Licurici de ianuarie-februarie 2009 (114)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

acu mi se pare ca parca e umflat intr-o parte la cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

acu mi se pare ca parca e umflat intr-o parte la cap

Pune-i comprese si daca ai in casa, lioton sau troxevasin, sa nu se faca hematom. Noua asa ni s-a recomandat.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Ledi, tu esti cam tacuta de ceva vreme...cum va mai e? Mai descarca-te si tu aici.

Mami de Ioana, Filip si 8+

Anuc eu ma mai descarc aici..http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153297&whichpage=15 si uneori nu-mi mai vine sa zic nimic ca mi s-a luat de tot si toate.Am nevoie de o pauza de la toate lucrurile rele care parca nu se mai termina.Si de multe ori cand vad o atmosfera frumoasa aici,nu-mi place sa vin eu s-o stric..asa ca prefer sa nu mai zic nimic si doar sa va citesc.
Pup si o zi frumoasa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Ledi, NICIODATA nu strici si nu vei strica atmosfera frumoasa de aici! Niciodata!

scrie oricand, orice, la subiectul asta sau la orica rltul care te face sa te simti cat-de cat confortabil dpdv moral, scrie tot ce-ti trece prin cap, intreaba sau raspunde, nu conteaza, insa scrie fara rezerve! nu cred k cineva de aici isi pune prbl k strica vreo atmosfera daca isi pov prbl sau daca cere ajutor. Iar cine gandeste altfel ref la chestia cu stricatul atmosferei cred, nu cred ci sigur k om se descalifica si k membru al acestei (mici) comunitati se autoexclude.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!
Porumbita, ce facurati mai? Sper ca nu mai are nimic baiatul si i-a trecut si sperietura. Noi nu mai avme tarcul de vreo juma de an. Nu avea rabdare sa stea in el, asa ca si eu sunt printre cele care merg la baie cu 'coditza'...daca-l tin pe la usa, plange si se milogeste sa-l las sa intre.

Ledi, ce atmosfera strici tu? Bataitza! Pai de cate ori n-am intrat eu doar sa ma plang? Mai plangacioasa ca mine n-am vazut (si de cate ori fara motiv intemeiat)...asa ca nu cred c-ai deranjat pe cineva vreodata, toate asteptam vesti de la David! Punct!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

of ledi, aici poti sa te plangi in voie! o sa fim pe aproape sa te ascultam si daca putem, sa te ajutam.

david doarme foarte agiat de 2 nopti. ce ar putea sa aiba? nu e caldura...ca ultimele au fost mai racoroase. acum 2 nopti a tot plans in somn, m-a gandit ca poate era prea obosit (ca a fost prima zi cand nu a vrut sa doarma la pranz), azi noapte, pe la 2 l-am luat cu noi in pat, si s-a tot foit, de cateva ori l-am vazut cu ochii deschisi, am simtit ca ma mangaie in par. acum doarme...normal...daca m-a pazit toata noaptea ce ziceti? oare sa il doara burtica...sau sa aibe viermisori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

ia uitati ce pasiuni grecesti are fiul meu:

http://www.youtube.com/watch?v=zQ5ZW8G00Us

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata mamici,

Anuc nici eu nu am hainute de bebe mic, dar ne descurcam noi... noi si copii sa fim sanatosi... ca restul..
Ledi iubita, nu te plangi, mie una imi face placere sa vad un mesaj de la tine.. cand nu scrii ma ingrijorez, ma intreb ce faceti, asa daca e un mesaj in care ne spui de David e ok.
Suntem o familie, cred ca nu ne deranjam unele pe altele, si mi se pare normal sa ne ascultam si sa ne sfatuim...

Iar acum ca sa ma plang, miercuri seara am stat la birou pan la ora 21.00, ca sa verific un fisier pentru ca asa a vrut D-na Directoare...colegul meu a plecat la 23.30.., am gasit o greseala facuta de o colega, si ieri am primit mail (eu si colegul meu) sa ne propunem "noi" procentul de penalizare, deoarece nu am gasit greseala inainte... frate cum sa verifici tot?? si de ce sa ne penalizeze pe noi???
Ieri am ignorat-o toata ziua, nu se poate sa se poarte asa cu noi...
Azi plec la ora de incheiere a programului...
Iar cand voi merge la dr cer program de 6 ore...

IrinaC pentru tine...
parintii mei au fost foarte incantati de tine..
Delia ce dragut e David.. cum scoate el sticlele si le pune la loc..

va pupicesc...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ledi eu scriu rar dar va citesc constant. Si nu cred ca suntem aici numai ca sa impartim floricele ci si clipele cand simtim ca nu mai putem. O imbratisare stransa de la mine pentru voi

