Dr. Who (3)
Raspunsuri - Pagina 11
beren spune:
Ahem, ce-i la ZZ? Old news, probabil, insa pentru mine... gasesc pe unul dintre putinii useri care analizau totul foarte precis si ofereau pareri documentate, impins afara printr-o disputa patriotica cu iz de cafenea... depressing.
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beren Insa cred ca am setat Tardis-ul aiurea; o lectura rapida la ZZ mi-a dat impresia ca am revenit cam prea departe in trecut... poate gasesc si vreun dragon, on the upside? |
:)))))))
Haha, nu m-am prins din prima. "mai, ce vrea sa spuna??? Mai, ce vrea sa spuna????" In fine, (cred ca) m-am prins acuma. E OK, avem inca detectori de dragoni. Unu' si unu'. Garantat! ;))
La a doua intrebare nu as sti ce sa raspund, am trecut - cu "ajutor" din belsug, e drept - de faza in care ma supar fiindca cineva ma ia peste picior/nu-mi apreciaza orice contributie, fie ea si una impecabila (presupunand ca am si dintr-astea :)).
Mi-a parut si mie rau, fireste.
iileana spune:
Depressing, da, cu atit mai mult cu cit s-a facut neregulamentar si cu cit scinteia care a declansat spirala evenimentelor a fost o tzifna of-topic.
Intr-adevar nu ai aterizat intr-un moment prea fast al forumului, dar iti apreciez optimismul. Parerea ca asta e din cauza ca ai revenit prea departe in trecut implica logic speranta intr-un viitor mai bun :)).
Imi doresc si eu sa ai dreptate.
Beren, bine ai revenit!
beren spune:
citat din mesajul lui iileana Intr-adevar nu ai aterizat intr-un moment prea fast al forumului, dar iti apreciez optimismul. Parerea ca asta e din cauza ca ai revenit prea departe in trecut implica logic speranta intr-un viitor mai bun :)). Imi doresc si eu sa ai dreptate. Beren, bine ai revenit! |
Multumesc! :)
Nu spuneam ca-s optimist, dincontra. E un fel de aterizare in Evul Mediu... cu exceptiile de rigoare, evident. E asa de reconfortant ca subiectul asta exista ;)).
(Denizel, sigur ca si la alte subiecte.)
mihutza11 spune:
Un alt motiv al postarii clipului a fost ca pe mine m-a distrat faptul ca autorul, necunoscind universul Dr. Who, crede, in inocenta sa, ca aceea este (doar) o pisica :)))). Hehe, ce stie el! Don't blink! Don't even blink!!! Blink, and you're dead!!!! |
loool!!!
nici mie nu imi place sa citesc dinainte spoilere.. la orice film m-as uita..
Ingrid esti la zi?
ep.3 l-ati vazut? maine se difuzeaza ep.4..
Ingrid S spune:
Salut. Imi vine sa zic ca si Beren, oare in ce perioada nefasta am nimerit, n-are legatura cu forumul (sa-i zicem probleme existentiale) asa ca mai greu cu Doctorul. Insa, am vazut si ep. 2. Am fost tentata sa exclam golaneste: ce mama dracului!, m-am abtinut din respect pentru Moffat. Stiti ca il ador pe Moffat.
Cateodata am impresia ca se complica serialul pana unde nici producatorii nu gandesc.
iileana, o ipoteza interesanta: calatoarea in timp, doctorul River Song ar fi de fapt Rose Tyler. De pe un blog, de la linkul tau, nu mai stiu, parca am facut erase la memory card. E enervant cum uit si nu de cand am vazut primele doua ep ale seriei 6...in fine, ideea e plauzibila, de ce i-ar spune my love, de unde ar sti atatea despre el, bla-bla, argumenteaza tipul intr-o veselie, adevarat fan, nu ca mine.
Mihuta, deja e al treilea? Uf (alt fel de uf, iileana), cand problemele nerezolvate te ajung din urma si iti rad in fata, nu te poti relaxa, fie el si cel mai indragit film.
Dar promit sa ma uit.
Ati remarcat ca n-am comentat cele doua episoade, fie si numai pentru faptul ca pare al naibii de straniu si mi-au dat o senzatie usor neplacuta. Felul in care Doctorul pune capat aventurii de mii de ani a intrusilor a fost bomboana de pe coliva. Am respirat usurata.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beren
Multumesc! :) Nu spuneam ca-s optimist, dincontra. E un fel de aterizare in Evul Mediu... |
Bine, daca zici tu ca nu-i optimism, nu e.
Probabil ca-i zice altfel.
La chestia asta, cind se-apuca omu' de ceva aparent irealizabil, fara sorti de izbinda, si se incapatineaza sa mearga, bine-dispus dar perseverent, mai departe, in pofida infringerilor de etapa.
Adica la ce faci tu, de vreo doua saptamini incoace, cu incercarea de aerisire a unor zone de forum pe care era praful de-un deget si de dezmortire a unor useri care picoteau plictisiti prin colturi.
Nu stiu daca o faci constient sau nu, cert e ca, uluitor!, dar pina la urma se pare ca-ti si iese!!!!!
Incep sa-ti inteleg altfel titulatura. Nu ti-ai ales-o numai pentru ca suna frumos. .
Beren, ma bucur foarte, foarte mult ca ai revenit!! (nu stiu daca ti-am mai spus :))