia este ca poate fi cineva rau si intre vecini,cunostinte,nu doar scrantiti de pe net,iti poate fotografia copilul si cineva care pare ca se joaca la telefon,sau din masina,de la o masa,al terasa ,etc. Pericole sunt peste tot,acum depinde de noi cum stim sa le vedem ,fara sa facem o obsesie din asta,fara sa cadem in extrema cealalta.
Lali,mami+
Paul-Iulian si+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
happy_uka spune:
citat din mesajul lui aricelul Buna fetelor, La multi ani Lisa !!! ![]() ![]() ![]() Cum va descurcati cu caldura? Apropo de AC si eu ii dau drumul in masina pt ca altfel nu se poate sta, dar doar la treapa 1 si spre bord. Oricum Maria inca sta in scoica. ... apropo aveti ceva sfaturi pt mine in legatura cu un scaunel de masina? ![]() Multumesc Selen ![]() Azi o sa incerc sa-i dau pt prima data paste .... pt prima data si pt mine cand fac asa ceva ![]() ![]() Azi e si ziua nepotelului meu ... tot mic il vad si tot "Bulina" ii spun cu toate ca-si face acum buletinul ![]() _ Maria (28.08.2009) ![]() |
Si eu studiez piata pentru scaune de masina; m-am oprit la www.13enterprise.co.uk/La%20plimbare/scaun%20auto,%20scaun%20masina/scaun%20auto%20copii%20grupa%201/concord-trimax-chilli" target="_blank">asta. Imi place ca nu transpira bebe in el, are si manerele alea confortabile...Imi place mult.
referitor la AC, la noi in casa merge non-stop pe 24 de grade, nu ii vine in fatza Carinei, nu a stranutat nici macar o data ; iar in masina cand plec din parcare sunt 100 d egrade cred, dau la 16 grade si pe masura ce se raceste ok in masina pun pe 22 ..E regula asta cu 5 grade diferenta? Eu nu am auzit dar nici nu as putea sa o respect cred, e muuult prea cald. Sper sa nu racim niciodata
![](icon_smile.gif)
Cum faci pastele? Eu am scos niste orez integral..ma uit la el, el la mine..trebuie ales dar mi s-a spus ca iese o minunatie...Se fierbe o ora jumate cica ..Deci azi sunt bucatateasa hehe!
Sa-ti traiasca nepoteleul..asa e cand ii vezi crescand, eu am o nepotica de 18 ani si tot imi vine sa-i cumpar papusi cand ea cred ca e emo or something...
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
_
![](auto2.gif)
MangaGirl spune:
mai voiam sa spun ceva ieri si am uitat. primele 2 dati cand l-am spalat pe Aidan pe dinti nu a vrut nici in ruptul capului sa deschida gura si a plans. Acum e cel mai fericit cand ii perii cei 3 dintisori (acusi 4). rade in oglinda si deschide larg gurita.
Luci parca intrebai de miere zilele trecute. eu in cartea lui karmel, de la 9 luni am vazut ca in unele retete zice ca se poate adauga miere sau maple syrup, care cred ca e acelasi lucru cu siropul de artar. cred ca raluk ne poate spune dk siropul asta e ok.
crystina sanatate multa lui Lilly si pupici lui Ruby.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui hepilica In fine, nu asta e ce vroiam sa va spun ![]() ![]() ![]() Acum, nu numai ca va stiu, dar stiu toti copilasii, parca ne cunoastem de-o viata. Imi lipsiti cand nu pot intra, ma gandesc la voi, sunt momente din zi cand in timp ce fac...chestii, ma gandesc la vreo intamplare de aici... Cand zic "chestii"...nu zic "chestii, chestii"...stiti voi... ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mai voiam sa zic asa : Uka ,si restul care "nu vor sa starneasca polemici" ,cand este cazul,dati-i drumul dragelor,nu intotdeauna am dreptate,nu intotdeauna ce "stiu" eu e bine,mai gresesc si eu ca doar is si eu om
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Lali,mami
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](marinar.gif)
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)