Licurici de ianuarie-februarie 2009 (114)
Raspunsuri - Pagina 17
Anuc spune:
A! Si ca veste proasta. Mi-au iesit si mie analizele si am streptococ hemolitic de tip B....iau antibiotic, insa asta e pacatos si apare si dispare in sarcina...si cica e mai sigur ptr bebe sa fac cezariana. Imi pare asa de rau, ptr ca eu nasc repede si usor si n-am chef sa stau sa ma refac o saptamana cu dureri de burta si 3 copii pe langa mine...:(
Mami de Ioana, Filip si
8+
sdcristian spune:
anuc, da poate scapi de el si poti naste natural
carol acuma cand vede ca ii fac biberon cu cereale isi ia o perna si se intinde pe canapea...
6+
ingrid70 spune:
Ah! Anuc, ce rau imi pare! Poate pana la urma n-o sa faci cezariana, ca ar fi atat de pacat, dupa doua nasteri normale.... Poate mai aproape de nastere sa-ti dea ceva antibiotic intravenos, ceva. A zis doctorita ta ginecoloaga ca trebuie musai cezariana?
Leditia spune:
Ingrid,nu prea ai ce face.Nu poti tine copilul in casa,doar sa fi mereu langa el si sa intervii in caz de ceva.
David acum 4 luni a fost impins de un alt copil si s-a lovit la ceafa.Am zis k innebunesc de stres,caci nu-i de colo sa te pocnesti cu ceafa de asfalt.
A mai fost impins,tras de haine,gonit etc.Insa mereu sunt acolo si intervin!Daca celalalt parinte nu se sinchiseste si nu-i zice nimic copilului,ii spun frumos si calm sa-l lase in pace ca el e micut si sa nu-l mai traga de haine sau mai stiu eu.Acum 2 zile la fel s-a napustit un copil mai mare si era sa se pocneasca iar cu ceafa de asfalt.L-a prins taica-su in ultima secunda si doar a cazut ,nu s-a lovit.Cand l-a intrebat pe pusti de ce l-a impins asa..replica a fost ..pt ca vreau si pt ca pot!ca-s mai mare!Si al meu a ramas masca.Mama copilului statea linistita la barfa pe banca si nu a intervenit,cand totusi i-a zis barbata-miu ca al ei copil l-a trantit pe-al meu din senin si ca se putea intampla o nenorocire..raspunsul a fost..mda,dar asa e el,n-am ce sa-i fac!Insa copilului nu i-a zis absolut nimic!
Fii-miu nu prea percuteaza faza cu mai-mai..uneori face incet,alteori mai tare..Si ieri,am fost in trecere prin parc(ca noi zilnic mergem la farmacie)si a stat 2min langa un baietel caruia i-a facut un mai-mai pe spate cu o palmuta...Cum David nu stie sa-si ceara scuze,mi-am cerut eu si i-am zis copilului care era mai mare si care intelegea,ca fii-miu e mic si nu prea stie cat de incet trebuie facut mai-mai-ul ala...Offf..Greu,tare greu..
Si la noi in parc e super aglomerat si copii pe biciclete si pe role..mereu tre sa fi cu ochii in 14 sa nu dea careva cu bicicleta peste el,sau cu rolele sau sa-l impinga,sau sau..sau..Ce relaxare in parc,k alerg intr-una..![]()

Asa,editez sa spun,ca dupa ce i-a facut mai-mai baiatului si i-am explicat lu fii-miu,mami facem mai-mai asa incet la copii,si-a facut mai-mai singurel cu o palma in cap.Nu stiu de unde obiceiul asta,sa-si dea cu palmuta in cap..Si ma intreaba cealalta mamica,de ce se loveste singur,il bateti?
Am zis ca pic jos din picioare...Daca il vedea la un an cand se dadea cu capul de pereti cand nu-i convenea ceva,probabil zicea ca-l dau eu si de acolo a invatat.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Leditia spune:
Anuc,ma bucur ca au iesit analizele lui F bine.
