PRIETENE FARA TITLU (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-da Emma sta la gradi de la 8.30 la 5pm, acum e super happy ca de 3 saptamini merge la balet 3h pe zi, ne tot arata pe trambulina ce miscari invata,sper ca din septembrie sa o inscriu la un club de dans.
Sper sa isi mai revina,ca am momente in care ma tem rau pt el -vreau doar sa fie functional,that's all.

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA e normal si sa te mai temi,totul e sa nu te lasi coplesita.El depinde de tine,asa ca tu trebuie sa fi in primul rand ok,stii doar ce puternic simt copiii atmosfera din jur.Si o sa fie mult mai mult decat "functional",n-avea grija Are doar trei ani totusi.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Denisa, ai nevoie de o sedinta prelugita de shopping, esti deprimata rau, si te inteleg... Hai, fruntea sus!

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">8

MY LITTLE HERO

Mergi la inceput

Uite ca am uitat: Razvan are amigdalita. Am fost azi la pediatra cu el si i-a dat antibiotic Lekoklar. Daca scapa de febra (desi la ce puroi are in gat... ma cam indoiesc) voi fi cea mai fericita.
Ma mira ca nu are dureri deloc la inghitire.

(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">8

MY LITTLE HERO

Mergi la inceput

Chiar asa Deniso ai nevoie urgent de shoping si de niste Bahamas N-o filmezi pe Emma la baletul ala? Fain ca ii place.A mea s-a dus tare entuziasta, dar s-a dezumflat repede cand a vazut ca de fapt doar regizeaza aia dansuri precum ei pe la serbari.Ea credea probabil ca gata va putea zbura balerina model Diana de la Timisoara a mers de vreo 3-4 ori,dar desi era singura care avea "fatza de balerina",nu parea nici ea pasionata.Cat despre talente la ele sa fim seriosi.A mea era brusca si repezita,iar de cealalta zicea Ingrid la un moment dat ca ii lipseste o sapca de Hitler asa pasi face Normal ca nici restul nu erau talente,dar era o chestie super draguta si profesoara aia chiar isi dadea foarte mult interesul.

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

CRISTINA deci amigdalita.Super ,uite nici noi nu ne lasam la voi.Tocmai mi-a zis mami ca Diana s-a trezit cam matzaita si cu stare subfebrila (37).Deci om fi trupa cacarita cu amigdalita Mai ... important e ca la mare au fost ok.Si pana in we sa le treaca

Mergi la inceput

Da' mai bine sa trecem la subiecte mai vesele.Io we viitor am nunta la tzara ,(sau ma rog la orasel ) si habar nu am cu ce o sa ma imbrac.Rochie noua am doar una cam mulata si mini ... chiar nu prea imi vine sa imi expun scheletul prin zona,ca iar se ia vara-mea cea de 100 de kile de mine.Si nu doar ea,precis Cu ce naiba sa ma imbrac sa par mai grasa si sa nu se vada frumusetea asta de bronz tip alba ca hartia Na tema de casa

Mergi la inceput

Moni, cauta ceva in care sa te simti bine.

(1),(2),(3),(4),(5),(6)

MY LITTLE HERO

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asteryaro

Moni, cauta ceva in care sa te simti bine.

(1),(2),(3),(4),(5),(6)

MY LITTLE HERO

Ioaiii ... chiar asa sa merg "imbacata" la o nunta?

Mergi la inceput

Acum pe bune io ma simt bine in pijama, in blugi ,trening si alte chestii de acelasi gen

Mergi la inceput