Atentie : pedofilii urmaresc albumele foto !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Si ca sa nu credeti ca sunt nebuna iata cateva poze si comentarii

http://picasaweb.google.com/aoufova/O2007_05_05SPINDL#5136869142329487794

http://picasaweb.google.com/aoufova/O2007_03_18Benecko#5136878973509635154

http://picasaweb.google.com/aoufova/O2007_08_01SPINDLLTo#5136856592435041042

cine nu s-a convins poate sa urmareasca activitatea userului manwithnoname. Sunt efectiv dezgustata de Picasa si voi afla acum unde ii pot reclama si pe ei si pe userii lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Poza asta: http://picasaweb.google.ro/netciprian/CHILDSINDIGOCRISTALRAINBOWNewEarth#5493083459564403282

poarta sigla desprecopii.2007.

Este in albumul lui Cristian9_live, la sectiunea Copii indigo, de cristal, curcubeu.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

gmail-abuse@google.com

Cine vrea sa faca plangere direct la google (care detine Picasa) o poate face aici.

Eu le voi trimite acum email. Ar fi bine sa faca plangere mai multa lume sa inteleaga ca e o problema reala. Apoi voi incerca sa contactez un ziar de media.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Pai nu la google trebuie sa faceti plangere, ci la Politie. In primul rand! Apoi la google.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Vreau sa multumesc initoatoarei acestui topic. Mi-am blocat toate albumele cu pozele copiilor mei (desi nu apareau nud in nici una).
Ma ingrozesc cand am vazut ca unele membre se intreaba de ce s-a creat panica in urma acesti subiect. Vreau sa cred ca acele persoane nu au copii. Cel mai mic comentariu indecent la adresa vreunei poze cu piticii mei m-ar face sa o iau razna efectiv.
Am trimis link-ul acestui subiect multor prietene care au albume pe picassa. Voi avea grija de acum inainte sa atrag un semnal de alarma tuturor mamicilor pe care le cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Vazand atata indignare aparuta brusc constat ca internetul isi merita intr-adevar statutul grafic de norisor pufos si alb prin care nu se poate vedea cine si ce este in partea cealalta.

Este insa foarte bine ca lumea s-a alarmat pentru ca, cel putin inca o parte a ei, va fi mai atenta cu utilizarea lui.

De la postatul pozelor pe site-ul personal sau pe un site de photosharing pana la accesul propriilor copii la internet, vom fi de astazi mai atenti si mai rezervati cand vom face click sau dubluclick. Mai atenti si cu propriul calculator caci un troian sau un virus bine plasat va poate fura poze chiar din propriul harddisk pentru a le trimite fara stirea voastra cine stie carui site sau hacker dezaxat.

Lumea virtuala este ca o jungla. Cine doreste sa mearga in jungla fara teama trebuie sa se vaccineze (antivirus etc), sa aiba sange rece (netiquette si responsabilitate) si sa caste bine ochii (prudenta in posting, sharing, browsing, download). Jungla este deasa, dificil de reglementat si de aceea animalele salbatice zburda in voie. Cine nu-i pregatit ... hatz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Am o intrebare cam prosteasca... Acum citva timp (mai bine de vreo 4 ani cred) am vrut sa imi micsorez niste poze ca sa le postez pe un site culinar. Atunci fetele de pe site mi-au spus de Picasa si am facut un free download. Am micsorat pozele, am organizat pozele mele in albume, etc. Apoi, la fiecare download de pe aparatul meu, se facea export Picasa.
Nu imi aduc aminte sa imi facut un cont...
De atunci am avut computerul stricat si l-am avut total reprogramat, nu mai am Picasa si transferul nu se mai face.

Intrebarea mea: inseamna ca am un cont Picasa? Cum pot sa stiu daca am un cont acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ingrozitor abia azi dim am aflat si eu de toata chestia asta. Despicable people!

Luna daca te pot ajuta cu ceva sa imi zici ca eu is acasa ziua si pot da telefoane etc.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy of 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Luna, zic si eu ca Mada . Daca pot sa ajut,let me know! Eu sunt acasa mai tot timpul zilele astea.
Am incercat sa raportez de pe site-ul dat de tine si m-a trimis pe alt site unde m-am incurcat de tot. Tu ai reusit sa raportezi direct de acolo?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput