Sa ne rugam pt.sufletul Madalinei Manole !
Raspunsuri - Pagina 2
Lali_mete spune:
Dumnezeu sa o ierte!
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
crinuta spune:
Mai presus de toate are nevoie de Liturghii. Cuvintele noastre nu ii ajuta sufletul, doar Liturghiile speciale o pot alina.
Si oricum, nu mai e sigur ca s-a sinucis....
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crinuta Si oricum, nu mai e sigur ca s-a sinucis.... |
Whatever happens don`t let go of my hand!
crinuta spune:
Da, sunt niste semne de intrebare. Inca nu se stie nimic, momentan tot varianta sinuciderii e valabila, insa, din ce am auzit la tv se fac investigatii.
Crinuta si minunea ei
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
irina.c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crinuta Mai presus de toate are nevoie de Liturghii. Cuvintele noastre nu ii ajuta sufletul, doar Liturghiile speciale o pot alina. Si oricum, nu mai e sigur ca s-a sinucis....Crinuta si minunea eiFara Dumnezeu nimic nu e. Cine se increde in sine, cade rau!www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy |
sinucigasii de bunavoie nu pot fi pomeniti la Sf. Liturghie
............................................. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 )am blog
Iasmin08 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irina.c.
sinucigasii de bunavoie nu pot fi pomeniti la Sf. Liturghie ............................................. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 ) am blog |
Din cate stiu era ortodoxa, deci se aplica exact ceea ce spune Irina. Exista rugaciuni pe care le poate face preotul, dar nu pot fi pomeniti la Sfanta Liturghie cei ce si-au luat singuri viata.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
anangel_lexi spune:
Dumnezeu s-o ierte si sa aline suferinta celor care o iubesc!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
crinuta spune:
Eu tocmai am spus ca nu este 100% sigur ca s-a sinucis. Cine va raspunde in fata lui Dumnezeu daca ea de fapt nu s-a sinucis si a fost privata de slujba>? Orice om merita sa ne rugam pt sufletul lui, pt ca va veni o vreme cand fiecare dintre noi vom avea nevoie de aceste rugaciuni pt sufletul nostru.
Nu stim ce a fost, doar Dumnezeu stie, insa daca ne pasa de ea, ne pasa in primul rand de sufletul ei, doar asta conteaza, iar daca putem ajuta, trebuie sa o facem.
Crinuta si minunea ei
irina.c. spune:
pe certifcatul de deces scrie sinucidere. Nu era in evidenta cu boli psihice/deficienta mintala.In concluzie episcopia a procedat conform canoanelor- fara slujba de inmormantare si pomeniri.............................................. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , Otilia (9 oct. 09 )am blog