Dr. Who (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
Eu ma multumesc cu actiunea, rad la umorul specific englezesc, imi pun aceleasi probleme ca la inceputul seriei si atat.

Pai da, aventuri, umor, si-atit. Daca-l ciocani, suna a gol, ca un burlan de tabla (frumos vopsit, ce-i drept :))).

Eu zic ca nu Matt Smith e problema. El este doar unul dintre efectele "schimbarii de viziune".
Mai grav imi pare un altul: diluarea intensitatii dramatice si, oarecum, chiar a mesajului serialului, cu care ma deprinsesem si-mi placeau.
Cauza - noul "head writer". Musiu Moffat. Asta e parerea lui despre "Doctor Who" :/.
Nu ma asteptam, tocmai el :((...

Lui fiu-miu insa ii place grozav.
Normal, lui ii placea si Scooby Doo .

Citat:
Am vazut doar prima parte din Secret Smile, btw. Am sters restul si am jurat ca nu ma uit. Nu-i DT-ul care ma facea sa visez.

www.vplay.ro/serials/browse.do?sid=1197" target="_blank">Single Father l-ai incercat?

Cu Torchwood am patit la fel ca tine, da' cica acolo seria a 3-a e cea faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Iileana, thanks. L-am adaugat in lista de seriale, doar 4 sunt dupa cum am vazut in imdb, merg acasa si asta-seara ma voi uita, mai ales ca exista si subtitrarea. Adevarul e ca nici nu mi-a dat prin gand sa mai caut ceva unde joaca el, am senzatia ca s-a diluat (preiau cuvantul tau) si el ca actor...dupa ce i s-au lungit urechile asteptand ceva important.
Nu mi-am lasat bunul obicei cu serialele, mai ales ca exista unul extraordinar, Through the wormhole cu Morgan Freeman. Nu-i vorba ca vazusem si rasvazusem genul de documentar pe toate canalele de discovery posibile, dar acesta e mult mai bine inchegat, realizat, complet si fascinant, iar de actor imi place demult.

Citat:
Lui fiu-miu insa ii place grozav.
Normal, lui ii placea si Scooby Doo

Si la fiica-mea ii place Scooby doo. De unde deduc ca i-ar placea si Doctor Who. Peste un an, maxim doi o voi introduce in atmosfera serialului. Asa am sa-l regasesc pe CE, pe DT si de ce nu, pe MS.
Un cuvant preferat de Galsworthy in opera lui, Saga Forsyte era amuzant. Asa spunea Fleur: amuzant. Mi se pare ca se brodeste de minune cu MS si episoadele lui.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

E subtitrat???
Nu-i, cel putin nu cele 5 minute pe care le-am vazut eu....

Citat:
mai ales ca exista unul extraordinar, Through the wormhole cu Morgan Freeman.

Yeps, ii fain . Nu l-am vazut pe tot, ce-am mai prins pe discovery science si ce-am apucat pe vplay, da' am ramas putin rezervata dat fiind datele cam prea "exotice" vindute de serial ca serioase.
Dintre ultimele documentare vazute, mi-a placut "Into The Universe with Stephen Hawking".

Citat:
Un cuvant preferat de Galsworthy in opera lui, Saga Forsyte era amuzant. Asa spunea Fleur: amuzant. Mi se pare ca se brodeste de minune cu MS si episoadele lui

Sau "enjoyable".
.
Si asta merge.
Uf, io nu-s de felul meu cu fitze si/sau snoaba (sau, oricum, nu foarte ;)))), da' problema cu serialul asta e ca ei, cu minuta lor, ridicasera pe vremuri stacheta la un anume nivel (dovada stau "semnele de carte" mentionate pe pagina cealalta), pe care in seria 5 nu-l mai ating neam.
Ei m-au invatat cu narav, asa ca acuma ma enervez sincer, si rau!!!:), vazind in ce hal isi dau cu stingu' in dreptu' in momente in care puteau foarte bine sa n-o faca ....

