Prietene la bine si la greu - 33

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Kreliutz, mie mi se pare destul de ontopic Si uite ca si mie mi-ai adus aminte ca nu-i spusesem nimic fetei care intrase la noi. Cred ca doar Monis a directionat-o catre odiseea cu bebei de varsta ei.
Ai dreptate, cred ca dinafara parem un fel de 'secta', daca nu ne straduim sa facem intrarea noilor venite. Ar trebui cumva formulat ceva la inceput in primul mesaj. sau ..oare cum ar fi mai bine?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

Fetili, ma conformez si ma prezint la apel (chiar daca nu-s pe lista de disparutedecevatimp), cu baxu de bere rece in dinti
ceva doritoare?

de scump Maria 13.12.2009

pozici

meeeey, tu scrii tot timpul ce sa cauti pe lista de disparute?
doar 2 fete goergiene avem si noi aici

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Hai ca mai zic si eu o vorba...da' nush cat de ontopic voi fi...insa ma obsedeaza acu'...
...inainte sa va scriu dupa "lunga" absenta.....dadusem peste un mesaj al unei fete noi, care intrase cu primul ei mesaj aici, si in care ne spunea ca nu prea stie cum sta treaba....m-am tot tinut atunci sa-i raspund, dar am uitat, ofc...l-am tot cautat in ultimile 2 capitole si nu-l gasesc....l-o fi sters.....
Anyway, ideea de baza e....oare nu ar fi ok sa scriem niste guidance lines pt forum, in "coada" primului mesaj (gen - daca esti utilizator nou, scrie repede 12 mesaje sa treci de moderare, sa te putem citi in timp real)....asa, ca sa fim fete cu obraz pana la capat si sa nu dam impresia ca nu bagam lumea in seama?

E doar un gand launtric...ma intorc la...stiti voi cine

again!

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

i-am raspuns eu si i-am lasat link la clubul scutecelor, ca avea o fetita de aproape 2 ani

Mergi la inceput

Ionela multa sanatate lui Mihnea, orice are, sa-i treaca odata!

si Laura transmite-i Broscutei la fel

am si eu o pasta de dinti de bebelusi, ma uit maine cu ce e

nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

fetele si eu zic ca ar fi ok sa scriem un scurt istoric la inceput, ca avem bebei nascuti in oct, noi, dec 2009, cine stie poate mai sunt si alte mamici cu bebei de varsta cu ai nostri care ar putea intra.

monis pai spuneai ca faci strigare si pt celelalte fete, asa ca m-am conformat. o bere rece? cine mai doreste, cine mai pofteste?

pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

fetele si eu zic ca ar fi ok sa scriem un scurt istoric la inceput, ca avem bebei nascuti in oct, noi, dec 2009, cine stie poate mai sunt si alte mamici cu bebei de varsta cu ai nostri care ar putea intra.

monis pai spuneai ca faci strigare si pt celelalte fete, asa ca m-am conformat. o bere rece? cine mai doreste, cine mai pofteste?

pozici

mda,acu intelesei. gata, dau pe gat si ma culc ca pricep greu la ora asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Ionela, si Emma a avut rubeola cand avea 3 luni. Eu stiu ca rubeola nu da senzatie de mancarime(poate gresesc, insa Emma nu se scarpina). Ei i-a trecut in 3 zile. Specifici rubeolei sunt acei ganglioni de la gatut, care trec un pic mai greu si dupa ce boala dispare. Noi nu am tratat-o cu nimic, am asteptat pur si simplu sa dispara singura. Insanatosire grabnica!
Cosmina, mami de Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza...
Noi suntem treji de la 6! Aseara am facut o plimbare mai nocturna...adica am iesit pe la 9 jumatate si ne-am intors la 10...fapt benefic...poentru ca Rares mi-a adormit mai repede...si nu s-a mai trezit la fel de des....

Monis, citeam ce ai scris de faptul ca pe Iulian il intereseaza mai mult orice articol non-jucarie...Cred ca fiecareia dintre noi i s-a intamplat sa observe lucruri similare referitor la bebelusi. De exemplu, al meu e fermecat de peturile de 0.5 l cu apa plata...E Extaziat cand mai primeste cate o sticla!

Ionela, te pup si il pupacesc si pe Mihnea bolnaviorul!

Sa va las o portie zdravana de !

Pupaceala mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

neatza fetelor,

coque, daca au ars nu mai merg... credeam ca sunt mai multe firme care au tarcuri. pasta aia de dinti suna bine pentru bebici. si eu ma spal cu una naturala, dar vreau sa incerc si recomandarile mamei_ilinca sa ad daca trece durerea asta sa pot sa trec peste faza cu bautul apei calde.
legat de pozele sterse... noi ne-am panicat un pic atunci cand a adiat pe la urechi(ochi) ca de la dovlecei au fost sustrase poze si folosite in alte scopuri si nu am mai stat pe ganduri si am dat delete amandoua ca o fi bine, ca o fi rau... acum nu stiu... ne placeau comentariile la puiuti si ne placea sa fim la un loc cu totii...

monis, si al meu respinge jucariile si prefera articolele de menaj. doar catre chestiile muzicale arata pasiune exprimata prin dans, cantat si dat din cap... ieri i-am luat o jucarie tip bord de masinuta si vad ca e incantat de ea... scoate sunete si de asta... dar o conduce cu picioarele!

in rest, asti mai pomenit copil care sa prefere iaurtul imputit de capra, oul, carnita cu legume in detrimentul fructelor? la orice fruct face mofturi si mananca foarte putin... cat o mimozica. dar ma gandesc ca oricum are timp sa descopere placerea gustului dulce mai tarziu...

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in poze
Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

mneata

Iar m-a trezit in palme s maraituri asta mic[emoticon care casca muuuuult]

Si al meu e cu non-jucariile... dar incep sa cred ca nu are ceva impotriva jucariilor pe care mama da o caruta de bani ci pur si simplu incearca sa atinga tot ce vede.... si daca se poate lua acel ceva... il studiaza intens.
Acum ne bem cafeaua ( eu si mihnea) el fiind fascinat de ceasca cea rosie.
Vorbeati de pet-uri. Al meu le vrea pe cele de 2 l si, daca se poate, pline. Rad teribil de el ca nu le poate urni. Dar munceste cu sarg la ele.

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput