Prietene la bine si la greu - 33

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

ionela, eu ii legam un pet la carucior in curte cand era mai mic si boxa cu picioarele in el fara oprire.

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in poze
Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

la capitolul mancare.... cat a facut febra a papar exclusiv san ( eu faceam papica pentru el cu sarg, si o mancam eu... norocul meu ca-mi place)
Are zile cand mananca fructe si nu pune gura pe legume. Dar si zile cand face invers.
Astept analizele si ne bagam si noi pe iaurt si branzica . incep sa cred ca sunt cea mai in urma cu diversificarea. nu incerc deloc sa bag prea multe chestii . Poate si din comoditate.... dar si de teama alergiilor. Ficatul cred ca il voi baga foarte tarziu. Oul... inca nu stiu cand si de care... tare ma tem ca voi da din comert... ca de ouale de tara ma tem . Nimeni nu stie exact cat sunt de proaspete ouale alea. Cred ca sunt prea paranoica la faza asta.

Una peste alta... mi-e tare dor de al meu sot... si amr 30zile... o groaza!!!!!

Ramonixxxx , spre ca sunteti bine. Sper ca ati gasit calea sa comunicati constructiv. oare de la voi sunt artiviciile alea noaptea? sau or fi fulgere de la vreme???

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Neata feteleNu ma mai repet ca a raspuns Flavours cu privire la pozici. Am vazut ca si Smarandita are retineri sa posteze pozute cu bb. Oricum, de vazut i-ati vazut si ii stiti pe ai nostri insa preferam sa nu riscam nimic,cand e vorba de bebici(tot felul de povesti groaznice despre pozeici cu bbei furate si puse pe tot felul de site-uri neortodoxe...)...Imi pare si mie rau de comentarii dar le apreciem pe toate si ne bucuram ca va plac bebicii nostri. Si noua ne plac toti copilutii fulgusori dragalasiIeri am incercat un borcanas BIO de la Hipp-pui cu orez si legume. ce credeti? E CAH!!!! Oricum nu ma incantau deloc dar eram curioasa daca macar astea ii plac...Ma duc sa mai strang lucrusoare pt plecarea de duminica si revinVa Cea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ca sa va mai destindeti...ia priviti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

ca veni vorba de pozici, am si eu o intrebare, desi as putea sa caut io pe acolo sa imi prind urechile:
oare pot sa imi fac albumul privat si sa poata vedea pozele doar persoanele favorite?

si inca ceva, a trebuit sa o fac..am sters contul meu de pozic de pe nov.dec. Am mai citit odata toate commenturile voastre dragi, m-au napadit lacrimile de emotie, dar am sters contul.
Acum incerc cumva cumva sa fie privat si albumul meu de la semnatura.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Laurici-am incercat si eu toate posibilitatile dar inafara de a fi putea fi vazut doar daca te loghezi nu am gasit alta solutie. Asa ca...cu parere de rau, l-am sters Si eu am cautat o solutie dar n-am gasit. Daca gasesti tu, sa ne anunti si pe noiCea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Cory asa pare sa fie..nu pot sa le fac publice doar pt favorite.

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Mda...ma gandeam eu...of, asta e. Prefer sa facem o intalnire mare cu mamicile si bebelacii scumpi si sa ne vedem live Am tot zis ca la o viitoare iesire in parc semnez si eu condica Iar cu fetele care nu-s din Buc,(Laurici) gasim noi o solutie. La mare sigur ajungem anul asta, macar 2-3 zile si ne vedeeeem Cea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

offf..amenintari de astea am mai primit Cory, da inca nu am mai vazut nici un fulgusor live inafara de Iulia a Broscutei!

no si apoi imi dau seama cum e sa fii in concediu, numai chef de stabilit intalniri nu ai. Plus ca trebuie sa sincronizam si programul pruncilor de odihna/papa si iar un motiv de stres.
Asta e, 'ne vedem' aici oricum, oricand!

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

laurairina, chiar vroiam sa te intreb, tu fiind la mare nu duci rechinila in valuri (adica sa o balacesti nitel la mal?)

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in poze
Tudor in filmulete

Mergi la inceput