Citat:
Peste un an, maxim doi o voi introduce in atmosfera serialului.

Eu cred ca-i prea curind. Grija mare.

Uite ce-am patit io: m-am trezit intr-o buna (buna???) zi, pardon, seara, ca pustiul meu refuza sa inchida lumina la culcare. Din motive de... weeping angels. .
Bine, si eu mama neroada, il lasasem sa vada intr-o zi ambele din seria 5 plus Blink, pe care-l ratase la vremea lui. Si fara nici un "Confidential" lamuritor :/.
De pomana i-am explicat stai mai ca-s actori, sint pudrati cu-n praf special si stau asa, foarte nemiscati, ai vazut si-n parc unii care stateau asa, iar expresiile fioroase sint masti de cauciuc, da, copilul ma asculta intelegator, zimbitor si condescendent, stie, nu-i inspaimintat, numa' ca nu vrea sa inchid lumina! Iar miine ar vrea sa facem pauza de monstrii, mai bine ne uitam la un documentar cu ursi panda ...
Cam asa...

Mergi la inceput

Citat:
E subtitrat???
Nu-i, cel putin nu cele 5 minute pe care le-am vazut eu....

Nu pe vplay. Mi-a cautat sotul subtitrarea pe un site specializat. Daca doresti, iti indic adresa.
Citat:
Uf, io nu-s de felul meu cu fitze si/sau snoaba (sau, oricum, nu foarte ;)))), da' problema cu serialul asta e ca ei, cu minuta lor, ridicasera pe vremuri stacheta la un anume nivel (dovada stau "semnele de carte" mentionate pe pagina cealalta), pe care in seria 5 nu-l mai ating neam.

Un nec plus ultra, zici tu. Am refuzat sa privesc si sa citesc continuarea la Pe aripile vantului, roman ori film. Stiam ca ma va dezamagi, in general nu-mi pierd timpul, e mult prea pretios. Dar totusi (acesta e un cuvant favorit), totusi ma simt datoare fata de acest serial sa vad si epilogul. Cand va fi si cum va fi.
Citat:
Dintre ultimele documentare vazute, mi-a placut "Into The Universe with Stephen Hawking".

Fain, si eu l-am vazut, dar nu recent.

Hm, copilul tau avea ingeri in camera? Pana la urma cum ai procedat? O lumina de veghe are si fiica-mea. Intr-un colt al camerei, de-abia se vede, dar mai bine decat intuneric profund. Nici mie nu-mi convine asa, sa dorm in bezna si eu am pretentii de adult, cica...
Bine ca baietelul tau n-a retinut ideea cu ochii deschisi din Blink...nu mai adormea prea curand.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Citat:
Bine ca baietelul tau n-a retinut ideea cu ochii deschisi din Blink...nu mai adormea prea curand

, aoleu, chiar asa, don't even blink cam pina spre 3 noaptea, si-o incurcam!, brrrrr :)))
Da' noroc cu dragutul de Moffat care a facut, in seria 5, maioneza din bunatate de idee, asa ca puteam sa-i zic kinderului ca el tre' sa procedeze ca Amy. Ochii inchisi, foarte-foarte inchisi... ca nu mai sint nici weeping angels-ii ce-au fost .

Vezi?
Citat:
Un nec plus ultra, zici tu
, ba eu nu zic nimic , ei zic.
Eu am sperat pina in ultima clipa, da, si m-am trezit cu un ultim episod in care, daca faci abstractie de cit de spectaculos a fost si-l reduci la esenta, vezi ca, de fapt, ca si concept de baza, Moffat a trisat urit. Doctorul isi intersecteaza in delir propria time-line, ceea ce pina acum era precum stim o indeletnicire cu desavirsire interzisa, ca murea soarele, veneau gheonoaiele sa dezinfecteze zona paradoxului temporal, era deranj mare. E, na, acuma s-au schimbat regulile!
Mersi, pai asa-i usor, asa pot si eu....
Uf!

