sunt exagerata?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

Zina,!ai dreptate,poate ca si ca am trecut prin ce am trecut,isi pune amprenta pe relatia noastra si ne face sa fim irascibili,sa facem din"tantar armasar".Oricum,nu stau prea roz treburile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Draga mea, te inteleg perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adry2010 spune:

Ma bag si eu ca musca-n lapte, adicatelea o sa-mi dai si eu cu parerea :)

1. E bine ca sotul tau si-a dat si el seama la un moment dat ca sunt oameni suciti.

2. Cu toate acestea, sunt parintii lui, iar sentimentele sale pt ei nu le poate omori. Are nevoie sa stie de ei, sa pastreze legatura, asa cum sunt ei.

3. Cred ca lui i-a fost teama de reactia ta, din moment ce le-a dus pe ascuns.

4. Sunt de acord cu tine ca nu a procedat corect ca le-a dus fara stirea ta.

5. Important acum este ca tu sa intelegi toate punctele anterioare, mai ales 2. Apoi important este sa rezolvati conflictul intre tine si sotul tau, nu sa-l mariti. Intelege-l si pe el, dar pastreaza-ti si opiniile tale cu privire la parinti lui in ceea ce te priveste.

6. Nu ai de unde stii ce le spun bunicii fetelor. Dar ele vor avea ocazia in timp sa-si dea singure seama. Cu rabdare, grija si iubire, daca este cazul, le vei putea explica frumos ca ei sunt din alta generatie, vad altfel lucrurile, ca situatia prezenta si a ta este diferita si le explici de ce nu poti fi cum vor ei. Repet, daca este cazul.

7. Decat sa ajungi sa-ti indepartezi familia: sotul si copii, mai bine ii lasi sa-i viziteze. Poate cine stie, o sa le inmoaie inima. Daca nu-ti lasi familia sa-i viziteze, s-ar putea sa ajunga sa te urasca pe bune.

8. Este dreptul sotului tau sa-si duca copii, precum si al fetelor sa-si cunoasca bunicii.

7. Revin la importanta punctului 2 si spune-i frumos sotului tau ca-l intelegi. Nu mai deschideti conflicte despre cum sunt bunicii, pana cand nu ai un motiv concret, de exemplu una din fete vine acasa suparata pe tine dintr-un motiv bagat de bunici. Si atunci sa vorbesti cu sotul tau, dar fara a-i reprosa ca a dus fetele, ci explicandu-i ca nu-i corect ce fac bunicii, astfel incat el sa fie cel care sa ia atitudine in fata lor. Cum sotul tau si-a mai dat o data seama ca ei sunt suciti, isi mai poate da seama si alta data, dar lasa-l sa vada. Daca il opresti sa vada, nu va avea motive de suparare pe ei si va da vina pe tine.

8. Da, copii trebuie sa fie mai presus de multe lucruri, dar a le controla viata si a decide in locul lor sau a-i feri sa cantareasca singuri, nu le face bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Adry, frumnos exprimat!

Cat despre restul parerilor, cred ca fiecare s-a exprimat prin preajma propriei experiente, deci nu stiu cat de mult conteaza in situatia de fata.

Mergi la inceput