Sezatoarea canadiana (186)
Raspunsuri - Pagina 10
usorlili spune:
Fetele va pup... Scuze din nou...
Monica sa-ti traiasca Aylinul, sa fie sanatoasa si cu mult, mult noroc.
Va pupam mult, mult.
Eu sunt la munca si ma gandeam ca nu stiu cand si cum sa dau de tine azi asa ca am intrat aici, sperand ca o sa treci pe aici. Fug ca-s aglomerata rau. M-a lasat criza asta singura prin birou. Si cu o tona de treburi
Va pupam imens.
Si totusi exista iubire!
cge spune:
Mamaliga la microunde
Se ia un castron mare se pune 4 cani de apa cu sare la fiert vreo 4 minute.
Se scoate castronul, se adauga 1 cana malai si se mai pune la microunde 5 minute. Se scoate, se amesteca si se mai pune inca 5 minute.
Voila, mamaliga.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Podeanu Neata si de la mine.... Eu sunt un pic in reluare azi, ma dor toate oasele. Ieri am fost la parc la Yamaska, si din lipsa de soare am jucat volei. M-a prins repede ca in generala ajunsesem la competitii....dar nah, asta era acum douazeci si ceva de ani. Eram ok aseara dar azi ma simt de parca m-a lovit o masina.Mi-am anulat si masajul de diseara. Deci, eu in Lachine nu pot veni, sorry...e mult prea departe de mine si vinerea viitoare lucrez tot de acasa. Simonna, bagi 2 oua batute si amestecate cu sare/piper intr-o caserola de plastic cu capacul pus dar nu fixat.Le pui 2 minute la facut cit sa se umfle bine.Apoi le scoti, adaugi peste cascaval, sau o felie din aia de brinza (de pui la hamburgher) si le mai faci cam 35-40 secunde. Le scoti, bagi intre 2 felii de piine , adaugi rosii sau salata si gata omleta. Asa ma depanam eu la servici cind eram in pana de idei. Diana sa-ti traiasca cavalerul! Born to shop, forced to work. |
Haide, bre, ca nu-i chiar asa departe.... Stai pe 20 pina la iesirea pentru A13... Daca compar cu halelalte resto, e cam acelasi lucru... Si am o SURPRIZA pentru tine, prmit ca o sa-ti placa! Mult, adica, nu asa oricum!
Oana, eu vin cu o prietena la intilnire, please book me with 2 places.
Sarmina de retete, incerc sa mi le salvez, ma intorc pe site mai tirziu azi, ca acu' tre sa plec la Best Buy ca iese nu-s ce mai maire spanac de joc si daca nu ma duc acum ma turbeaza de cap toata ziua! Aia deschid la 10, eu tre sa fiu acolo la 10 fara 10... Bine ca si l-a precomandat, sper sa n-am surprize!
Si ma voi lauda cu chiftelele mele sub forma de placinta cind ma intorc :)
Nu ma pot abtine, vinetele in cuptor, cite 15 min. pe fiecare parte. Se curata intr-un minut. Cine ma cunoste ma crede ca e super usor, ca altfel nu m-as baga eu la de-astea :)
Pupici,
S.
ankalaura spune:
Citat: |
Nu ma pot abtine, vinetele in cuptor, cite 15 min. pe fiecare parte. Se curata intr-un minut. Cine ma cunoste ma crede ca e super usor, ca altfel nu m-as baga eu la de-astea :) Pupici, S. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985 |
La ce temperatura?
Doloress spune:
Diana la multi ani pentru Victor, sa creasca mare si sanatos!
Monicuta la multi ani pentru Aylin!
Ce de-a leuti pe-aici...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Podeanu spune:
Of Simonna, m-ai prins cu surprizele, deja moooor de curiozitate.
dar nu pot promite nimic...vineri lucrez de acasa, am de terminat ceva urgent,iar singura data cind am fost in Lachine (cam pe linga rest) la nutritionist desi mapquest mi-a dat 45 minute , mi-a luat o ora jumatate. Nu m-am mai intors ever la nutritionista.
Monica, sa-ti traiasca feciorul si sa va bucure viata alaturi de surioara lui.Pe tine cind te mai vedem la fatza?????
Vinetele eu le cumpar de la Jean talon in toamna, iau 4 cutii mari marimea 2.5-3.5, le coace soata pe bbq o zi intreaga , le curat apoi eu, dar puse la congelator imi ajung un an intreg. Am si acum de anul trecut. Platesc pe cutie 13-14$.Gustul ala de afumat (ca pe ochiurile din Ro) nu cred ca-l capata la cuptor, sorry
Dragaica spune:
Diana, La Multi Ani pentru Victor
Monicutza, La Multi Ani pentru Aylin
In curand o sa mai adaugam la lista 2 leuti
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 36+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 13 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Denisam spune:
LA MULTZI ANI AYLIN!
LA MULTZI ANI VICTOR!
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
mimitete spune:
Diana si monicutza, LMA copiilor, sa creasca mari, sanatosi, cuminti si fericiti.
Hai mai Dana ca nu e asa departe, Saint Laurent e mai departe!
Eu zic sa nu ratezi surpriza...ca o sa-ti para rau.
Vinetele ies foarte bune la cuptor, am avut si eu aceleasi reticente ca si tine dar m-am dat pe breaza. Se fac foarte repede, fara fum si sint foarte bune. Eu le pun la 400F si le tin o ora, nici nu le intorc.
Simi, imi pare rau ca nu poti veni. Iti urez o vacanta frumoasa.
Rezervati un loc si pt ange, poate are timp sa ajunga.