Sa ne rugam pt.sufletul Madalinei Manole !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Aha, in consecinta sa ne doara in cot de sufletul ei, ca daca episcopia asa spune, asa e

In al doilea rand pe un certificat de deces nu scrie sinucidere, ci "moartea a survenit in urma....insuficientei cardiorespiratorie...

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Crinuta, nu e vorba de durut in cot, e vorba ca in ortodoxie nu se pomenesc la Sfanta Liturghie sinucigasii. Asta nu se poate schimba pentru nimeni, oricat de rau ne pare.
In plus chiar citisem undeva: ''crezi ca esti mai bun ca Dumnezeu? daca El a hotarat ca sinucigasii nu pot intra in rai crezi ca suferi tu mai mult ca Dumnezeu pentru acel suflet?"
Rugaciune pentru sinucigasi este mi se pare ca in Molitffelnic.
Dar la Sfanta Liturghie nu se pot pomeni.
Si mie imi pare rau, sa stii. Si ma pot ruga in particular pentru sufletul ei. Dar nu pot da pomelnic si nici un preot nu o va pomeni la Sfanta Liturghie.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Slava Domnului ca, de fapt, ea nu are nevoie de rugaciunile nimanui si de liturghiile nimanui.
Dormi in pace, Madalina!

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

cum sa nu aiba nevoie???? ba orice om care "s-a dus" are nevoie de rugaciuni si de pomeniri.....offf

S-o ierte Dumnezeu si s-o odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eiii Iasmin, daca ar fi atat de usor..., mai bine tac, ca altfel spun prea multe. Oricum am spus parerea mea.
Doar Dumnezeu stie daca ea sa mantuieste sau nu, daca s-a cait sau nu in ultima secunda, desi era prea tarziu ( asta in cazul in care ea chiar s-a sinucis), deci nu e atat de simplu cum vor unii.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Dumnezeu este drept si nu trimite un nevinovat in iad. Numai El poate stii ce s-a intimplat cu adevarat si in cazul Madalinei.

Sinuciderea este tot crima si un crestin adevarat nu ar face asta.Daca cel care si-a luat viata nu a fost mental capabil sa discearna ce e bine si rau ...va fi judecat diferit.

Chiar si un criminal poate ajunge in rai daca sincer ii pare rau si il primeste pe Domnul Isus chiar si in ultimul moment...ceea ce eu cred ca se intimpla foarte rar.

Dar revenind la subiect "sa ne rugam pentru sufletul Madalinei", am citit Biblia si nu am gasit scris ca noi, cei in viata mai putem face ceva pentru sufletul celui plecat. Nici rugaciunile, nici slujbele, pomeniile...nimic. Desigur asta nu inseamna ca putem sa ii dam uitarii, ca nu ne lipsesc, ca nu suferim ca nu sunt alaturi de noi.
E bine sa ne rugam pentru sufletele noastre, sa nu ne departam de Cuvintul lui Dumnezeu si pentru cei care sunt inca in viata.
Sunt atitia in jurul nostru care traiesc in pacat si cu siguranta sufletele lor vor ajunge in iad daca noi nu ne rugam pentru ei si nu le spunem adevarul asa cum este scris de Dumnezeu.

Cat traiesti ai timp sa-ti salvezi sufletul si sa alegi daca vrei sa fi cu Dumnezeu pentru o eternitate sau nu.
Degeaba ocolim adevarul ce e scris ca e pacat... e pacat. Cele 10 porunci mai sunt valabile si astazi pentru toti cei care cred si cei care nu cred.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kariris

cum sa nu aiba nevoie???? ba orice om care "s-a dus" are nevoie de rugaciuni si de pomeniri.....offf

S-o ierte Dumnezeu si s-o odihneasca in pace!

Unde scrie asta? Daca este in rai...Dumnezeu ii este suficient. Daca nu...nimic nu o mai poate ajuta.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Dumnezeu sa te odihneasca, Madalina!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Doamne ce tragedie s-a intamplat, eu abia sambata seara am aflat cand m-am intors din concediu. De atunci nu-mi revin si nu pot sa cred ce s-a intamplat, parca e un vis urat, nu pot crede ca-i adevar.

Am admirat-o mereu pe Madalina, am crescut cu muzica ei, face parte din generatia mea, am admirat-o la fiecare aparatie publica, era o frumoasa si nu-mi pot imagina cum de s-a ajuns aici.

Odihneste-te in pace Madalina si Dumnezeu sa te ierte!
Fie ca Bunul Dumnezeu sa aiba mila si iertate pentru greseala ta!

Multa putere celor din familie, sa treaca cu bine peste aceasta suferinta imensa!

Mergi la inceput