PS1.
Citat:
Fain, si eu l-am vazut, dar nu recent.
Nu recent? Pai e facut in 2010...

PS2.
Citat:
Mi-a cautat sotul subtitrarea pe un site specializat.
Wow, ce rapid a fost!!!:)
Nu, nu vreau acum adresa, ca nu stiu daca vreau sa vad serialul, cele 5 minute vazute din el nu m-au convins ca n-as avea altceva mai bun de facut in alea 45 de minute :)))).
Astept sa-l vezi tu intii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Prezenta topicului asta a inceput sa ma chinuie .
Ia uite ce ziceam in capitolul 1:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

pai, acum, pentru mine viata ar fi mai trista :D daca nu as vorbi (aproape) in fiecare zi despre Dr. Who

Am tradat, asa-i? :(

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Iileana,

Citat:
ba eu nu zic nimic , ei zic

Eu ma gandeam ca tu situezi episoadele cu DT la un nivel de neatins. Nu seria a cincea, nuu, Doamne fereste!
Citat:
Nu recent? Pai e facut in 2010...

Cand zic recent, la mine nu depaseste 2 luni. Prin vara mi l-a aruncat sotul in poala, stie ca ma pasioneaza. Doar 2 episoade am vazut, nici nu stiu, mai sunt? Ar trebui sa caut.
Citat:
Moffat a trisat urit. Doctorul isi intersecteaza in delir propria time-line, ceea ce pina acum era precum stim o indeletnicire cu desavirsire interzisa, ca murea soarele, veneau gheonoaiele sa dezinfecteze zona paradoxului temporal, era deranj mare. E, na, acuma s-au schimbat regulile!

Se joaca, na. Joaca exista in orice, pana si in politica, stii tu de cine vorbesc.
Daca pana acum aveam o ordine, un curs fluid al evenimentelor, in noua serie vor sa ne uluiasca...partial au reusit, incepand cu Tardisul si terminand cu mamicuta/iubita/sora sau cine o fi calatoarea in timp.
Nu-mi spune ca nu ti-au placut ingerii, mai multi ca niciodata.
Din pacate m-am grabit cu aprecierile asupra calitatilor sotului, a aflat doar subtitrarea in engleza, insa e rutina pentru mine.
Am vazut primul episod din Single father, putin melodramatic, altfel realist si in ton cu ultimele lui filme englezesti.

Denizel, te chinuie topicul?
Ce putem face sa te alinam?

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Pai, Ingrid, cred ca as fi alinata daca as vedea episoadele alea faine despre care ati tot vorbit voi :). M-am oprit la daleksii in Manhattan si inca nu simt nevoia sa reiau serialul . De aia ma cam chinuie schimbul vostru de impresii :)

P.S. Ileana tace. Stiu io de ce. Ca sa mai faca sa ma simt vinovata, de aia!! :))))))

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Citat:
Denizel, te chinuie topicul?
Ce putem face sa te alinam?

Sa-l inchidem. :)))

Denizel, nu ai cum sa vezi episoadele cele faine fara a relua serialul, ori tu nu simti nevoia sa faci asta, asa ca situatia imi pare fara scapare dpdv logic .
Nu stiu ce sa te sfatuiesc .
Remarc insa ce nedreapta e viata asta: tu ai cea mai "fasta" perioada a serialului in fata dar nu vrei sa o vezi, mie mi-ar placea sa mai vad macar un episodutz, (fie el si din seria a 5-a :p), dar nu mai am ce, ca s-au terminat :))...

Citat:
Eu ma gandeam ca tu situezi episoadele cu DT la un nivel de neatins.

E drept ca ochii lui DT imi plac mult mai mult decit ai lui MS, ca oameni sintem , dar nivelul cu pricina depinde de mai multi factori :(. Eu sper sa-si revina. Factorii aia...

