Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (396)
Raspunsuri - Pagina 8
Piciulika spune:
La multi ani, Alinush! Multumim de tratatie!
Sa-ti dea Domnul tot ce e mai bun!
Lisa, minune mica, a zburat vremea si te-ai facut si tu domnisoara!
Adorabila si dragalasa domnita, sa-ti fie viata senina si roz ca o floare de cires!
La multi ani lui Stefan cel mare si zambarit ca tricoul! ![]()
Cecilia, sanatate domnului cu care am fost eu la mare! La cat de determinat arata in poze - si peste varsta lui! - sunt sigura ca da acuma cu mucisorii de pamant si-i bine.
Sabina, e timpul sa fie galben-auriu, a soare...! 
Luy, si Micha la fel: pe drum de la mare nu mai voia la hotel, ca vrea acasa, ii e dor de jucariile lui! Doua zile nu a mai facut altceva decat sa se joace pe indelete... Si in pat are deja vreo 5 plusuri adunate - sef tot ursuletul Andi a ramas - si seara ii inventariaza si spune: "Uite, toata lumea e aici!"
Rox, tot ma uit in inbox... 
Sim, ai terminat impachetatul? Incotro?, vorba Anei.
Last, but not least: multumim celor care ne-au magulit! 
(Erina, esti prea buna, ca de obicei.)
[edit: sterg semnatura cu link din motive... si am pus situl pe "privat" deci cu regret ne retragem. Oricum, nu mai am timp sa continui cronica cum as vrea... ]
Piciulika spune:
Dragelor, da, multumim de grija,
greul a trecut. Baietii sunt bine, bubitele trec vazand cu ochii. Bine ca mi-a fost Radu acasa.
Sunt totusi flenduri de oboseala si nu ma functionez prea rational, ci extrem de emotional (a se traduce prin: plangacios si usor depresiv.)
Motive: alaptez in continuare de 8 ori pe zi, practic la 3 ore - uneori noaptea si mai des... !
(Nu-mi spuneti ca nu-i ajunge! Vrea doar cate un san si ziua se fatzaie de numa'! Doar noaptea suge ca lumea, ziua e cu ochii si urechile ca radarele... Si vorba aia, la 9 kile jumate si marimea 80, i-o fi ajungand!!!
Apropos: nu e deloc bucalat, asa cum zicea si Gabi. E doar asa, voinic, cu segmente lungi - va fi un Radu mare si solid, asta-i clar!)
Dar, Ana, cum era, ca al doilea copil suge in orice imprejurari...?
Vise! Micha nu avea griji si de venea fanfara, asta mic e titirisit rau de tot. Daca nu suntem acasa, sau in mediu total linistit, intra in greva foamei - suge 2 guri, cat sa-si ude gatul - si sare masa. Si e in brate de n ori mai mult decat Micha - asta asa, incurajare doritoarelor pentru al doilea BB! ![]()
Probabil sunt dintii - a never ending story.
Alex se & ne chinuie acum cu dintii de sus - ii ies ca la rechin, parca toti odata si 'in ordine' de-a valma! 
Avem asa, in ordinea aparitiei: incisivii mediani inferiori, incisivii laterali superiori, incisivii mediani superiori - unu' nu a crapat inca gingia si sta lopata aia chiar sub o pielita - si acuma sunt umflati caninii superiori!!! Deci jos 2 si sus 6 dinti - ce pauza doua luni intre perechile de dinti, ce respiro...?!! Bietul.
Michael s-a reintors ieri la Tagesmami (fusese si ea in vacanta 2 sapt.) si a turbat: nu mai voia acasa, a venit turat rau si ne-a dansat Hip-Hop
, sarit si alergat ca disperatu' pana noaptea, nu asculta nimica... S-a mai potolit azi.
Aseara, dupa ce lumina-i stinsa: "Maaaami, pipiiii!" Aduc olita, el semi-adormit se pune, si incepe sa rada, aratandu-mi cu degetul perdeaua Ikea: "Haaaa, leul are funditza ca un Besen!" (= matura) - si intr-adevar, codita leului e batz in sus, cu ceva pamatuf-maturos...
Am murit de ras! Si 'FUNDita', probabil are mai mult sens decat 'codita': ca doar iese din 'fund'!!!!
Micha. E ultra-cool, haios si maricel si el: 99cm / 16 kg fix - ciudat, ca e bine peste curba lui de crestere la greutate, dar pare slab!
Eu mereu credeam ca are 14, asa v-am si spus la un moment dat, dar avea 16 kile!! E numai fibra, zau. (La cat e de energic si alergator, nu ma mir.) Oricum, are o motricitate de speriat. Abia astept sa-l dau la sport.
Poate din toamna incepem vinerea 'gimnastica mama si copilul' - e mai mult chiraiala cu cei de-o seama din sat, dar tot e un inceput. Sa vad ce fac cu Alex ora aia...
Si in concluzie: am chemat soacra sa ne ajute o luna, ca-s prastie, si nu stiu cum incep eu serviciul, 2 zile /sapt din 17 Aug, ca eu sunt in coma dimineata, nu stiu nici unde e usa! Iar Alex inca trebuie adaptat la Tagesmami, continuata diversificare intrerupta de boala si sabotata de dentitia iritanta...
Wish me luck! Need it badly.
adimercedes spune:
SabinaY, La Multi ANi pt mica luptatoare cu ochii migdalati
. Sa fiti fericiti si sanatosi cu totii si sa va bucurati unii de altii mereu si mereu.
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
mihailescu teodora spune:

Remember me?![]()
Va pup si va imbratisez!!!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Motive: alaptez in continuare de 8 ori pe zi, practic la 3 ore - uneori noaptea si mai des... ! (Nu-mi spuneti ca nu-i ajunge! Vrea doar cate un san si ziua se fatzaie de numa'! Doar noaptea suge ca lumea, ziua e cu ochii si urechile ca radarele... Si vorba aia, la 9 kile jumate si marimea 80, i-o fi ajungand!!! Dar, Ana, cum era, ca al doilea copil suge in orice imprejurari...? Vise! Micha nu avea griji si de venea fanfara, asta mic e titirisit rau de tot. Daca nu suntem acasa, sau in mediu total linistit, intra in greva foamei - suge 2 guri, cat sa-si ude gatul - si sare masa. Si e in brate de n ori mai mult decat Micha - asta asa, incurajare doritoarelor pentru al doilea BB! Probabil sunt dintii - a never ending story. Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) |
Picio, al meu a fost antrenat in conditii de gherila
Micha e inaltutz tare. Normal ca arata subtirel. Gandeste-te ca al meu voinic are 1,02 m si 20 kile. Si nu-i nici el bucalat
Aaah... uitam. Apropos de dormitul copiilor cu parintii si reglarea respiratiei. Vlad adoarme asa de pe la vreo 8 luni. Ma asez langa el in pat, spunem povesti, radem, ne distram in 3 (sor-sa doarme "la etaj", ca au paturi suprapuse), apoi spunem noapte buna, inchidem ochisorii si gurita si eu respir adanc si regulat langa el. Intr-un minut jumatate maxim adoarme adanc. Invariabil...
slippers76 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mihailescu teodora![]() Remember me? Va pup si va imbratisez!!!!!! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Remember you
Doar atat? Pe unde ati umblat soro?
gabitz78 spune:
multumim de uraturi.![]()

ana - ce chef de scris ai in ultimul timp!
cecilia - insanatosire grabnica printului.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui slippers76
Remember you Doar atat? Pe unde ati umblat soro? Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts caietul cu amintiri |
In ultimele 45' m-am ,,pierdut'' prin caietul tau cu amintiri!!!!!
Merveilleux!!!!

M-am intristat si-am zambit alaturi de tine!
Esti adorabila,Ana,pansament curat pentru suflet!

Chapeau!!!!!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Eeee,as fi vrut eu sa bramburim pe ici/pe colo!
Din (ne)fericire ,la servici!!![]()
Urmeaza sa plecam in concediu in august!Loco,cu Mihnutzu'!Pentru noi doi,inca n-am facut nicio rezervare.Oscilam putin cu destinatia si perioada!
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Sa fiu ,,on topic'',si Mihnea cantareste 16.1 kg si 100 cm!
Si exact ca si micul helvet:e numa' fibra tot!![]()
Mananca extraordinar de bine,cel putin la masa de fructe serveste:1 nectarina(piersica)+2 mere medii+1 banana!
Plus pe-pe-ne 'osu peste zi,dupa care,e realmente topiiiiiit!
Nu mai folosim pampers deloc,se trezeste noaptea si face pipi daca il trece!
No.2 facea de la 1.5 ani in olita,pb noastra era neanuntatul la pipi!Dar din aprilie sunt baieti ,,mai''!
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii