PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (192)
Raspunsuri - Pagina 19
mcoca spune:
Buun, cum ne-am recuperat mail-ul, am si eu o rugaminte la BOTI, rugaminte care priveste multe/toate mamici/mamicile.
Boti, please plizuc, fa-ne si noua, cu manutza ta, niste planse cu animale. Maya ma tot pune sa desenez vaci, broaste etc .... si eu nu stiu decat lebede, catei, iepuri si soareci .... Cu model, adica ceva facut de mana, simplu si nestilizat invatz sa fac, dar asa din carti nema 
Vicky si Printzesone
M&M spune:
La Multi Ani, Julia!! Sa fii sanatoasa, cuminte, sa cresti mare si frumoasa !! Ariadna
si poate ne mai scrii ce fac fetele!!
Am pus si eu poze aici cu Mihaita si Mateias
Cristina,mami de
Mihaita si
Mateias
BAZAR DC
ooka spune:
Vicky uite www.how-to-draw-cartoons-online.com/cartoon-animals.html" target="_blank">aici
mami de Sofi
bobitamica spune:
CRISTINA...am incercat sa deschid sa vad si eu baietii frumosi si nu reusesc. Imi cere parola si user...
OOKA...super desenele..poate invat si eu cate ceva...ma pune si pe mine Irina sa desenez si la ce "picturi" fac eu...nu intelege nimic copilu'
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
bufi spune:
Fetelor urez tuturor La multi ani! sa fim cu totii sanatosi si sa ne bucuram de cei mici.
Pupici
Bufi
bujo spune:
Bobita pai in primul rand ar trebui sa vezi de cine apartine meseria ta, adik daca tine de vreo asociatie, organizatie etc. Pentru ca acolo incepe primul pas. Eu de exemplu a trebuit sa fac la Ordinul Arhitectilor inregistrarea PFA-ului. Am depus o cerere ca vreau sa infiintez PFA si ei mi-au dat dovada de inregistrare si adeverinta ca sunt membru al OAR. Daca vrei sa-ti faci pe o meserie independenta de astfel de organizatii depui o cerere de inregistrare direct la Administratia Financiara cred, te ghideaza ei. Cu hartiile astea si cu buletinul am fost la finante unde am completat formularele 070 si 220 (cerere de inregistrare si declaratia de venituri) si in urma lor am primit un CIF (certificat de identificare fiscala). Am primit acasa si dovada de impunere anticipata, adik impozitul pe venitul estimat de tine. Eu am trecut niste sume foarte mici ca sa nu platesc impozit si taxe mari atata timp cat nu stiu ce venituri o sa am. Prefer sa platesc diferenta la regularizare. Apoi va trebui sa faci contract cu Casa de Pensii si Casa de Sanatate. Daca esti si angajata nu mai terbuie sa faci contract separat la Pensii. Mai multe iti pot spune pe mess, ca sa nu plictisim lumea aici. Dar activeaza-ti PMul ca sa-ti dau adresa.
bujo mami de Filip
bobitamica spune:
BUJO....merci mult!! am activat PM-ul. Nici nu stiam ca este dezactivat. Imi poti trimite adresa sa iti fac o invitatie la mess..
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
bobitamica spune:
BUJO....merci mult!! am activat PM-ul. Nici nu stiam ca este dezactivat. Imi poti trimite adresa sa iti fac o invitatie la mess..
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
violeta29 spune:
Buna.Sunt acasa si eu de vineri, dar nu prea ajung la calculator stau mai mult in pat.
Nu am citit nimic din urma.
La multi ani tuturor pepenasilor si mamicilor care s-au sarbatorit zilele astea
Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Daca va place poza noastra ne puteti vota www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank">aici : vio1 si vio2
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare
13+