In rest is ca de obicei in treaba mea rau de tot Naveta intre oras si tara da inghit pentru ca le merge tare bine copiilor. Ala mare e tot pe bicicleta sau la joaca la nisip sau la prietenii de pe strada. Mai baga si ceva desene animate si cand reusesc sa il prind in toane bune ne mai amintim un pic si de scoala.
Ala mic e umbra celui mare. Absolut orice imita, cu inclinatie evidenta spre prostiile lui frate'su. Asa ca se catara peste tot, refuza sa il tii si o mai ia si in freza. De cand e la tara si e multa lume in jurul lui si-a dat drumul si la vorba ceva mai bine denumind o groaza de lucruri. Si cand nu poate spune se descurca, luindu-te de mana si carandu-te pana la ce ii trebuie. In caz de refuz si-a pastrat obiceiul trantitului cu fundul de pamant.
Macar nu il are pe "nu" in vocabular dar in schimb imi zice "taci"
Zilele trecute s-a kkcit in mod repetat de ajunsesem ca Irina sa i le numar. Ba chiar sa le admir, miros... etc, daca mai tinea un pic cred ca incepeam sa i le si pipai Macar de as fi jucat la loto Habar nu am de la ce o fi da sper sa ii fi trecut ca l-am lasat la mama vreo doua zile ca sa ne mai aerisim si noi creieri si nu numai
Astept concediul ca nu mai pot, m-am saturat de facut oale de mancare Sper pana atunci sa se mai linisteasca astia cu ploile ca e cumplit cand nu pot sta copii afara.

Baie ai mei baieti fac uneori impreuna, cat au fost mici, mici am mai facut noi cu ei. De Dori nu ne-am prea ferit sa aparem mai dezbracati daca s-a intamplat dar el nici nu a manifestat un interes deosebit legat de subiect. Anul asta a primit o enciclopedie cu corpul uman si cam atat. Fabian in schimb era tare fascinat de sanii mei dupa ce l-am intarcat asa ca am evitat sa apar goala. La baie am mers mult timp cu usa deschisa ca si uitasem cum e sa ai intimitate Acum insa ii zic unde ma duc si in general ma lasa in pace... Macar acolo

De cand nu am mai scris am admirat ceva poze si va pupacesc cu drag pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc frumos fetelor.
Delia,cat de mare a crescut David si ce frumos este..
Eu inca ma minunez de ei,ca parca ieri erau cat antebratul:)))(al meu de fapt,ca el a fost mai mic asa si era cat antebratul lui ta'su)

Carmen,musai cere de la dr hartiuta sa lucrezi 6 ore si nu-ti mai bate atata capul.Bb din burtica primeaza si mai ai unul acasa care primeaza si el si te vrea vesela si fericita.
ps:mie imi lipseste activitatea,pe bune..

Porumbita,pupam buba sa treaca.Cum este azi?E ok?

Eu ma dezbrac de fata cu David,insa nu de tot,ma pot schimba de fata cu el, ca el n-are treaba cu sanii sau altceva..insa nu raman dezbracata de tot,ci doar in lenejerie intima.La mine nu e curios,in schimb l-a surprins pe taica-su dezbracat,ca iesise omu de la dus si-l tot tragea de prosop:)))si parca daduse curiozitatea in el:)))).Am facut baie cu el cand era mai mic,acum nu mai facem..

Vad ca vorbiti deja de educatie sexuala,mie imi par mici rau pt asa ceva..
Crisspy,cand vii la mare?Ca n-as vrea sa te ratez.

David e pe antibiotice la greu,aerosoli la greu,o tinem din una in alta.Nu vrea sa bea apa cu saruri de rehidratare si el tre sa bea toata vara,iar cei 10-15ml dati de mine cu seringa de nurofen sunt fix nimic..I-am luat cu tot felul de gusturi,de la firme diferite si nimic..I-am tot cautat sucul ala de la Hipp cu saruri de rehidratare si nu e frate pe nicaieri,zici ca cine stie ce minune o fi..A slabit f mult,a trecut printr-o per cu refuz de lapte,apoi cu mancat putin,apoi cu voma,acum e cu tuse la greu,secretii peste secretii si mananca mancarea lichida din cauza gatului.Am amanat si vaccinul,varilrixul,caci e bolnav..si iar mi se decaleaza toate cele..
Va pup si va doresc o zi frumoasa si linistita.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Carmen, deci ai vesti de la Irina, te-am prins! Eu nu mai stiu nimic de ei de multa vreme, sunt bine?
Si, da, scurteaza programul, mai ales daca te trateaza asa :(

Ledi, ce sa zic...imi pare rau ca nu sunteti tocmai bine. Sarurile alea de rehidratare sunt nasoale, parca sarate, nu stiu. Nici Ioana nu le agrea cand tb sa le ia si ea ia orice medicament, n-am treaba...Astea cu apa parca-i faceau scarba.
O sa caut si la noi Hipp cu saruri si daca gasesc, fac cumva sa-ti trimit. Cred ca se vor uita si fetele prin farmcii sau magazine, daca exista, o fi pe undeva...

Aalina, ce fericire...cu copiii la tara, ce liniste...la mine e o nebunie in toata casa ptr ca mereu sunt rascolite toate, ir eu nu am chef sa fac nimic...sunt asa de lenesa in perioada asta si nu-mi trebuie nimic.

Delia, ce mare mi se pare flacaul tau...asa e, cresc si nici nu ne dam seama...

Mergi la inceput