Poate trece cu tratament,oricum multa sanatate si sarcina usoara in continuare.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Anuc spune:
Asa e, nu avem ce face...mereu va fi un pusti mai obraznic si mai needucat gata sa faca rautati celorlalti copii. Noi trebuie sa-i supraveghem si sa dezamorsam conflictul..in caz ca mama respectivului e nepasatoare (ca d-aia a iesit si fi-su asa)...Si noi am trecut prin multe faze de genul asta cu Ioana, dar am fost mereu langa ea si nu s-a intamplat nimic grav.
Faza e ca trebuie facut tratament antibiotic in timpul travaliului si la particoler unde ma duc eu, asta incarca mult nota de plata...dra cred ca a zis cezariana si din cauza asta...oricum mai e mult pana nasc, dar trebuie sa fac mereu analiza ptr ca daca apare si nu e tratat poate duce la nastere prematura.
Al meu insista sa nasc la privat. Nu pot sa neg ca-mi place si spitalul si medicul, conditiile, etc...dar costa frate si oricat imi zice sa nu ma mai gandesc eu la bani, nu pot sa n-o fac..mai ales ca nu stiu daca v-am zis, dar eu am dat tot! Tot ce aveam de bebe, numai patutul il mai am. Deci o iau de la zero cu cumparturile de bebelusi. Cine se gandea ca mai fac unul? :)
Mami de Ioana, Filip si
8+
flowerbee spune:
Anuc, draga mea, daca vrei, iti voi da eu tot ce ai nevoie pt bebeul mic. Si eu am dat, dar am mai pastrat cate ceva, asa ca, atunci cand va veni vremea, sa imi spui. Eu nu stiu daca o sa mai pot avea copii, asa ca...
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
miereamara spune:
Crisspy cartea nu e in format electronic, imi pare rau. Se gaseste pe Amazon.
Anuc, ma bucur ca i-au iesit analizele bune lui Filip.Mai tuseste? A. a inceput iarasi probabil ca vom trece iar pe flovent. M-am uitat si indicele de polen e crescut, clar asta este
Al meu s-a culcat la 7.30, acum mai nou asta e ora de culcare. s-a trezit la 5.30![]()
Si sta sa ii spal dintii
, am citit pe internet o metoda cu un cantecel special, brush your teeth si ii place sa ii cant, deschide gura mare.
Ma apuc de scoala din nou in toamna. nu stiu cum ma voi descurca si cu serviciul, deocamdata iau doar doua cursuri, pt ca imi sunt platite de la servici, ar fi pacat sa nu profit. O iau usurel, cu niste prerequisites pt master in contabilitate, poate pana la 40 de ani o sa reusesc sa il termin![]()
miereamara spune:
Voi stati dezbracate in fata copiilor/faceti baie cu ei, ma refer in special la parinti/sex opus?
Aidan e f curios, ma intreaba ce e aia
? sa sa-i spun? A avut o perioada in care tb sa imi dau tricoul jos ca sa adoarma cu capul cuibarit la san, acum i-a trecut, dar are alte "dileme"
.
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Voi stati dezbracate in fata copiilor/faceti baie cu ei, ma refer in special la parinti/sex opus? Aidan e f curios, ma intreaba ce e aia Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
miere, eu am mai iesit goala de sub dus sau invelita in prosop, si Daria remarca tot, tot, vine si intinde mana, in special dupa sanii mei, si eu ii arat si ii explic ca si ea are, ca e fetita, ca si mami... Si de alte parti intime ale mele este interesata, sa se uite, sa atinga... Eu ii arat pe corpul ei ce si cum.
Cu ta-su am probat de vreo trei ori ce se intampla, ei bine, si la el remarca tot, tot, i se lumineaza fatza, intinde manutza si hop, sa atinga, bineinteles ca nu am lasat-o, doar am vrut sa vad reactia, si atunci, i-am explicat ca tati e baiat, este altfel decat mami si Dari...
Baie impreuna nu facem, ma incomodeaza pe mine, adica tin la intimitatea mea la dus. Nu-mi place sa simt o pereche de ochisori curiosi care ma urmaresc.
O sa luam un atlas sau ce cand va fi vremea.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!