PRIETENE FARA TITLU (66)
Raspunsuri - Pagina 15
monica70 spune:
DEEA da mai uite ca de paiele din piscina uitai Ca sa priceapa lumea e vorba de suflat-bolborosit in apa din piscina cu paiele de sorbit fresh-uri . Bineinteles ca se indeletniceau copiii cu asa ceva,dar nu stiam de unde faceau rost de paie pana nu am zarit-o pe Diana mea la un moment dat mergand tiptil cu Daria pe urma ei "la furat" de paie de pe mesele terasei-restaurant a hotelului
Fug ca am cartofii la prajit in tigaie
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Denisam spune:
Hello,
Mie nu mi s-au incarcat filmuletele cu delfini and sealions aseara, asa ca o sa le pun astazi- v-am admirat pe toate in pozele de la mare,sunt faine si se vede ca v-ati simtit bine.
Cris-sanatate.
Moni-ce fain ca ai gasit casa curata, eu cred ca o sa plecam in vacanta la ocean la sf, lui octombrie, ca pe aici e tare cald si inca fain de mers la cabana. De fapt vom fi fortati sa plecam pe 25-26 octombrie ca pe 23 pleaca mama acasa si socrela a zis ca mai devreme de 9-10 noiembrie nu poate veni,asa ca probabil bahamas scrie pe noi ,nu stiu insa dc pt 7 sau 14 zile, sa vad ce opbtin de la job.
Lili- bine ca ne mai dai vesti despre flacai
Deea-sunt suparici ca de cateva zile Alex se trezeste in mijlocul noptii si sta treaz cate 2-3h, si ca e inca very slow cu vorbitul si am senzatia ca nu progresam cum trebuie si nu stiu ce sa ii mai fac ca sa il ajut
Asa ca va citesc dar mai subtire cu scrisul, cred ca simbata bag unm shopping la americani ca poate imi mai revin
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
monica70 spune:
LILI la multi ani! Acum am observat ca fu ziua ta in 2 aug.
DENISA dar ce s-a intamplat,s-a schimbat ceva in programul lui,sau il doare ceva de nu doarme noaptea? Cu progresul la vorbit,asa e merge cam greu o vreme dar o sa treaca si perioada asta si va fi ok,ai sa vezi.In celelalte privinte a mai facut progrese? Si poti sa il ajuti,in primul rand fiind optimista si lasand deoparte depresiile sau orice gand negativ ! Sfatul meu e sa faceti cumva sa il reinscrieti din toamna la Montessori,chiar de va fi un mare efort financiar,avand in vedere ca va pune sa platiti profesor separat Dar stii ca acolo are cele mai mari sanse,sistemul a fost conceput special pentru copii cu probleme de genul asta si au avut rezultate spectaculoase.
Io p-aci ma lupt cu declaratiile ,deci m-am apucat totusi de treaba. Copiii-s la ai mei pana diseara.
Ah ca mi-am amintit,LILI cum fu cu furtuna de duminica noaptea? Stii ca ne-a prins taman in gara la Bucuresti si am vazut-o in toata splendoarea din tren? Era fix ora 00 noaptea si husbandu' facea spume ca a fost sabotat si n-a putut cobora vreo 10 minute prin gara sa mai inspecteze pe-acolo
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Denisam spune:
Moni- a mai facut progrese-legat de Montessori, nu il primesc ca nu e verbal,asa ca pina la 1 ianuarie o sa stea la gradi asta unde are teacher 1 la 1 2h pe zi, ca va merge doar de la 8.30 la 12.30, asa ca nu cred sa fie sanse pina in 2011 de montessori- ma uit de o alta modalitate,scoala care sa aiba si terapeut si logoped,dar asta cred ca de la anul iarasi si care sa nu ma coste ambele salarii pe luna...
monica70 spune:
DENISA nu pot sa cred cum adica nu il primesc ca "nu e verbal" ? Pai pana acum cat a fost acolo,a fost "verbal" ? Si nu ti-au zis atunci ca il tin daca le platesti profesor suplimentar? Dupa mine-s niste mari nesimtiti.Hai ca iar m-am enervat
Dar uite ce-am gasit, asta ce-i,e scoala sau gradinita? http://www.tmsfa.com/ Dupa cate vad pe net sunt mai multe tip montessori in Toronto si uite asta e chiar pentru copii cu probleme,aici se face si ABA vad.Chiar daca Alex nu are asa ceva,precis l-ar ajuta si pe el sa progreseze mai repede la capitolul vorbit.Totul e sa il ia si sa nu te usuce de bani
asteryaro spune:
Un drop nou www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank"> aici , ca pe cel vechi l-am umplut, nah, am fost harnica la poze.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO
teolinda spune:
Denisa sper sa-si refaca programul Alex. Si -al meu bebel se tot trezeste de vreo 2 sapt in toiul noptii pe la 2-2 juma si il aud cum "canta".. uneori chiar sunt nevoita sa-i mai dau niste lapte din bibe sa il ia somnul iarasi. Habar n-am ce o avea... ca doar acum mananca bine, de foame clar nu se trezeste dar daca primeste un laptic in botic nu zice nu. Ma gandeam ba ca-i luna plina, ba ca sunt nu stiu ce dereglari "magnetice/cosmice'.
Asadar planuiti sa va relaxati in Bahamas. Super! Bravo!
Bafta cu Alex la gradi!
MONI - merci mult! Cat despre furtuna... a trecut...sa zic asa...Ne-a cam zburatacit pernele de la balansoar prin curte, le-a udat ploaia, s-au mai rasturnat niste ghivece cu flori, trandafirii toti erau scuturati a doua zi... nici urme de petale prin curte....
Merg sa-l bag pe iedul cel mare la piscina ca ieri nu l-am bagat si "fierbe" de nerabdare. Cosmin e iarasi la somn.
Piua si pe curand... (adica pe seara)
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Denisam spune:
Moni-face ABA zilnic acasa, 2,5h pe zi, in fiecare dimineata de luni pina vineri, a mai acumulat el ceva,dar nu e spontan si inca are niste chestii atipice-mie nu mi se pare grave,dar unde e EMma clar imi vor crea probleme pina nu e putin verbal-si nu vreau sa il duc, ca e de mers pe jos 25 de min si mama nu il poate lua la prinz, pe cand cea la care e acuma si unde are profesor gratuit e la 5 min de casa.
asteryaro spune:
Liliana, tu esti pe scarile ASTEA ? Ca mie parca asa mi se pare...
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">8
MY LITTLE HERO
monica70 spune:
CRISTINOOO ma salvasi.Chiar ma gandeam ca nu am poza facuta sub umbrela aia carata pe plaja
DENISA pai atunci e super daca e asa aproape gradinita aia si face si acolo unele chestii plus si ABA acasa.Dar pe Emma cine o ia acasa? Sau pe ea nu o scoateti la pranz,deci ar avea programe diferite? Asta e cam nasol e drept.Legat de chestii atipice,sa fim seriosi fiecare are bibilicile lui O sa fie el si mai spontan n-ai grija.Sa il vezi pe Razvan al Cristinei ce scoate din el,n-ai zice in veci ca a fost candva cum a fost! Cred ca mai trebuie si asteptat un pic,copiii se dezvolta diferit,asta se vede cu ochiul limpede si la frati.
LILI da' tu nu te vari in piscina aia?