gripa pielii???

gripa pielii??? | Autor: bulinuta27

Link direct la acest mesaj

Va rog sa imi spuneti daca ati mai auzit de asa diagnostic...mi-a spus dr dermatolog ca asta ar fi...dar nu gasesc nici o alta informatie legata de boala asta si nu mai suport...sunt deja 7 saptamani de bube

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

nu am mai auzit pana acum acest diagnostic, imi pare rau ca treceti prin asa ceva, desi nu stiu ce este, cum arata sau cum se manifesta...

insa ar fi bine sa ne spui si noua cine are probleme, tu sau copilasul tau, cum se manifesta, care crezi ca ar fi putut fi cauza declansarii problemelor, ce analize/investigatii ai facut, ce tratamente ti-au fost recomandate, etc.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

eu am.
acum multe saptamani mi-a aparut pe piept o buba destul de marisoara dara fara sa imi provoace mancarimi, fara sa aiba cap..pur si simplu o umflatura...la 1-2 saptamnai dupa m-am umplut intr-o noapte de bube cam la fel ca si forma dar mai mici pe torace, sani. am crezut ca sunt muscaturi de tantari dar de atuni o tin tot asa...se maronesc unele si apar altele. atunci cand ies ma mananca destul de bine. si sunt zeci...zeci de bube una langa alta...mi-au dat zyrtec, locoid si o solutie mentolata dar e fix la fel si cu ele si fara

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Eu as zice sa mergi la medicul de familie si sa ceri trimitere pt Spitalul Colentina.
Sanatate.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Probabil se refera la pitiriazis rozat (Gilbert).
Total benign si , in afara de aspectul estetic, nu are absolut nici o consecinta. Trece de la sine in 4-6 saptamani.
Oricum e bine sa ai confirmarea dermatologului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

da, Sheannamp, asa a zis. Dermatologul imi pusese diagnosticul dar nu gaseam nicaieri informatii ptr ca mi-a spus denumirea populara: gripa pielii.
am facut si analizele data care au iesit ok cu exceptia unor hematii in urina...dar la mine sunt deja 7 saptamani

si inca un lucru: mi-a spus ca este un virus...cum Doamne se ia asta?

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Si eu am avut, mie mi-a zis dermatologul ca de la stres...am observat ca imi trecea daca stateam la soare. Si acum cand ma mai stresez imi apar, dar mai mult pe fata si pe maini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

NU e un virus propriu-zis. Apare uneori dupa ce ai avut o viroza mai serioasa.
Nu se stie exact ce e. Nu e contagios deloc. Si scarpinatul e mai mult psihogen (adica ti-l induci tu involuntar cand vezi petele respective). De aia nu are rost sa iti dai pe piele cu alcool mentolat sau sa iei antihistaminice.
La mine au disparut complet, dintr-o data. Si fara sa le dau cu nimic (adica am dat de 2 ori cu Advantan de la copii mei dar pe urma tot uitam asa ca am renuntat)
Si da, mi s-a recomandat sa le expun la soare.

Mergi la inceput