o relatie care ma subjuga
Raspunsuri - Pagina 2
victory spune:
Eu nu inteleg de ce se deviaza intotdeauna de la subiect si mai nou o spun in toate subiectele,ea cere sfaturi intr-o relatie care o subjuga nu intr-una in care nu are bani sa se intretina.
Da intradevar asta ar fi o solutie sa iti cauti un job pt binele tau ca sa ai ocupatie,dar nu mi se pare deloc normal ca el in caliate de sot sa reactioneze asa indiferent in ce situatie materiala ar fi,hai sa fim seroasi,orice parinte vrea cei mai bun pt copilul sau,si atunci e perfect normal ca a sta cu mama acasa e cel mai optim,cel care trebuie sa aiba doua joburi este el,sau nu barbatul este capul familiei,dar ce usor este sa ai ce reprosa.
Nu sunt de acord deloc cu a apela la reprosuri in loc sa gasesti solutii.Intre voi este o problema de comunicare,la varsta voastra totul trebuie sa fie roz,si trebuie sa aveti putina rabdare pt a va cladi un viitor,nimeni nu se naste cu o cariera,toate vin la timpul lor,toleranta inseamna mult intr-o relatie,poate ati avea posibiltatea unor joburi cu schimburi inverse si atuci puteti avea grija voi insiva de copil,pt ca atata timp cat iti reproseaza inseamna ca are si optiuni pt ingrijirea copilului ca doar nu l-ai facut singura.Responsabilitatea unui copil trebuie sa fie comuna indifirent de context,poate vrea sa stea el cu copilul si tu sa iti gasesti un job in ceea ce ai absolvit,in cazul in care el nu are o cariera deja.Solutii sunt doar atat ca trebuie sa le gasiti impreuna,chiar daca vrei sa rupi aceasta relatie tot voi veti fi cei care veti hotari.
Anda,mami lui Stefan Alexandru
alina_satena spune:
multumesc mult de sfat victory o sa ma gandesc foarte bine la ce voi face doar ca pe timpurile astea e mai greu sa imi gasesc de lucru pe domeniu pe care am absolvit eu dar deja ma gabndesc la cva si sper sa fie ok
alina_satena spune:
ptr julia sm am doar doua gradinitie la mine in sector(stau in sectorul 5)e bataie pe crese nu am gasit efectiv locuri deloc si in gradinite este si mai si.cea mai "ieftina"spaga este de 100 euro
JuliaSM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena ptr julia sm am doar doua gradinitie la mine in sector(stau in sectorul 5)e bataie pe crese nu am gasit efectiv locuri deloc si in gradinite este si mai si.cea mai "ieftina"spaga este de 100 euro |
Cred ca ai gresit "adrisantul",nu eu am scris despre gradinite si spaga.Mult succes iti doresc!
alina_satena spune:
am vazut ca in mesajul tau scria ceva de crese si gradinite nu am facuto cu rautate doar am specificat care este situatia gradinitelor si implicit a creselor la noi in sector.Iti multumesc si tie juliasm ptr sfaturi orice sfat este binevenit ma voi gandi la meditatii sau cva de genu acesta daca mai ai idei su8nt gata sa le aud imi doresc mult de tot sa muncesc
victory spune:
Eu sunt sigura ca vei reusi,si o data cu rezolvarea acestor detalii din viata ta se vor schimba multe,iar micutul tau va fi mandru de tine indiferent ce vei hotari sa faci cu viata ta incontinuare.
Astept vesti de la tine.
Anda,mami lui Stefan Alexandru 6 ani
eumada spune:
Alina eu am mai discutat cu tine si la subiectu` soacra.....acolo nu ai spus nimic de probleme in casnicie...ideea e ca indiferent de situatie,casatoire inseamna iubire, responsabilitate, respect.Daca e singurul care aduce venit si te iubeste nu te insulta.ati facut copilul de comun acord e tata si trebuie sa procedeze in consecinta.eu cred ca e imatur...cred ca sunteti prea tineri pentru casatorie si copil.daca tu stiai ce vrei de la viata,el nu stie nici acum..altfel nu ar reactiona asa....cu siguranta ca nu era pregatit si acum e in panica.stiu ca si studentele pot incasa indmnizatie
mergi si te itereseaza la directia muncii din sectorul tau.sau la serviciul de protectie si asistenta sociala.ok?
ingerasul tau trebuie sa fie o bucurie...gandeste-te ca e mica frageda si are nevoie de tine.
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
alina_satena spune:
va multumesc tuturor ptr sfaturi m-am gandit ff mult si mi-amdat seama ca doar cu rabdare pot sa imi rezolv problemele,acum situatia numai este asa neagra as putea sa spun ca relatia merge cat de cat ok doar ca mi-as dori mai multe intelegere din partea lui si mai mult suport moral si sa ma ajute cu copilul.Dar daca nu se poate voi incerca eu sa le fac pe toate cum pot si sa ma gandesc ca sanatatea mea psihica si fizica este cea mai importanta atat pentru mine cat si ptr copilul meu care are nevoie de mine.Victory te voi tine la curent cu ce se va intampla in continuare si va multumesc tuturor ptr gandurile bune
Gabi_K spune:
eu m-as angaja urgent, as zice sotului meu sa "rezolve" copilul cum poate- gradinita, cresa, tanti, ce vrea el, ca eu merg la lucru. Dimineata as pleca din casa cu juma' de ora inainte sa plece el, si sa vedem ce rezolva cu copilul. Nu e fair sa-ti stai cu copilu'n gat si el sa faca mutre de ce nu lucrezi, da' bani de gradi nu-ti da.
Si inca ceva: daca incepi sa aduci bani in casa, se rezolva totul?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
alina_satena spune:
Gabitza am incercat si ce spui u dar el se scuza ca are toata ziua ocupata la serviciu,chiar astazi mau sunat pentru un call center part-time dar el mi-a spus sa nu ma duc.Acum va intreb voi in situatia mea ce ati face avand in vedere ca nu am cu cine sa las copilul cand plec la un interviu.cred ca ma voi angaja in weekend de dimineatza de la 10 pana seara la 10 sambata si duminica.