Citat:
Se joaca, na.

Daca acceptam aceasta "joaca", atunci Doctorul seriilor trecute era un incompetent fara imaginatie si cam workaholic, asa, care se agita ca prostul sa rezolve o situatie cind ii era mai simplu sa se intoarca in timp cu 5 minute inainte de producerea ei si sa o preintimpine, , asa ceva.
Operatiunea ar dura 3 minute, un episod tot atita plus genericul, si pina la urma n-ar mai fi nimic de povestit ca deja totul se va fi rezolvat dinainte de a se fi intimplat, pam-pam :))))))))...

Citat:
Nu-mi spune ca nu ti-au placut ingerii, mai multi ca niciodata

Ingrid, compara si tu un inger din Blink cu unul de acum: unul isi trimite, simplu-eficient-elegant, victima in trecut, altul ii suceste, ciobaneste, gitul. Unul impietreste cind e privit, fie si de cei din propria specie (de unde si poanta de final, cum i-a pacalit Doctorul), altul nu mai are nici o retinere in a vietui in gasca...
Mai zic?
Nu mai au nici o noima, saracutii de ei...
Ca sa ma autocitez, povestea e, desigur, simpatica si-asa, da' pe vremuri se putea mult mai mult de-atit .

Citat:
Doar 2 episoade am vazut, nici nu stiu, mai sunt?
Sint doua de 45 de minute - despre alines-i, respectiv time-travel, (ca sa vezi coincidenta cu tema topicului de fata :)) si unul dublu despre tot (asta-i cel mai fain).

Mergi la inceput

Citat:
Sa-l inchidem. :)))

Zici tu asa, insa ma batea un gand in ultimul timp...apoi mi-am spus ca il las sa alunece in adancurile DC-ului, doar n-o fi vreun monstru jos ca-n Gridlock sa faca hap!
Citat:
Eu sper sa-si revina. Factorii aia...

Esti pe drumul bun. Doresti urmatoarea serie, ca sa verifici daca si cum isi revine. Mai e o sansa pentru a comenta sezonul 6 cu cineva.

Citat:
Daca acceptam aceasta "joaca", atunci Doctorul seriilor trecute era un incompetent fara imaginatie si cam workaholic, asa, care se agita ca prostul sa rezolve o situatie cind ii era mai simplu sa se intoarca in timp cu 5 minute inainte de producerea ei si sa o preintimpine, , asa ceva.

Am o intrebare pentru tine: nu te uiti la mutra lui? Ce Dumnezeu de Lord al Timpului se scalambaie si se agita in halul asta? La el pana si ceva serios se transforma intr-un skech de Mr. Bean. Cu mana pe inima declar ca tot sezonul 5 i se potriveste manusa.

Citat:
Nu mai au nici o noima, saracutii de ei....
Ca sa ma autocitez, povestea e, desigur, simpatica si-asa, da' pe vremuri se putea mult mai mult de-atit .

Crede-ma ca am facut si voi face diferenta, era o gluma cea din postul precedent, privind insa retrospectiv nu simt niciun regret, tocmai din perspectiva noii linii de abordare...principiul gravitatiei unei gauri negre se aplica si la MS, modifica tot ce il inconjoara.

Si acum o oarecare critica, am luat si al doilea hap din Single father, pe langa actiune (si reactiune) ma tot gandesc care rol i s-ar potrivi mai bine, conform descrierilor: Wilfrid Desert ori Michael Mont, "bun baiat".
Uf. 45 de minute din timpul tau n-ar fi chiar pierdute, mai gandeste-te la film. E acceptabil.
Dupa ce inchei cu Wormhole, am ultimul din Hawking. Bine, n-am de ce sa ma plictisesc.
Denizel, uita-te pe vplay. E simplu, n-ai de descarcat nika, doar timpul sa-ti ajunga.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput